” Visele sunt lumile care ne calauzesc sufletul” Carl Jung

11203225_10200533928506237_2594281632146972421_n

Imaginea aceasta m-a ajutat sa aduc la viata un vis pe care l-am avut nu demult.
De foarte multi ani visez.....si cand spun ca visez pot spune ca traiesc intr-o lume a viselor de unde primesc foarte multe informatii. Intr-unul din visele mele este un moment in care, asa cum este mai jos reprezentat....eu tin in mana un fluture.

Era o zi magica, am iesit in vis dintr-o grota zburand pe o apa intinsa...era un soare arzator, ma incalzea, imi umplea inima de bucurie...........deodata langa mine au aparut multi fluturi...zburau pe langa mine, zburau aproape de mainile mele.......la un moment dat am strans in mana un fluture si am observat ca era o fata (asa ca in imagine)....si i-am frant in stransoare o aripa.....am privit-o si cu mare parere de rau i-am spus ca o iubesc si ca nu vreau sa ii fac niciun rau.......am simtit ca o iubesc din tot sufletul si a zburat.Tot visul am simtit o iubire si o liniste sufleteasca, cum nu se poate descrie in cuvinte. Am cautat pe net o asemenea imagine luni in sir si uite ca m-a ajutat universul sa gasesc ceea ce cautam.

Va voi mai povesti din visele mele si va provoc sa povestim cum traim intr-o lume magica in vis si cum lumea aceasta poate aduce informatii despre univers, despre noi sau poate despre noi cei ce traiesc in lumi paralele .........

Nicoleta Ghiris

ro_RORomanian