Luna Mai-lectia de invatat- grija fata de celalalt

 

image

 

Numerologic luna Mai  aduce cu sine iubirea familială, fidelitatea, seriozitatea, romantism, dragoste, predispozitia fiind catre o mare iubire si atractie pentru frumos. Calea de urmat aminteste de capacitatea de a armoniza totul in jur, de a ne adapta cu usurinta oamenilor cat si situatiilor. Calea mai putin recomandata descrie tendinta de a fi extrem de incapatanati, de a ne amesteca cu vehementa in treburile celor din familie si prieteni, de a barfi, a fi gelosi, anxiosi, intoleranti.

Nativii detinatori ai numarului 6, numar al caii vietii, sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de 6, 15  vor fi cei care vor intelege pe deplin, cum trebuie, sa actioneze, numai sa reuseasca sa aleaga calea echilibrului.

Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Aprilie, de luna Sarpelui de lemn, transmitand ca si predispozitie tuturor spre intuitie, reflectie, intelepciune, seductie, calm si compasiune.

Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna Mai este abilitatea de a armoniza si a se adapta.

Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie sa manifeste atentie sporita mai ales in planul sanatatii, relatiilor si al carierei sunt luna aceasta: Tigrul, Maimuta si Porcul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Like facebook page: Astrologie de suflet

POZA 7

 

 

ro_RORomanian