Noua „arca (energetica) a lui Noe”

potop-universalVorbind astazi dis-de-dimineata, cu o prietena buna, am decis sa scriu un articol despre momentul in care ne aflam, care pare a fi o anti-camera, pregatire, pentru ce va veni.

Acum cativa ani, am scris un articol referitor la noua era a Varsatorului si influentele care rezida de aici. Voi readuce aminte cateva detalii si apoi ma voi axa strict, pe momentul trait de noi si ce ne transmite astrologia.

Mereu imi place in analizele astrologice, pe care le fac, sa caut "tabloul complet" sau cum spune americanul " the big picture" si pentru aceasta, avem nevoie de influenta Capricornului- pentru ca, cine altul, decat acesta, poate fi marele maestru la asa ceva.

Oricum, pana la data de 21 Martie, inca mai avem aceasta energie prezenta prin prisma lui Saturn in Capricorn, dar si a lui Jupiter in Capricorn pana in 19 Decembrie 2020, deci practic " Marele Benefic" este alaturi de noi tot anul, reparand incetul cu incetul ceea ce a fost daramat, pe buna dreptate de Saturn.

Am fost invatata, sa ma uit la Saturn, ca la un Mare Procuror si pentru a nu va plictisi cu multe detalii insiruite, pe care le veti uita incepand cu a doua zi, voi apela la un dialog intre noi, omenirea si acest procuror, ce a venit, sa ne ia la intrebari, pentru ca trebuie bifat pas cu pas intregul proiect in derulare.

Este clar, acum isi da toata lumea cu parerea si sunt doar supozitii. Suntem pegatiti pentru o alta etapa? Cu siguranta, ca da, insa asa cum a fost si cu celelalte ere, salturi sau cum li se mai spune, e nevoie de masuri inainte si dupa acest salt.

Sunt unii, care spun ca suntem deja in era Varsatorului, altii ca mai avem cateva sute de ani, adevarul este, ca ne aflam pe cuspida- sau cum se spune, traim in apropierea acestei perioade.

Vom străbate insa timpul, amintind de marile ere. Sa incepem cu cea, in care se spune, ca ne aflam, era Pestilor, cea in care, am părăsit jertfele de animale (si nu numai) ce se făceau pe altarul credințelor in zei (specifice erei dinainte, cea a Berbecului). Odată cu venirea lui Isus pe pământ, înaintea erei Pestilor, venire ce urma sa ne pregătească pentru era credinței, a înțelegerilor mai profunde, a legilor umanitatii, (dupa care ne conducem si astăzi) a început transformarea. Amintiți-va insa cuvintele: “crede si nu cerceta”, aceasta era a Pestilor venind pe axa Pești- Fecioara, (Fecioara fiind semnul din opoziție al Pestilor), aducând pe lângă credință si cercetarea credinței (descoperire începuturi univers, antimateria, particula lui Dumnezeu etc.)

Era in care vom pătrunde, peste câteva sute de ani, era Varsatorului,  aduce deja prin apropierea de aceasta perioada (datorită vortexului creat, al puterii de atractie) o tehnologie avansată, pe care cu toții o putem observa/resimti cu usurinta, o revoluție a noului in absolut orice domeniu, DAR doreste si o inclinatie spre umanism si revolutii in stilul de viata, cumpatare iar prin axa formată cu zodia din opoziție Leul, ne aduce o mai mare grija pentru noi, aspectul nostru exterior, dorința nemarginita de a fi adulati, de a fi mai frumosi, ridicati pe piedestal- atentie marita la exagerarile din aceasta zona pentru ca de la Leu vine cu partea intunecata a lui (parti ale corpului supradimensionate- ce ne amintesc de grotesc etc.)

Si acum sa revenim la perioada actuala- vine deja Saturn in Varstator, cu lectia libertatii in gandire pozitiva, cultivarea de ganduri creatoare , idealuri, lectia prieteniei  (atentie la cea din interes), limitari impuse de intentii distructive (poluarea excesiva) si asa cum spuneam si ne ia la intrebari, ne mai da si cate o scatoalca peste cap:

-Ia spuneti, cu ce va ajuta, tehnologia dezvoltata in toti acesti ani, ce faceti in acest moment dificil cu ea?

-Pai uite , acum ne ajuta, sa lucram de acasa, sa invatam de acasa, sa facem plati de acasa, practic sa lasam Pamantul, sa mai respire.

-Ei nu mai spuneti? Da? Ia, sa va vedem la lucru, sunteti pregatiti acasa si pentru securitate informatica?

samd

Unde ne gaseste lipsa la inventar, sau si mai mult, daca incercam sa sarim etape, PAC si el cu "un dos de palma". Informatizare masiva, informatizare....dar sa stim si noi, ca sunt lucrurile facute cum trebuie. Vom asista la multe si multe dar si tehnologii facute in graba, care vor fi inchise, redefinite etc.

Este momentul in care Varsatorii si cei care au marcaj important in Varsator: ascendent sau luna acolo, vor fi cei care vor fi incercati si interogati. Atentie marita incepand cu intrarea lui aici pe 21 Martie 2020- 8 Martie 2023, sa faceti lucrurile etapizat, cumpatarea fiind cuvantul de ordine. Bineinteles ca vor fi interogati si din urma si ajustate lucrurile la adevarata valoare.

Suntem inca in perioada Axei Nodurilor Rac- Capricorn- pana pe 7 iunie 2020 cand pentru o perioada, ce va dura pana in 26 Decembrie 2021 vom trece la Axa Gemeni- Sagetator.

Axa actuala, Racul preia dorința de afirmare, dar si incapatanarea, iar Capricornul capriciile, sensibilitatea ascunsa. - analizand aici observam, ca in aceasta perioada am revenit acasa la materinitate/paternitate cu copii nostri si ne incapatanam sa facem provizii, uneori inutile, dintr-o sensibilitate ascunsa (acest virus care ne face sensibili/reticenti/capriciosi la tot si toate)

Axa ce va urma din 7 iunie, Gemenii preiau de la Săgetător versatilitatea, nestatornicia, iar Sagetatorul de la aceștia imprastierea- vom asista la momente in care una spunem si alta vom face si mare exagerare si  nehotatare, plictiseala de tot si toate.

Practic vom avea nevoie de ghidare in tot si toate, sa ni se spuna prin reguli, ce trebuie sa facem si ce nu, chiar si in zona de distractii.

Si iarasi ne intreaba Marele procuror, care acum ne ia la intrebari, daca nu cumva am fost si suntem nonconformisti de dragul nonconformismului referitor la tot si toate cele lumesti si inca o scurta intrebare referitoare la libertatea de miscare si la prietenie (dragi Varsatorului, cei drept):

-Cam ce treaba aveati, sa mergeti hai-hui si in ritmul alert, pe care il faceati?

-Pai sa vedeti, ne distram si noi, ne plimbam mai in interes de business, mai in vacante.

-Foarte, frumos- si cand treceati pe acolo, va pasa si de cei de acolo, de viata lor, ii ajutati cu ceva?

-Pai lasam bani, eram ce-i drept mai mult pe fuga sau cu familia si ramaneau si munti de gunoaie dupa noi.

-Nasol. Acum sunteti consemnati fiecare in tara lui si in casa lui, sa aveti grija si de ai vostri, sa va ganditi si la altii.

samd

Oricum, asa cum se astepta in Decembrie 2012 o mare schimbare, ea a venit energetic atunci, cand toti au ras, li s-a explicat ca de acum incolo Pamantul are o noua vibratie 4 si ca nu li se va mai permite sufletelor de dimensiune 3 sa faca legea si uite ca Pamantul a luat o noua hotatarare, sa incerce sa ne ridice in vibratie pentru un nou salt.

In multe carti este amintit anul 2030 pentru un nou salt si noi suntem simpli spectatori.

Noua arca energetica este pentru cei, ce stiu sa foloseasca cea mai puternica forta din Univers -GANDUL si cei ce o vor folosi cum trebuie si cei ce vor face alegerile cu gandul si vor construi ce au nevoie, aceia vor merge mai departe.

Alegeti cu gandul perioada aceasta, repetand o simpla mantra: Aleg sanatatea, sa vina la mine si la cei din jur. Aleg sa traim sanatosi si cu grija fata de noi si de ceilalti.

Toate gandurile pozitive vor ridica vibratia Pamantului, acolo unde doreste el sa fie 🙂

Zile minunate dragilor si ganduri pe masura unui nou viitor mai luminat!

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

 

 

 

 

ro_RORomanian