Servicii astrologie personală

Astrologia natală integrativă – holistică (completă)*

Analiza hărții natale în  funcție de data, ora și locul nașterii.

*cea mai dorita de către clienti

Analiza va cuprinde detalierea particularităților vieții trecute și prezente, plus predispozițiile evenimentelor viitoare. Rolul este cel de identificare a potențialului individual, dar și de detaliere a pesonalității și a influențelor celor din jur, scopul în viața actuală, cariera potrivită, precum și noțiuni de echilibrare a zodiei și a hărții natale. Vom detalia modul în care relaționăm, deteminând persoanele benefice și tipologia de partener ce ți se potrivește, conform hărții. Este extrem de important să ne poziționăm astfel încât să captăm o anumită energie din univers, iar în acest tip de consultație vom detemina poziționarea corectă. Această analiză va avea la bază noțiuni de astrologie vestică, dar și estică (chinezească) si numerologie.

Durata

2h

Preț

598 lei

Astrologia previzională

Previziuni anuale și pe termen lung, utilizând informații din astrologia vestică și chineză, pentru a determina mai exact evenimentele care au mare predispoziție de a se întâmpla.

Durata

1h

Preț

478 lei

Astrologia relațională

În hărțile relaționale, identificăm compatibilitatea, dar și parcursul relației pe care o aveți sau doriți să o aveți cu o anumită persoană. Include o scurtă analiză a persoanei vizate, precum și raportul creat de cei doi pateneri.

Se stabilesc punctele forte, dar și cele ce necesită mai multă ”muncă” și sunt furnizate sfaturi pentru o mai bună relaționare.  Nu lipsesc elementele de astrologie karmică, detaliile acestea transmițând care este misiunea unuia în raport cu celălalt.

În această analiză vom folosi multiple detalii astrologice vestice și de metafizică chineză.

Durata

1h

Preț

498 lei

Astrologia previzională zilnică, săptămânală sau lunară

Analizăm predispozițiile personale într-o anumită perioadă de timp și ce evenimente pot avea loc.  Dacă sunteți în căutarea unui răspuns despre când este mai potrivit să faceți o intervenție chiurgicală sau când este de bun augur să depuneți actele pentru o nouă activitate importantă, sau când este momentul oportun pentru a lansa un nou proiect,  harta voastră vă poate ghida.

Durata

1h

Preț

428 lei

Numerologia personală

O analiză complexă, cu noțiuni de numerologie vestică și chineză, pentru a identifica predispozițiile pe parcursul vieții, dar și într-o anumită perioadă de timp. Cuprinde sfaturi pentru a alege numărul corect de armonizare a casei existente, biroului, mașinii, etc.

Durata

1h

Preț

358 lei

Astrograma copilului

Copilul este cel mai de preț pe această lume pentru părinții lui, iar buna cunoaștere a acestuia, pentru o ghidare corectă, este parte din misiunea părinților. Cuprinde analiza hărții natale în astrologia vestică și estică, dar și pedispozițiile în viață și umbrelele energetice care definesc acțiunile specifice, înclinațiile către o carieră sau alta, predispoziții artistice sau de business, relaționările, capacitatea de a învăța.

Durata

1h 30min

Preț

508 lei

Astrograma stabilirii datei de naștere benefice

Orice mamă este interesată de a da naștere unui copil sănătos, cu care să existe înțelegere și comunicare. Alegerea datei de naștere nu este o intervenție a noastră asupra planului divin, ci un ajutor în a ghida acel copil către cea mai potrivita viață aici. Acest lucru este posibil doar pentru că ne este permis în univers, exact ca și asistarea unei conceperi în laborator.

Durata

1h

Preț

358 lei

Analiza astrologică chineză

Astrologie natală cu detalii despre personalitate, profil partener, profil copii, carieră, sănătate, energii umbrelă ale vieții.

Astrologie previzională pentru perioade lungi de 10, 20, 30 de ani – perioada  relațională/ partenerială, detalii despre sănatate, carieră, etc.

Astrologie previzională anuală în funcție de stelele zburătoare anuale, cu remedii pentru potențarea sau limitarea anumitor energii.

·       Astrologie relațională (copil, partener, coleg, șef, etc)

·       Astrologie medicală cu remedii pentru sănătate

Durata

1h 30 min

Preț

558 lei

Analiza potențialului în afaceri

O analiza a potențialului de business personal în hartă, ce business și industrie îți sunt favorabile și în care poți performa. În plus, poți afla dacă succesul depinde doar de tine sau îl poți atinge în colaborare cu altă persoană, și chiar care ar fi cea mai potrivită persoană.

Durata

1h 30 min

Pret

548 lei

Servicii astrologice pentru companii

Analize astrologice incentive

Acestea pot fi incluse ca un beneficiu în pachetul salarial oferit angajatului (cadou de sărbători sau de ziua lui – sub foma de analiză astrologică natală și anuală sau doar anuală), ajutând angajații să își înțeleagă și să conștientizeze propria personalitate, dar și capacitățile și potențialul lor. 

Includ:

  • descrierea detaliată a hărții natale;
  • analiza anuală și impactul anului asupra angajatului;
  • astrologia relațională și conștientizarea relațiilor între colegi sau cu șeful direct;

Durata

1h

Preț

548 lei

Programează o sesiune

Analiza persoanelor nou intrate în companie (new entry)

Oferă companiei informații importante despre abilitățile noilor angajați și modalitatea prin care aceștia pot contribui companiei, creând în același timp oportunități de dezvoltare, pe termen lung, pentru angajat.

Durata

1h

Preț

358 lei

Programează o sesiune

Analiza previzională a unei companii

O analiză anuală sau pe termen scurt, mediu și/sau lung,  asistând managementul în a selecta momentul propice pentru lansarea unor servicii/produse, semnarea unor contracte, achiziții și fuziuni, etc.

Durata

1h 30min

Preț

718 lei

Servicii Feng Shui

Analiză remedii feng shui și mantre personale tibetane

Remediile sunt unele dintre ajutoarele permise de divinitate în lumea noastră. Sunt folosite de mii de ani în cultura estică și ajută la potențarea unor energii pozitive și la diminuarea unor energii negative, care pot traversa/afecta o casă sau o persoană.

Pentru casă există servicii feng shui și prin analiza atentă astrologică a acestora putem potența energiile benefice și diminua energiile nefavorabile.

Durata

2h

Preț

2.38 euro/mp

Programează o sesiune

Analiza feng shui a spațiului de locuit sau a biroului

Contine:

  • Realizarea amprentei spațiului, în funcție de perioada în care a fost construit/renovat spațiul
  • Menționarea remediilor clasice (ex: culori, elemente, etc) și a remediilor Tibetane – de potențare sau diminuare a unor energii
  • Analiza anuală a spațiului,  în funcție de dinamica stelelor zburătoare anuale
  • Introducerea locuitorului în spațiul studiat și potențarea energiilor lui pozitive
  • Consultanța anuală, pentru rearanjarea remediilor Tibetane ale unei locuințe, funcție de dinamica stelelor anuale.

Durata

4h

Preț

9.58 euro/mp

Programează o sesiune

Cadouri de suflet

Card cadou

Un card cadou personalizat, oferind o analiză personalizată de astrologie vestică, metafizică chineză sau numerologie. Poți alege valoarea cardului sau analiza pe care vrei să o dăruiești.

COMANDĂ ACUM

Comandă Card Cadou

Carte copii

O carte pentru cei mici, care îi ajută să se descopere,  dar și pentru părinții lor, pentru a-i înțelege cu adevărat și a-i susține. O călătorie cu adevărat de poveste în universul zodiilor.