Luna Septembrie- lectia de invatat- a cere ce avem nevoie cu diplomatie

descarcareNumerologic luna Septembrie se regaseste sub vibratia numarului 1, asociat in astrologie planetei  Soare.

Este posibil sa avem luna aceasta trairi puternice, ambitioase, pline de impulsivitate. Calea de urmat presupune ambitie si impulsivitate controlate, activitate fara epuizare, manifestarea puterii neingradind pe ceilalti. Calea mai putin recomandata ne poate determina sa afisam o atitudine de tiranie, incapatanare si duritate, egoism, critica excesiva, cariera devenind primordiala in detrimentul celorlalte planuri, printre care si cel personal si relational.

Nativii detinatori ai numarului 1, numar al caii vietii sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de 1, 10, 19, 28,  vor fi cei care vor intelege mai bine cum trebuie, sa actioneze, numai sa reuseasca, sa aleaga calea echilibrului.
Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Septembrie, de luna Cocosului de Pamant, transmitand ca si predispozitie tuturor spre extrovertire, aparente.
Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna Septembrie este incercarea de a cere, ce ti se cuvine intr-o maniera diplomata.
Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie, sa manifeste atentie sporita mai ales in planul sanatatii si al job-ului sunt luna aceasta si mai ales spre sfarsitul lunii: Sobolanul, Cainele. Iepurele fiind zodia din opozitie, este posibil, sa fie cea mai greu incercata, atentie marita spre sfarsitul lunii. Pentru zodia Cocos o avertizare pentru autopedepsire, aceasta zodie se numara printre cele, care pot, sa isi faca rau singure (de exemplu: stiu ca nu trebuie sa faca un lucru care ar dauna sanatatii sau la serviciu, dar tot il fac)

 

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Daca v-a placut, puteti sa dati share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina mea de facebook: Astrologie de suflet

 

ro_RORomanian