Luna August- lectia de invatat- detensionarea situatiilor apeland la umor

imagesNumerologic luna August este sub vibratia numarului 9, asociat in astrologie planetei Marte.

Este posibil sa avem luna aceasta trairi pline de energie, de curaj, de victorii.  Calea de urmat ne indeamna spre a utiliza energiile, ce ni se transmit, in a ajuta pe ceilalti la nevoie si a manifesta compasiune si intelegere constructiva . Calea mai putin recomandata ne poate determina sa afisam o atitudine de certareti, materialism, egoism, posesivitate si indiscretie.

Nativii detinatori ai numarului 9, numar al caii vietii sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de 9, 18, 27,  vor fi cei care vor intelege mai bine cum trebuie, sa actioneze, numai sa reuseasca, sa aleaga calea echilibrului.
Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna August, de luna Maimutei de Pamant, transmitand ca si predispozitie tuturor spre agilitate, persuasiune, umor, antreprenoriat.
Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna August este incercarea de a ajuta pe ceilalti chiar si printr-un mod vesel, apeland la glume si zicale, pentru a detensiona orice atmosfera incarcata.
Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie, sa manifeste atentie sporita mai ales in planul sanatatii, relatiilor si al carierei sunt luna aceasta si mai ales spre sfarsitul lunii: Sarpele si Porcul. Tigrul fiind zodia din opozitie, este posibil, sa fie cea mai greu incercata, atentie marita spre sfarsitul lunii August. In zodiacul chinezesc Maimuta este cea careia ii place sa se joace, cu cel cu care nu se intelege, iar spre final sa gaseasca modalitatea sa il supere. 

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Daca v-a placut, puteti sa dati share, sa ajunga si la ceilalti, iar pe voi cu acces si la alte articole, va astept cu un Like catre pagina mea de facebook: Astrologie de suflet

 

ro_RORomanian