Harta astrologică- haina noastră cea de toate zilele

imageNe minunam cu toții cum unii dintre noi sunt îndrăzneți iar alții nu, cum unii sunt născuți, sa fie carieriști sau sa reușească doar prin șarm, vrăjind parca auditoriul iar alții tremura de emoție.  Astăzi avem lecții si cursuri pentru tot si toate, însă trebuie sa înțelegem ce spirit se ascunde sub "haina noastră". El este singurul care trebuie luat in seama. Nu spun ca aceste lecții, date de maiestri in tehnica lor nu pot da roade, însă a transforma din temelii un nativ, care nu deține planete in harta astrologică in emisfera sudica si le are concentrate in cea nordica, sa fie un bun orator, va fi de un milion de ori mai greu, acesta neavând susținere interioară, sa poată ajunga la performanța dorita, oricât de bun ar fi profesorul sau. Cursurile de dezvoltare personală ar trebui transformate in cursuri de înțelegere interioară.

Orice am face noi acum, Soarele oricum va răsări si cum Soarele reprezintă astrul, care ne amintește noua de personalitatea si modul de a o manifesta, așa si unii nativi sunt mai încântati cand"răsar"si sunt expuși, (Soarele fiind in harta acestora deasupra orizontului), decât atunci cand "apun" si pe altii viceversa.

Înțelegerea pornește de la definirea noastră ca sine. După aceea putem lucra la finețuri, sa facem multiple cursuri etc. Este posibil ca un nativ așa zis timid, sa trebuiască, sa faca altceva in schimbul apariției pe scena. Am întâlnit oameni îndrăzneți si fără sa fie buni oratori. Nu totul in lumea noastră este pentru noi toti, globalizarea dorințelor poate duce la eșec personal.

Cu toții încercam, sa ii tranformam pe cei din jur după chipul si asemănarea noastră, ceea ce este un pic egoist, noi am venit aici cu lecții desenate si dorite de noi, iar ceilalți la fel. Iarăși revin la înțelegere, haideți sa ii înțelegem cu adevărat pe cei din jur si sa ii observam fără sa ii criticam. Ne enervează felul lor de a fi, mai bine ii lăsam in pace. Dacă are cineva nevoie de sfatul nostru, va veni sa il ceara. Este o lecție, pe care zilnic o exersez si eu.

Suntem unici si parte dintr-un tot, ce are nevoie de fiecare dintre noi, așa cum am venit acum, îmbrăcați adecvat petrecerii la care luam parte.

Cu drag,

Nicoleta Ghiris

 

ro_RORomanian