Luna Noiembrie- lectia de invatat- acceptarea si intelegerea unei situatii dificile

depositphotos_48668539-stock-illustration-funny-pig-with-soup-bowlNumerologic luna Noiembrie se regaseste sub vibratia numarului 3, asociat in astrologie planetei Jupiter.

Luna aceasta ne putem confrunta cu trairi pline de energie, creativitate, reusite, independenta.  Calea de urmat presupune folosirea energiei si al controlului intr-un mod prietenos in realizarea telurilor. Calea mai putin recomandata ne poate determina, sa afisam o atitudine de impunere a propriilor pareri, de multe ori superficiale,  alta data o atitudine vanitoasa, manifestand neatentie la lumea exterioara (ramanand in admiratia propriei lumi).

Nativii detinatori ai numarului 3, numar al caii vietii sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de  3, 12, 21, 30  vor fi cei care vor intelege mai bine cum trebuie, sa actioneze, numai sa reuseasca, sa aleaga calea echilibrului.
Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Noiembrie, de luna Mistretului de metal, transmitand ca si predispozitie tuturor spre senzitivitate, sociabilitate, auto-indulgenta, altruism, naivitate si vulnerabilitate.
Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat in luna Noiembrie este sentimentul de acceptare senină a unei anumite situații dificile si intelegerea corecta a experientei traite.
Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie, sa manifeste atentie sporita mai ales in planul banilor proveniti de la altcineva, mostenirilor, proceselor,  crizelor , transformarilor, sunt luna aceasta (si mai ales spre sfarsitul lunii): Tigrul, Maimuta si chiar Mistretul (prin autopedepsire, cunoscand bine ca un lucru sau o actiune ii face rau insa tot o va manifesta). Sarpele fiind zodia din opozitie, este posibil, sa fie cea mai greu incercata, atentie marita spre sfarsitul lunii.

 

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

ro_RORomanian