Evenimente

Astrology Mingle Night - IN CURAND

În atmosfera intimă a unei seri de vară, lasă-te purtat într-o călătorie astrală de descoperire a sinelui și a jumătății tale spirituale...

Pregătiți-vă să vă deconectați de cotidian pe măsură ce pășiți într-o lume unde corpurile cerești se aliniază pentru a vă ghida destinul. Sub patronajul Nicoletei Ghiriș, acest eveniment promite o seară de companie distinsă, bucătărie excepțională și misterul cunoașterii astrologice.

Desfășurarea serii

Astrology Mingle Night, prima experiență de acest gen din România, începe cu o cină privată, unde invitații se vor delecta cu un three-course-menu însoțit de băuturi atent selecționate, în timp ce conversațiile vor curge precum galaxiile cosmosului.

Piesa de rezistență a serii este prezența enigmatică a Nicoletei Ghiriș, astrolog cu o reputație bine cunoscută pentru înțelegerea astrologiei relaționale. Nicoleta va crea un profil astrologic personalizat pe care invitații îl vor primi la începutul serii și pe care îl vor folosi pentru a se conecta cu potențiali parteneri cu o atracție astrologică și intimă puternică, în cadrul unei experiențe planificate cu atenție de către Nicoleta.

Dress code: Black & White

Eleganța va domni suverană, iar îmbrăcămintea va fi pe măsură: cele mai strălucitoare ținute de seară, o reflecție exterioară a strălucirii interioare care va înfrumuseța această seară.

Locație: The Fork | Ana Tower

Vârsta minimă pentru participare este de 30 de ani, iar invitații vor fi contactați individual pentru crearea profilului astrologic ulterior achiziționării unui bilet.


Așadar, marcați-vă calendarele și pregătiți-vă de o seară memorabilă, în care destinele se vor întâlni într-o tapiserie cosmică unică

Informații din astrologie, numerologie, Feng Shui pot fi integrate în orice context personal sau de business, aducând un plus de valoare și o experiență inedită, care stârnește conversații.

AFLĂ MAI MULTE

Motto-ul meu

"Gândurile sunt energia și darul cel mai de preț, iar alegerile cu gândul ne definesc viața!"

Nicoleta Ghiriș

Cred că universul ne ghidează la fiecare pas și ne oferă resursele de care avem nevoie pentru a ne atinge potențialul, atât în viața privată, cât și carieră sau business. Ține de noi să îi descifrăm mesajele și să alegem ce e mai bine pentru noi, mai întâi cu gândul.

Testimoniale

"Informatia înseamnă putere. Puterea înseamnă control.

Înțelegerea trecutului si întrevederea potențialul înnăscut sunt uneltele pe care mi le-ai dăruit draga mea Nicoleta pentru a-mi folosi liberul arbitru în preluarea controlului asupra propriei vieți.

Mulțumesc!"

CARMEN CIMBALA

Întâlnirea cu Nicoleta nu a fost pur întâmplătoare. La nivel de suflet simt că ne cunoșteam demult, așa că pentru mine a fost o revedere cu un om drag. Am rezonat cu informațiile primite și am aflat multe lucruri interesante la care nu as fi putut ajunge altfel. Tot ceea ce mi-a spus mi-a mers la suflet, dar și remediile sugerate (îmi sunt dragi și folositoare). Și mai presus de toate îmi este dragă Nicoleta, care este o minune de om. Pe mine m-a ajutat, să mă înțeleg mai bine și să-mi privesc viața diferit, asimilând particularitățile ei. Recomand din tot sufletul.

Sa fie cu folos și să ajungă la tine cat mai multi oameni faini pe care sa ii ghidezi cum m-ai ghidat și pe mine.

TEODORA AVRAM

Cum nimic in viata nu este intamplator, Nicoleta a aparut in viata mea ca o gura de oxigen atunci cand aveam mare nevoie. Sub indrumarea ei, prin sfaturile si remediile pe care mi le a recomandat am reusit sa fac lucruri pe care nu credeam ca o sa rausesc sa le fac. Oricand apelez cu mare incredere la ea, este un om empatic si minunat cu cunostinte reale in tot ceea ce face. Multumesc mult pentru tot!

CRISTINA GAIA

Vă recomand consultanța astrologică pe care o face Nico, este o femeie minunată și un astrolog foarte pasionat. De la ea am aflat, și îi mulțumesc, despre remediile potrivite și nu numai. Am achiziționat foarte multe remedii și vă spun că sunt cu adevărat minunate și chiar funcționează, vă pot echilibra viața. Dacă vreți să aflați totul despre viața voastră, ea e soluția!

CRISTINA TICLEA

Predictiile și sfaturile tale m-au ajutat enorm în ultimii ani, dar mai ales în ultimele luni. Sunt foarte norocoasă că te-am cunoscut!

CORNELIA IAVORSCHI

Cunoscând-o pe Nicoleta, mi-am descoperit cumva viața! În multitudinea de informații am aflat că pot acționa către acele lucruri de care știam că sunt capabilă, dar erau puse de o parte din cauza lipsei de încredere. Cu ajutorul ei am pornit pe adevăratul meu drum în această viață.

Pentru mine, informațiile primite valorează enorm. Pur și simplu simt ca sunt o nouă persoană după cele două ore petrecute cu ea. Nicoleta este un om extraordinar din toate punctele de vedere! Cu siguranță voi tine legătură cu ea în viitor, atât pentru mine cât și pentru familia mea. Recomand din tot sufletul!

PETRA DUMITRU

Întâlnirea cu Nicoleta Ghiriș a fost întâlnirea cu un Înger care îți schimbă în bine viața. Întâlnirea cu un astrolog care îți atinge sufletul și îți vindecă rănile vechi. Citind și calculând mișcările în stele imi vorbea despre viața mea trecută, prezentă și viitoare cu o claritate și o profunzime greu de explicat. Lucrez în lumea metafizicii și conștientizam că se întâmpla ceva ...ceva minunat. Trăiam o experiența unică cu parfum divin, nu comercial.

Abia a doua zi după ce am plecat de la ea am realizat că această doamnă minunată are un har special: de a-ți lumina viața în 24 h.

ROXANA KATZIANIS

ro_RORomanian