Drumul sufletului- in existenta actuala

poza

Sunt convinsa, ca ati auzit despre, sau chiar citit cartea “Secretul” scrisa de Rhonda Byrne. Recunosc, ca a fost pentru mine o lectura placuta, mai citisem carti de genul, ca de exemplu Puterea Gandului, etc., carti, care intr-o mare masura, ne transmit un lucru esential de altfel, cum ca, trebuie sa gandim pozitiv. De asemenea, suntem invatati, sa nu folosim negatia intr-o propozitie, care exprima o dorinta (ex. Nu vreau, sa se intample un lucru), negatia nefiind luata in considerare, de catre subconstient, el receptionand doar Vreau sa se intample un lucru. Ceea ce trebuie, insa sa facem este, sa reformulam dorinta de genul “Imi doresc mult ca acel lucru/situatie, sa ma evite”.

Este intr-adevar esential, sa gandim pozitiv, insa haideti sa ne imaginam numai cate ganduri negative, ne trec prin minte (posibile situatii, de care ne temem) si cum ar fi sa se materializeze ele…… un dezastru. Si uite, ca slava Domnului, nu se intampla asta!!!

Sunt persoane care se plang, cum ca ele gandesc pozitiv si uite li se intampla, numai lucruri, pe care nu le doreau.

Ceea ce vreau, sa va transmit, este ca trebuie sa gandim pozitiv, fara urma de indoiala, insa sa gandim pozitiv, IN ACORD, CU CE DORESTE… SUFLETUL NOSTRU, si nu neaparat cu ce ne dicteaza ego-ul, ambientul.

Si acum ajungem la practica astrologica, in care este esential, sa luam in considerare Nodurile Lunare (ale Lunii), Nodul Nord- menirea sau scopul incarnarii voastre si Nodul Sud- care reprezinta trecutul, viata anterioara, vechi obiceiuri, zona noastra de confort, vicii, pentru fiecare om in parte. Ce sunt aceste noduri lunare? Definitia ar fi: puncte de intersectie dintre eliptica (traseul aparent al Soarelui prin zodiac) si orbita astrului, ele formând o axa. Din punct de vedere spiritual aceasta axa reprezinta  AXA EVOLUTIEI SUFLETULUI. 

INCEPAND incursiunea (deloc usor de explicat intr-un articol), pot trasa cateva idei principale, ramanand, ca mai apoi sa identificam impreuna, cum veti putea accesa informatii despre aceste noduri, fiecare in hartile natale (sau astrograme).Acestea sunt acum destul de usor de obtinut de pe internet (sunt site-uri astrologice, unde gratuit, puteti sa va realizati astrograma- cunoscand bineinteles, ora nasterii). Multumita acestor site-uri,  puteti accesa in ce semn astrologic se gaseste acest Nod Nord (NN)(element_nodul_nord_lunar[1]),  Nodul Sud (NS) (NOD SUD) regasindu-se intotdeauna in opozitie cu acesta,  respectiv semnul opus fata de cel, in care il gasim (exemplu NN  in Berbec,  regasim NS in Balanta, s.a.m.d).

Nodul Nord Nodul Sud
Berbec Balanta
Taur Scorpion
Gemeni Sagetator
Rac Capricorn
Leu Varsator
Fecioara Pesti
Balanta Berbec
Scorpion Taur
Sagetator Gemeni
Capricorn Rac
Pesti Fecioara

In cele ce urmează, câteva scurte detalii despre Nodul Nord si Nodul Sud in semnele zodiilor:

 

Semnele zodiilor Zodia Nodului Nord Zodia Nodului Sud
    Zodii semne de foc:

Berbec, Leu, Sagetator

Nativul trebuie sa isi faca planuri, pe care sa le duca la bun sfasit, oricate piedici ar intampina Este posibil ca in trecut sa fi avut realizari notabile, dar poate au fost acuzati de raceala fata de ceilalti
     Zodii semne de aer:

Gemeni, Varsator, Balanta

Comunicarea este esentiala, dar mai importanta este intelegerea celorlalti si respectarea opiniei celorlalti, pentru a se putea ajuta pe sine In trecut nativul a fost neiertator cu ceilalti, excesiv de critic,  egoist
   Zodii semne de apa:

Rac, Scorpion, Pesti

Existenta actuala se bazeaza pe exprimarea sensibilitatii si ajutorului acordat celorlalti, intelegere fata de situatiile intalnite In trecutul sau acest nativ este posibil sa fi dezvoltat atasamente bolnavicioase (gelozii inchipuite, posesivitate), o existenta mai intunecata (agresiuni etc.)
  Zodii semne de pamant:

Taur, Fecioara, Capricorn

Indicatia este de a se axa pe propria valoare, practica lucrurilor si crearea de sisteme viabile, de durata In trecutul sau, nativul a fost mult prea ancorat in material si a dat dovada de rigiditate

 

Nicoleta Ghiris