17 Septembrie – 16 Octombrie – perioada guvernata de steaua ce poarta energia victoriei

In perioada 17 Septembrie- 16 Octombrie, vom fi predispusi la energia stelei victoriei, ce aduce victorie in competitii. Vor exista sanse deosebite pentru business. Este o energie de apa si are nevoie pentru potentare de culoarea albastra si/ sau negru, dar si de culoarea alb sau gri in centrul casei/zonei de birou- de catre toate zodiile. De evitat aducerea culorilor de lemn- verde sau plante si a culorilor galben, maro aici, in perioada mentionata.

Incepand cu 17 Septembrie zodia Cocosului este cea care guverneaza perioada pana pe 16 Octombrie. De adus remedii in aceasta perioada in sectoarele casei/biroului in:

Sud-aici daca locuiti/stati preponderent- pericol accidentari si incendii pot exista- Pagoda celor 5 elemente adusa aici luna aceasta

Nord-Vest– aici daca locuiti/stati preponderent- risc de imbolnavire- purtati amuleta de sananate: inel Medicine Buddha sau Wu Lou, orice remediu de sanatate adus aici luna aceasta

Asa cum v-am obisnuit zodiile cu impact major si cu atentionari speciale vor fi:

Iepurele, zodia din opozitie luna aceasta (sa nu uitam acest aspect), cu steaua dezastrelor si a accidentelor anuala, in aceasta luna va inregistra insa o stea a prosperitatii. Din cauza opozitiei aceasta perioada anuala este una dintre cele in care aceasta zodie nu este din cele mai favorizate. Exista posibilitatea ca acesta stea a prosperitatii, cu greu sa poata fi valorificata, sau atentie la situatii benefice ce repede se pot intoarce impotriva voastra. Pentru potentarea stelei lunare de recomandat amuleta simbolul 8/ simbolul 8, un 8 scris de mana sa existe asupra voastra. Nu uitati de remediul Pagoda celor 5 elemente, care Iepurilor nu trebuie sa le lipseasca anul acesta.

Calul, zodia care inregistreaza asupra ei steaua bolilor anul acesta chinezesc, are o luna predispusa acum la accidentari si dezastre (posibil imbolnaviri), MARE ATENTIE la orice pas si orice intreprindeti, nu este o luna buna pentru a incepe/derula ceva important pentru voi. Atentie mai ales in zona faimei si prestigiului. Daca aveti remedii: Pagoda celor 5 elemente sa fie la voi, orice remediu de sanatate asupra voastra este benefic. Culoarea de purtat recomandata preponderent verde, olive si/ sau stati inconjurati de plante luna aceasta/ sau casele de lemn ofera protectie.

Cainele si Mistretul luna aceasta sunt afectati de steaua bolilor si necesita o mai mare atentie si ingrijire in domeniul medical, apelati la un remediu de sanatate asupra voastra: Wu Lou, inel Medicine Buddha, Buddha al medicinei in casa voastra. De recomandat sa purtati luna aceasta culori de metal- alb, gri, metalizat si metal bijuterii.

Cocosul cu steaua multiplicarii anuala si cea a certurilor si proceselor asupra lor luna aceasta, sunt predispusi la amplificarea acestior neintelegeri si la rabufniri cat mai dese. Atentie la relatia cu copiii, acolo pot exista discutii aprinse. De recomandat sa poarte amuleta mar rosu, sa aiba in casa remediul celor 3 mere rosii, pe care sa il mute luna aceasta in zona de vest a sufrageriei. Puteti folosi si 3 mere rosii neaparat cu codita. De asemeni puteti purta amuleta mar rosu la voi, va atenua din certuri. Culoarea recomandata sa fie purtata alb, gri, metalizat.

Oaia si Maimuta cu steaua lunara ce predispune la furturi si deposedari, inselari in dragoste, atentie marita la momente ce pot alimenta aceasta stea, de recomandat remediul cadrul/amuleta/placa Rinocer si elefant. Culoarea de purtat luna aceasta Rosu, roz, portocaliu, violet rose- diminueaza efectele negative ale acestei stele.

Restul zodiilor sunt bine aspectate:

Bivolul si Tigru cu steaua invataturii si a dragostei alaturi, pot inregistra momente de acumulare rapida a informatiilor, victorii la examene si de liniste si iubire alaturi de cei dragi. Recomand culori de apa- albastru, negru si pamant- maro, galben, crem.

Sobolanul  cu steaua norocului divin- indirect, se pot astepta la un noroc neasteptat, mai ales in zona carierei. Recomand culorile de metal si amuleta prosperitate de intarire a stelei.

Dragonul si Sarpele cu steaua multiplicarii asupra lor aceasta lun si cea a norocului divin anuala, pot inregistra si mai mare succes in a primi mai multi bani si a prospera. Recomand culori de pamant- maro, galben, crem.

Bineinteles, ca fiecare zi din aceasta perioada este posesoarea unor noi stele si zodii ale zilei. Recomand sa apelati la un astrolog, specialist in metafizica chineza, pentru a va da indicii despre acestea, mai ales in situatia, in care aveti ceva important de rezolvat intr-o zi anume.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!

Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian