Luna Octombrie- lectia de invatat- a observa cu atentie, tot ce ne inconjoara

f3578f5d9fefb2b91df3a8f72e01ba6dNumerologic luna Octombrie se regaseste sub vibratia numarului 2, asociat in astrologie Lunii.

Luna aceasta ne putem confrunta cu trairi pline de calm, pasivitate, colaborare, farmec si intuitie, toleranta, sociabilitate, adaptabilitate.  Calea de urmat presupune folosirea diplomatiei in castigarea increderii in fortele proprii fara necesitatea aprobarilor din partea celorlalti. Calea mai putin recomandata ne poate determina sa afisam o atitudine de viclenie, depresie, hipersensibilitate, indecizie, suspiciune.

Nativii detinatori ai numarului 2, numar al caii vietii sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de  11, 20.  vor fi cei care vor intelege mai bine cum trebuie, sa actioneze, numai sa reuseasca, sa aleaga calea echilibrului.
Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Octombrie, de luna Caine de metal, transmitand ca si predispozitie tuturor spre loialitate, nerabdare, atentie, sacrificiu, darnicie, corectitudine.
Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna Octombrie este a observa cu atentie tot ce ne inconjoara, pentru a capta corect mesajele, ce ni se transmit.
Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie, sa manifeste atentie sporita mai ales in planul relatiilor, contractelor de orice tip, sunt luna aceasta si mai ales spre sfarsitul lunii: Bivolul, Calul, Cocosul. Dragonul fiind zodia din opozitie, este posibil, sa fie cea mai greu incercata, atentie marita spre sfarsitul lunii.

 

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

ro_RORomanian