Despre Mine

+40 733 926 992

nico@nicoletaghiris.ro

Sunt astrolog specializat în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză și feng-shui) și numerologie.

Multiplele arii de interes și specializări mă ajută să am o viziune de ansamblu și să îți ofer informații detaliate, care să te sprijine în fiecare moment al vieții tale, în orice domeniu.

Pentru mine, această călătorie a început de la pasiunea pentru zona ezoterică, de care am fost atrasă încă de copil. Când am aflat primele noțiuni de astrologie, am început să întreb instinctiv zodia celui cu care discutam sau încercam să o ”ghicesc”. Pentru mine era esențial să descopăr trăsături care să îmi permită să înțeleg structura celui din fața mea.

Am citit apoi enorm, tot ce am găsit: studii de specialitate și editoriale, cărți, resurse online internaționale, atât de astrologie occidentală, metafizică chineză, cât și de numerologie.

De formare economist, licențiată ASE și analist economic, mi-am dezvoltat cariera în cadrul corporațiilor internaționale, dar am practicat mult timp astrologia în timpul liber, răspuzând curiozităților colegilor mei. Formarea și experiența ca analist mă sprijină și astăzi în metodologia pe care o folosesc în rapoartele astrologice și numerologice.

În ultimii zece ani, am urmat cursuri de formare în astrologie occidentală și numerologie, devenind astrolog profesionist si numerolog profesionist.

Am urmat cursurile avansate de metafizică chineză, devenind specialist Feng Shui și specialist Paht Chee în Romania. Am studiat individual metafizica chineză practicată de diverși maeștri internaționali din Malaesia.

Cred că e important să înțelegem că aceste vaste științe sunt interpretative: un bun astrolog nu este doar bun tehnician cunoscător, ci și cel care primește mesaje prin canale de mediumnitate sau channeling, având misiunea  de a transmite în momentul acela un anumit mesaj către interlocutor. Un bun astrolog este cel ce transmite o predicție ce se adeverește, dar rolul său este să îți ofere informațiile care te ajută să iei cea mai bună alegere pentru viața ta.

”Gândurile sunt energia și darul cel mai de preț, iar alegerile cu gândul ne definesc viața! ”

Nicoleta Ghiriș

ANALIZE PERSONALIZATE

Programează o sesiune

O analiză personalizată de astrologie sau numerologie îți va releva informații esențiale despre tine, relațiile cu cei din jur și te va ghida în a face cele mai bune alegeri pentru viitorul tău.

Testimoniale

"Informatia înseamnă putere. Puterea înseamnă control.

Înțelegerea trecutului si întrevederea potențialul înnăscut sunt uneltele pe care mi le-ai dăruit draga mea Nicoleta pentru a-mi folosi liberul arbitru în preluarea controlului asupra propriei vieți.

Mulțumesc!"

CARMEN CIMBALA

Întâlnirea cu Nicoleta nu a fost pur întâmplătoare. La nivel de suflet simt că ne cunoșteam demult, așa că pentru mine a fost o revedere cu un om drag. Am rezonat cu informațiile primite și am aflat multe lucruri interesante la care nu as fi putut ajunge altfel. Tot ceea ce mi-a spus mi-a mers la suflet, dar și remediile sugerate (îmi sunt dragi și folositoare). Și mai presus de toate îmi este dragă Nicoleta, care este o minune de om. Pe mine m-a ajutat, să mă înțeleg mai bine și să-mi privesc viața diferit, asimilând particularitățile ei. Recomand din tot sufletul.

Sa fie cu folos și să ajungă la tine cat mai multi oameni faini pe care sa ii ghidezi cum m-ai ghidat și pe mine.

TEODORA AVRAM

Cum nimic in viata nu este intamplator, Nicoleta a aparut in viata mea ca o gura de oxigen atunci cand aveam mare nevoie. Sub indrumarea ei, prin sfaturile si remediile pe care mi le a recomandat am reusit sa fac lucruri pe care nu credeam ca o sa rausesc sa le fac. Oricand apelez cu mare incredere la ea, este un om empatic si minunat cu cunostinte reale in tot ceea ce face. Multumesc mult pentru tot!

CRISTINA GAIA

Vă recomand consultanța astrologică pe care o face Nico, este o femeie minunată și un astrolog foarte pasionat. De la ea am aflat, și îi mulțumesc, despre remediile potrivite și nu numai. Am achiziționat foarte multe remedii și vă spun că sunt cu adevărat minunate și chiar funcționează, vă pot echilibra viața. Dacă vreți să aflați totul despre viața voastră, ea e soluția!

CRISTINA TICLEA

Predictiile și sfaturile tale m-au ajutat enorm în ultimii ani, dar mai ales în ultimele luni. Sunt foarte norocoasă că te-am cunoscut!

CORNELIA IAVORSCHI

Cunoscând-o pe Nicoleta, mi-am descoperit cumva viața! În multitudinea de informații am aflat că pot acționa către acele lucruri de care știam că sunt capabilă, dar erau puse de o parte din cauza lipsei de încredere. Cu ajutorul ei am pornit pe adevăratul meu drum în această viață.

Pentru mine, informațiile primite valorează enorm. Pur și simplu simt ca sunt o nouă persoană după cele două ore petrecute cu ea. Nicoleta este un om extraordinar din toate punctele de vedere! Cu siguranță voi tine legătură cu ea în viitor, atât pentru mine cât și pentru familia mea. Recomand din tot sufletul!

PETRA DUMITRU

Întâlnirea cu Nicoleta Ghiriș a fost întâlnirea cu un Înger care îți schimbă în bine viața. Întâlnirea cu un astrolog care îți atinge sufletul și îți vindecă rănile vechi. Citind și calculând mișcările în stele imi vorbea despre viața mea trecută, prezentă și viitoare cu o claritate și o profunzime greu de explicat. Lucrez în lumea metafizicii și conștientizam că se întâmpla ceva ...ceva minunat. Trăiam o experiența unică cu parfum divin, nu comercial.

Abia a doua zi după ce am plecat de la ea am realizat că această doamnă minunată are un har special: de a-ți lumina viața în 24 h.

ROXANA KATZIANIS

Lucrează cu mine

Guest speaker conferințe, workshop-uri și evenimente corporate.

Presa

Descoperă o selecție de apariții TV și articole din presă 

ro_RORomanian