Luna Aprilie- lectia de invatat – atitudinea in fata neprevazutului

img_5496

Numerologic luna APRILIE ne aduce pe toti nativii in sfera senzualitatii, a voiosiei, avizi dupa plăcere, impulsivi, rapizi in gândire, poate chiar repeziti. Luna aceasta este posibil sa creasca veniturile, stim sa facem bani, insa ne putem si teme in caz de esec si batem in retragere. Calea de urmat este cea in care sa ne folosim toate atuurile, pentru a aduce schimbarea in bine, in orice domeniu/relatie sau moment al vietii in care suntem implicati. Calea mai putin recomandata este cea in care sensibilitatea noastra este excesiva, aducătoare de probleme nervoase, impulsivitate si iresponsabilitate, desfranare.

Nativii detinatori ai numarului 5, numar al caii vietii, sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de 5, 14, 23  vor fi cei care vor intelege pe deplin, cum trebuie, sa actioneze in favoarea atuurilor, avand capacitatea de a indulci cu succes manifestarile negative ale numarului, desi este posibil, sa nu se simta tocmai confortabil in aceasta luna, datorita presiunii in a echilibra si alege calea corecta.

Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Aprilie, de luna Dragonului de lemn, transmitand ca si predispozitie tuturor, ambitie, super determinare, sustinerea cu tarie a opiniilor, energie.

Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna Aprilie este abilitatea de a reactiona in situatii neprevazute.

Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie sa manifeste atentie sporita mai ales in planul sanatatii, relatiilor si al carierei sunt luna aceasta: Boul, Iepurele si Cainele. Nativii din zodia Dragon este posibil, sa se auto-pedepseasca , constienti fiind ca, faptele lor nu le vor fi benefice si totusi vor avea predispozitia, sa actioneze in detrimentul lor (de exemplu: stiu ca un fel de mancare le poate provoca neplaceri, insa ei tot il vor mananca etc).

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Like facebook page: Astrologie de suflet

IMG_4076
ro_RORomanian