Vizualizarea-o meditatie recomandata

Fragility of a human creature conceptual body art on a woman

Eu consider vizualizarea, ca pe o forma de meditatie extrem de puternica. Deunazi discutam intr-o mini sedinta de consiliere, despre posibilitatea sa vizualizezi partenerul, asa cum ti-l doresti, existand deja in casa cu tine. Sau daca va doriti ceva, vizualizati ca si cand exista deja lângă voi, deoarece se pare ca vizualizarea si afirmatia existentei lucrurilor dorite, ajuta mai mult decat starea de visare a lor. Si ca un sfat pe care eu l-am dat, gandindu-ma la o puternica vizualizare a unui posibil partener, ar fi sa asezam la masa un tacam si o farfurie si pentru acesta.:) Stiu, e vecin cu nebunia, insa exercitiul zilnic, poate sa aduca catre noi si experienta. Veti spune mai mult ca sigur, daca acea persoana ar trebui sa experiementeze altceva, acel partener nu va veni niciodata, oricat de mult am apela noi la vizualizare. Este posibil, dar este de asemenea posibil, ca acea persoana sa aiba ca si lectie asteptarea si atunci merita totusi incercat.

Citeam cu ani in urma o experienta de viata a unei doamne, legata de aceasta practica si doamna respectiva si-a imaginat zilnic, ca acea persoana este cu ea, asa cum si-o imaginase, iar la un moment dat, peste puțin timp a ajuns sa intalneasca exact persoana pe care si-o dorise. Adevar sau fictiune, nu pot sa spun, insa cred cu tarie in puterea noastra creatoare, prin cuvant, fapta, gand (imginatie).

Este posibil ca liberul nostru arbitru, sa aleaga vizualizarea, ca si unealta impotriva predispunerii intr-un anumit domeniu. Oricum nu ne costa nimic sa vizualizam, ca facem deja ce ne place (chiar daca job-ul mult visat intarzie sa apăra), ca avem deja partenerul de care avem nevoie, ca suntem asa cum ne dorim sa fim (enumerand zilnic in gand atribute pozitive: sunt vesel/a, am greutatea ideala, detin ce îmi trebuie, partenerul este așa cum îmi doresc,sunt sănătos si echilibrat etc.). Pe langa acestea zâmbetul (rasul) ajuta si el partea de pozitivitate din noi si poate face așteptarea celor dorite mai ușoară. In plus sa nu uitam, este gratis!!!

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Sursa foto: secretmirrors.com

en_USEnglish