Numerologie

Majoritatea sistemelor numerologiei occidentale au la bază teoriile matematicianului și filozofului grec Pitagora. După acesta, întregul univers este organizat matematic și tot ceea ce conține poate fi exprimat în funcție de numere. Prin urmare, el considera că numerele sunt cheia universului. Fundamentul numerologiei este că numerele primare de la 1 la 9 exercită o anumită influență asupra tuturor aspectelor vieții, dar și a personalității noastre. Există o serie de numere ce se leagă de evenimente importante de viață și studiul lor relevă multe informații importante de cunoscut.

Cel mai des sunt întrebată despre alegerea corectă a numelui unui nou născut, amănunt extrem de important în viață viitoare a acestuia, dar și numerele potrivite pentru mașină, casă, etc.

Îmi face plăcere să descifrez pentru tine câteva din tainele numerologiei, într-o serie de articole.

Cele mai recente articole

Tabel Descifrare Numerologia Literelor

   Anul 2024 si anul nostru personal- umbrela energetica a anului de prosperitate va putea fi atinsa prin vibratia anului nostru personal in acest an, definind calea ce trebuie urmata!!!

Anul 2023 si anul nostru personal- umbrela energetica a anului, ne va învăța cum experiențele si înțelepciunea ne ajuta sa evoluam, iar cea personala va da tonul anului!!!

Anul 2022- să invatăm să relaționăm cu responsabilitate

Astrologul ideal – De ce să mergem la astrolog? Cum îl alegem?

Anul 2021 – in numerologie, vine cu o mare energie de schimbare

Anul nasterii- vibratie personala umbrela

Unde ne situam pe spirala evolutiei???

ANALIZE PERSONALIZATE

Programează o sesiune

O analiză personalizată de astrologie sau numerologie îți va releva informații esențiale despre tine, relațiile cu cei din jur și te va ghida în a face cele mai bune alegeri pentru viitorul tău.

ro_RORomanian