21 Iunie -20 Iulie- perioada guvernata de steaua succesului academic

Screen-Shot-2017-01-20-at-11.48.15-PMIn perioada mentionata vom fi predispusi catre acumulare de informatii, dar si predispozitie catre idile. A se folosi centrul casei de catre toate zodiile, pentru invatatura, sa predomine culoarea verde in imbracamintea noastra. Energia concentrata acolo in acesta perioada este benefica pentru acesta activitate, aviz celor care dau examene in curand. Incepand cu 21 Iunie zodia calului este cea care guverneaza perioada pana pe 20 Iulie. De evitat perioada aceasta sectoarele N-V, N-E, E si S-E ale casei.  Zodiile cu impact negativ - Sobolanul.

In aceasta perioada zodiile cu impact major si cu atentionari speciale vor fi:

Iepurele - anual cu o stea a ghinionului ce treneaza asupra sa, in aceasta perioada de luna veti fi predispusi catre boli, steaua bolilor fiind amplasata in sectorul dumneavoastra. Atentie marita, mai ales in aceasta perioada pentru acesti nativi. Recomand protectie.

Dragon si Sarpre- o stea a certurilor, disputelor si a problemelor cu actele afecteaza sectorul vostru, se recomanda mai putina aplecare catre discutii in contradictoriu.

Caine si Mistret- in sectorul vostru zboara steaua care poate aduce ghinion si accidente. Maxima prudenta in miscare.

Bivol si Tigru- voi sunteti afectati de steaua violentelor, furturilor si ghinioanelor. Atentie marita la aceste aspecte.

Sobolanul- zodia din opozitie, cu o stea de multiplicare prezenta, sa nu uitam ca acest semn este afectat anul acesta de steaua certurilor si disputelor, evitati in continuare procesele etc.

Restul zodiilor sunt bine aspectate:

Calul- cu steaua abundentei, bunastarii si prosperitatii, mai atenueaza steaua bolilor din acest an, este o perioada in care sunt benefice acumularea de venituri, proprietati incepand cu ziua de 22 iunie.

Cocosul- cu steaua norocului indirect, se pot astepta la un noroc neasteptat

Oaia si Maimuta- o stea alba a norocului este prezenta aici, poate insemna si noroc in cariera.

Bineinteles ca fiecare zi din aceasta perioada este posesoarea unor noi stele si zodii ale zilei. Recomand sa apelati la un astrolog, specialist in astrologie chineza, pentru a va da indicii despre acestea, mai ales in situatia, in care aveti ceva important de rezolvat intr-o zi anume.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!

Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

IMG_2295

Nicoleta Ghiris

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

 

ro_RORomanian