Implantarea sufletului- un fenomen fascinant

 

shutterstock_106550774Recunosc ca, am fost deopotriva intrigata, dar si interesata de ceea ce presupun experientele descrise de fenomenul walk in- walk out (denumirea americana). Fenomenul in sine este de natura SF-ului pentru noi astazi, (insa dupa cum observam, ca ceea ce am vazut in SF-uri odata acum este realitate, merita si acesta atentia noastra).

In primul rand este vorba despre un schimb de suflete, unul parasind corpul- walk out, iar celalalt intrand  in locul lui- walk in. Tot acest proces fiind realizat cu acordul sufletelor respective. Si daca tot suntem in punctul acesta, in care intelegem ca totul se realizeaza cu acordul sufletului nostru, poate putem sa intelegem moartea sufletului ca si o decizie a acestuia de a parasi trupul. Ne amintim ca pe timpuri, dacii erau un popor care dansa la moartea unui om si plangea la nasterea sa.

Revenind la ce discutam, am inteles, ca se poate realiza acest schimb in momentul in care celalalt suflet a terminat, ceea ce avea de experimentat aici si in loc sa lase un corp sanatos (un vehicul) sa se iroseasca, atunci decide sa lase pe altul sa ii ia locul. Mai exista posibilitatea, ca cele doua suflete sa coexiste in acelasi corp, facand swich intre suflete, functie de ceea ce doresc sa experimenteze fiecare la un moment dat. Am inteles ca acest proces se poate realiza in momentul somnului profund, in momentul mortii clinice, in momentul tulburarilor mentale, ex.depresie)

Si acum sa luam in calcul dubla personalitate a unor oameni, dar si gandirea conform careia, acestia pot fi posesorii a doua suflete intr-un singur corp. Se spune ca in momentul conceperii unui copil, sufletul este adus in corp, incepand cu luna 4, deci putem presupune ca noi toti reprezentam cu succes acest fenomen, insa asa cum spuneam, exista posibilitatea de implantare direct intr-un corp adult, trecand de perioada inceputului de viata si preluand din mers acel corp, sarind etapa inceata de dezvoltare.

Sufletul care intra in corp adult, trebuie sa descarce informatiile celuilalt suflet (care pleaca de aici) si sa continue de acolo, ce are de realizat. Acest procedeu se numeste implantare. Aceste suflete doresc sa se incarneze, incercand sa fenteze "amnezia nasterii". Se spune ca unele dintre aceste suflete, au devenit mai tarziu mari oameni de stiinta, altele insa s-au pierdut in incercarea de a supravietui intr-o dimensiune mica. Acestia toti se numesc "seminte stelare".

Daca analizam putin pe Einsten, stim din descrierea vietii lui, ca a fost un elev mediocru iar la fizica repetent si cu toate astea a reusit sa revolutioneze o lume intreaga, iar in opinia mea este un bun candidat pentru acest fenomen (un nou suflet " seminta stelara, sa fi preluat corpul sau adult pentru a transmite omenirii mesaje).

De asemenea in jurul meu am intalnit persoane, care au suferit morti clinice si care intorsi fiind la viata, au capatat cunostinte nenumarate din domenii, pe care nu le studiase inainte sau altele talente, pe care nici nu le avusesera in trecutul lor. Si aceste exemple s-ar incadra cu succes la acest capitol.

In practica astrologica avem progresiile planetelor si cum ne transformam noi ca si suflete si ma gandeam numai, cat de interesant ar fi sa emitem o teorie, asupra unui potential moment de implantare in viata nativului, privind uimitoarele sale transformari interioare si noile sale talente.

Ramane de analizat si de cercetat,

Cu drag,

Nicoleta Ghiris

 

ro_RORomanian