Luna Iunie- lectia de invatat- sa luam cat mai repede decizia corecta

poza

Numerologic luna Iunie este asociata numarului 7 iar in astrologie planetei Neptun. Oamenii pot avea luna aceasta inclinatii spirituale, filozofice, intuitie, chestiunile ce țin de material neinteresandu-i in mod special. Calea de urmat ii indeamna spre intelepciune, spre o intelegere mistica a lucrurilor si oamenilor. Calea mai putin recomandata ii poate determina pe aceștia sa fie introvertiti, rezervati, cinici, sarcastici, polemici, tristi, tipicari.

Nativii detinatori ai numarului 7, numar al caii vietii, sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de 7, 16, 25  vor fi cei care vor intelege pe deplin, cum trebuie, sa actioneze, numai sa reuseasca sa aleaga calea echilibrului.

Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Iunie, de luna Calului de foc, transmitand ca si predispozitie tuturor spre miscare, oratorie, aventura.

Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna Mai este abilitatea de ne hotara cat mai repede si bine, asupra unui aspect al vietii noastre.

Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie sa manifeste atentie sporita mai ales in planul sanatatii, relatiilor si al carierei sunt luna aceasta: Bivolul, Sobolanul, Iepurele. Calul fiind zodia care are predispozitia de a-si face singur neplaceri (de exemplu: nativul stie, ca daca face un anumit lucru, nu se va simti bine, dar tot o face....)

sursa foto: internet

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Like facebook page: Astrologie de suflet

18275254_10203112688493625_2651023880638330007_n

 

ro_RORomanian