A zbura…..printre idei

p145476396160368Planetele prin energia de care dispun, creaza predispozitii nativilor, insa se spune ca, omul prin liber arbitru poate decide, ce cale sa urmeze si asta pentru a invata, ceea ce a decis, sa invete aici si acum.  Auzim la tot pasul: Luna plina in semnul X, Marte in semnul Y etc....aceste evenimente descriu prezente ale planetelor prin banda zodiacala, insa energia lor, ne poate predispune pe unii la un moment dat la sentimente/actiuni/situatii iar pe ceilalti nu. La cei la care nu declanseaza situatii, se prea poate sa fi invatat deja, ce trebuia invatat la momentul respectiv si sa nu mai fie nevoie de repetarea lectiei, sau poate au folosit constient corect energia acelei planete (ca de exemplu Marte=actiunea, nativii au inceput sa faca mai mult sport).

Asistam deopotriva la o goana nebuna de verbalizare a emotiilor trăite, parca in căutare de adepti, de persoane, care simt la fel, de atragerea lor, de bucurie cand ii întalnim, cand dau un semn de apreciere (asa ravnitul like de pe facebook). Cel care scrie, parca striga cu voce tare sa fie auzit si vazut, un "hei..buna, ma bucur, ca te-am întâlnit" sau "nu- i asa ca si tu simți ca mine", "nu-i asa ca îți place ce imi place mie", sau alteori "nu-i asa ca suntem frați de suferința".... si asa mai departe.

Încercam sa nu ne simțim singuri, oricare ar fi contextul vieții in care ne aflam. Asa zisa Era a Varsatorului (ce va veni) se face resimtita si prin faptul ca, ne aduce împreuna pe toti (Varsatorul un semn al fraternitatii). Tranzitul lui Neptun in Pești ne face sa constientizam  o dragoste universala, pe care vrem sa o împărtășim cu totii. Si cum facem asta? Utilizând mijloacele existente, gageturi  (Varsatorul), avand senzația ca, vom ajunge mai rapid/precipitat (Uranus in Berbec) in inimile celorlalti, ramanand ca Pluto in Capricorn sa restructureze din temelii ideile/faptele/sentimentele noastre. Este perfect adevărat ca acum ajungem departe, intr-o clipita, ca si destinatie, cum numai minunata tehnologizare putea sa realizeze asta, insa cat de departe sau puternic atingem inimile celor ce citesc rândurile scrise, rămâne de vazut.

Daca nu scrii cu sufletul, se va simți încă de la primul cuvânt, daca încerci sa păcălești si sa nu crezi in totalitate ce ai scris, idem. Imi trec zilnic prin fata ochilor, o grămada de articole, care mai de care mai pline de adevăruri incontestabile, de formule magice care sa ne facă bine, de retete miraculoase, care insa cu greu funcționează sau care nu ni le putem aduce aminte.

Cert este ca, avem memorie selectiva si oricât ne-am dori sa tinem minte totul, va interveni indubitabil uitarea, binefăcătoare de altfel. Ganditi-va numai, ce ar însemna sa înmagazinam totul. Am exploda la un moment dat!!!!! :), insa noi știm in adâncul sufletului adevarul. Sa trecem deci, prin filtrul inimii, ce mintea vede si înmagazinează zilnic, vom observa ce limpede ni se va părea totul, nu ne vor mai atinge chiar toate cuvintele, articolele, vom discerne mult mai bine ce "sa vedem, sa credem" si ce nu, ce putem sa asimilam, si ce nu.Sa credem in ce simtim noi!!!!

Si încă ceva, orice lucru necitit este posibil, sa nu fi fost pentru noi. Sa incercam sa nu mai dam fuga catre mesaje, facebook, cu gandul ca am ratat ceva. Daca ne era adresat noua, sigur universul găsea o cale, sa aducă catre noi acea informatie. Nu tot ce vedem sau auzim, este pentru noi toti. Informatia liberă, culeasa la momentul potrivit, ne poate elibera. Asa cum am mai sustinut, daca devenim prea mentali, inima se va robotiza si nu vom mai simti emotia, care ne poate echilibra.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

 

 

 

 

ro_RORomanian