19 August-17 Septembrie – perioada guvernata de steaua ce poarta energia bolilor

Breloc-amuleta-feng-shui-18-lei-M12p

In perioada 19August- 17 Septembrie, vom fi predispusi la aceasta energie de boala. Pot exista probleme cu mai multe imbolnaviri in centrul tarii noastre.  A se evita centrul casei/zonei de birou- de catre toate zodiile, atentie marita la aceasta energie de pamant, care poate aduce pericole de accidentare si imbolnaviri. Daca aveti remedii feng-shui, este bine sa amplasati unul ce combate aceasta stea in centrul casei/biroului si de asemenea purtati asupra voastra unul dintre ele. Ele trebuie se fie neaparat de metal sau cristal (ex. Buddha al Medicinei, inelul Medicine Buddha, Wu Lou- remediul din imagine, de evitat aducerea de foc in acest sector- prin amplasarea lucrurilor rosii (daca aveti, le puteti scoate de acolo in aceasta luna).

Incepand cu 19 August zodia MAIMUTEI este cea care guverneaza perioada pana pe 17 Septembrie. De evitat/adus remedii in aceasta perioada pe langa centru si in sectoarele NE- alunecari de teren pot exista- Pagoda celor 5 elemente, NV ale casei/ spatiului de birouri- aici preponderent certuri si neintelegeri- amuleta cele 3 mere rosii.

Asa cum v-am obisnuit zodiile cu impact major si cu atentionari speciale vor fi:

Tigrul zodia din opozitie, sa nu uitam ca anul acesta este ajutata de steaua energiilor victoriei anuala, insa luna aceasta steaua dezastrelor este amplasata asupra voastra, de evitat focul si culorile rosu, grena etc, remediu feng shui protectie- card sau amuleta asupra voastra- Pagoda celor cinci elemente. Culorile de metal- alb, auriu, argintiu si lemnul- verdele, olive dar si obiectele de lemn pot ajuta, culorile de apa iarasi- albastru si negru pot fi de folos.

Bivolul, este afectat luna aceasta si el de steaua dezastrelor si este recomandata maxima prudenta, este ajutat de energia anului acesta, insa nu strica sa va asigurati de doua ori inainte sa realizati orice pas mai dificil. Remediile feng shui pot ajuta si recomand remedii tip amuleta sau carduri Pagoda celor 5 elemente, si culorile de mai sus de la zodia Tigru.

Cainele si Mistretul au steaua certurilor si a neintelegerilor in aceasta luna, asupra lor, poate aduce ghinion datorita conflictelor si barfelor, pot apare procese. Atentie marita in zona mentorilor si a sefilor. Culorile de Pamant- bej, crem, maro si de metal- alb, gri, auriu, argintiu- va pot ajuta in aceasta luna, cat si remediul amuleta mar rosu.

Iepurele cu steaua multiplicarii luna aceasta si steaua dezastrelor anuala, exista predispozitia de a  inregistra dezastre multiple. Maxima protectie si atentie, de recomandat sa fie purtata Pagoda celor 5 elemente/cardul Pagoda, asupra lor toata luna. Atentie marita in zona sanatatii. Culorile de lemn si apa pot proteja, respectiv verde si olive, plante pe langa noi, sa stati in casa de lemn, albastru si negru sa fie purtat cu preponderenta.

Sobolanul cu steaua certurilor anuala, si steaua furturilor si a deposedarilor lunara, atentie marita la momente ce pot alimenta aceste stele, de recomandat remediul amuleta mar rosu si cadrul/amuleta Rinocer si elefant. Atentie marita in zona carierei, pot exista concedieri si pierderi de job. Din punct de vedere al culorilor de purtat elemente de apa; albastru si negru.

Restul zodiilor sunt bine aspectate:

Oaia si Maimuta cu steaua abundentei, bunastarii si prosperitatii, amplifica steaua invataturii si a dragostei, este o perioada in care sunt benefice acumularea de venituri, proprietati, incepand cu ziua de 20 Iulie, Sa nu uitam ca Sobolanul nu este prieten cu Capra/Oaia deci cu energia acestei luni, recomand sustinerea stelei si anume purtarea cifrei 8 si toata luna a culorilor de foc: rosu, grena. Sectorul dragostei este activat si e posibil ca relatiile sa prospere.

Calul cu steaua norocului divin- indirect, se pot astepta la un noroc neasteptat, mai ales in zona faimei si a prestigiului. Recomand culorile de pamant- bej, crem, maro si amuleta copacul prosperitatii de intarire a stelei.

Dragonul si Sarpele cu steaua victoriei asupra lor, pot inregistra succes in a primi mai multi bani si a prospera. Culorile recomandate sunt de Apa- albastru si negru si lemn- verde si olive.

Cocosul cu steaua invataturii si a dragostei alaturi, pot inregistra momente de liniste si iubire alaturi de cei dragi, de copii. Recomand culori de pamant- bej, crem, maro.

Bineinteles, ca fiecare zi din aceasta perioada este posesoarea unor noi stele si zodii ale zilei. Recomand sa apelati la un astrolog, specialist in metafizica chineza, pentru a va da indicii despre acestea, mai ales in situatia, in care aveti ceva important de rezolvat intr-o zi anume.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!

Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

IMG_2295

Nicoleta Ghiris

Astrolog

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

 

ro_RORomanian