20 Iulie-19 August 2020 – perioada guvernata de steaua ce poarta energia certurilor si a neintelegerilor

 

descărcare (3)In perioada 20 Iulie-19August  vom fi predispusi la aceasta energie de dispute.  A se evita centrul casei/zonei de birou- de catre toate zodiile, pentru discutii de orice tip, de evitat aducerea de plante in acest sector, de recomandat plasarea a 3 mere rosii intr-un bol aduse in aceasta zona, sau remediul feng shui al celor 3 mere rosii, daca il aveti. Incepand cu 20 Iulie zodia caprei/oii este cea care guverneaza perioada pana pe 19 August. De evitat in aceasta perioada pe langa centru si sectoarele V, SE, S ale casei/ spatiului de birouri.

In aceasta perioada zodiile cu impact major si cu atentionari speciale vor fi:

Cocosul- anual cu o stea a multiplicarii ce treneaza asupra sa, in aceasta perioada de luna veti fi predispusi catre o energie a distrugerilor si accidentelor, fiind amplasata in sectorul dumneavoastra,. Atentie marita, mai ales in aceasta perioada pentru acesti nativi dar si la copiii lor mai mici. Recomand maxima protectie (ex amulete: Pagoda celor 5 elemente, etc.) si purtarea preponderent a culorii verde dar si bijuterii de lemn si a culorilor de metal: alb, gri, auriu, argintiu sau chiar purtarea metalelor.

Dragon si Sarpe- o stea a energiei imbolnavirilor afecteaza sectorul vostru- dar si bunastarea poate fi afectata, se recomanda purtarea de amulete de protectie sanatate- si preponderent sa purtati culorile verde sau olive. Anual aveti o stea buna alaturi de voi, steaua norocului divin, insa luna aceasta atentie marita la sanatate si boli de pamant: atentie la stomac si afectiuni conexe.

Calul- in sectorul vostru zboara steaua, care poate aduce pierderi si furturi, pot fi si pierderi de faima si succes. Maxima prudenta. Anual nu sunteti prea protejati de energia bolilor, iar lunar cu aceasta stea, recomand toata luna remedii rotectie de tip amulete ( un ex: amuleta sau card Rinocer si Elefant) si culori de foc: rosu, rose, violet-rose, nuante de rosu etc.

Bivolul zodia din opozitie, sa nu uitam ca anul acesta este ajutata de catre zodia Sobolan dar si de steaua energiilor victoriei anuala si in special de steaua lunara a norocului divin- aducand posibile oportunitati, mentori benefici in zona invataturii  si nu numai si sanse.Fiind in opozitie insa cu energia lunii de capra- recomand sa va imbracati preponderent in galben, bej si  maro luna aceasta.

Restul zodiilor sunt bine aspectate:

Sobolanul- cu steaua abundentei, bunastarii si prosperitatii, mai atenueaza steaua certurilor din acest an, este o perioada in care sunt benefice acumularea de venituri, proprietati, incepand cu ziua de 21 Iulie, dar si noroc in cariera. Sa nu uitam ca Sobolanul nu este prieten cu Capra/Oaia deci cu energia acestei luni, recomand sustinerea stelei si anume purtarea cifrei 8 si toata luna a culorilor de apa: albastru si violet- albastrui, negru.

Tigru cu steaua norocului divin- indirect, se pot astepta la un noroc neasteptat, mai ales in zona invataturii.

Oaia si Maimuta- o stea a multiplicarii lunara este prezenta aici, poate amplifica norocul in dragoste si rezultate la invatatura ca energie anuala, doar in aceasta luna.

Cainele si Mistretul- au o energie a dragostei si a succesului academic asupra lor aceasta luna, a mentorilor potriviti iar anual beneficiaza de o stea a abundentei si bunastarii, le urez succes, sunt privilegiati.

Iepurele cu o energie a dezastrelor anuala, in aceasta luna au prezenta steaua energiei victoriilor si le va merge mai bine. Recomand protectie mai ales ca steaua anuala nu este tocmai prielnica acestor nativi, mai ales pe sanatate- mare atentie. Astfel culorile ce trebuie sa predomine luna aceasta sunt culorile negru si albastru.

Bineinteles, ca fiecare zi din aceasta perioada este posesoarea unor noi stele si zodii ale zilei. Recomand sa apelati la un astrolog, specialist in metafizica chineza, pentru a va da indicii despre acestea, mai ales in situatia, in care aveti ceva important de rezolvat intr-o zi anume.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!

Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

IMG_2295

Nicoleta Ghiris

Astrolog

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

 

ro_RORomanian