Luna Iulie- lectia de invatat- sa stim sa impartim si cu altii din prea plinul nostru

19598564_10203349882063316_7085678732847287085_nNumerologic luna Iulie este asociata numarului 8, iar in astrologie planetei Saturn.

Este posibil sa avem luna aceasta trairi interioare intense, fiind neintelesi de cei din jur, sa fim mai ambitiosi si energici.  Calea de urmat ii indeamna spre organizare, implicarea eficienta a celorlalti, corectitudine in a manifesta puterea, fara intrigi la tot pasul, se vor ivi situatii in care este bine sa ajutam pe ceilalti (exceptand familia), dezinteresat. Calea mai putin recomandata ne poate determina  sa afisam o atitudine rece prin dominare, dorinta de putere, de a detine adevarul absolut, dorinta de razbunare, lipsa scrupule, materialism excesiv, egoism.

Nativii detinatori ai numarului 8, numar al caii vietii sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de 8, 17, 26,  vor fi cei care vor intelege pe deplin, cum trebuie, sa actioneze, numai sa reuseasca, sa aleaga calea echilibrului.

Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Iulie, de luna Caprei de foc, transmitand ca si predispozitie tuturor spre toleranta, receptivitate, imaginatie, eleganta, creativitate.

Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna Mai este incercarea, sa daruim si celorlalti din ce detinem noi, de cele mai multe ori mult peste ce avem nevoie, incluzand aici pe langa bunuri materiale si energie, invataminte, cunostinte etc.

Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie, sa manifeste atentie sporita mai ales in planul sanatatii, relatiilor si al carierei sunt luna aceasta: Sobolanul, Bivolul si Cainele. Bivolul fiind zodia din opozitie, ce este posibil, sa fie greu incercata.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Daca v-a placut, puteti sa dati share, sa ajunga si la ceilalti, iar pe voi pentru acces si la alte articole, va astept cu un Like catre pagina mea de facebook: Astrologie de suflet

 

ro_RORomanian