15 Noiembrie – 14 Decembrie 2020 – perioada guvernata de steaua ce poate aduce energia prosperitatii

In perioada mentionata, vom fi predispusi la energia stelei de prosperitate, aceasta energie poate aduce in general noroc din punct de vedere al prosperitatii. Anul acesta insa aduce in acesta perioada o prosperitate diminuata, deoarece vine peste steaua anuala a pierderilor, furturilor si deposedarilor situata in centrului casei, biroului, al centrului tarii noastre, sau extrapoland centrului Europei si chiar al lumii.

Astfel vom observa in continuare aceasta energie de deposedare si pierdere a prosperitatii, pe care oricum o resimtim in acest an. Este o energie de pamant cea din aceasta luna si pentru a o ajuta si pe noi sa resimtim mai putin diminuarea prosperitatii- avem nevoie de culoarea de FOC– rosie, portocalie sau chiar roz in centrul casei/zonei de birou- de catre toate zodiile. De evitat aducerea culorilor de metal: alb, gri si pamant: crem, bej, maro, galben in centru, in perioada mentionata. De purtat in centru un remediu de prosperitate (pandantiv, nodul mistic Tibetan, infinit, bratara de prosperitate, un optar, copacul de prosperitate).

Incepand cu 15 Noiembrie zodia Mistret de Foc este cea care guverneaza perioada pana pe 14 Decembrie, elementul foc ne va aduce o stare de fierbere atat in interior cat si in exterior. De adus remedii feng-shui doar in aceasta perioada in sectoarele casei/biroului in:

Sud-vest-aici daca locuiti/stati preponderent- pericol accidentari – Pagoda celor 5 elemente adusa aici luna aceasta

Nord-Est– aici daca locuiti/stati preponderent- risc de imbolnavire- purtati amuleta de sananate: inel Medicine Buddha sau Wu Lou, orice remediu de sanatate adus aici luna aceasta este benefic

Sud- est– in zona aceasta daca locuiti/sau stati preponderent- risc de furturi- aplasati in aceasta zona placa Rinocer si Elefant.

Sud- in zona aceasta daca locuiti/sau stati preponderent- risc de certuri- amplasati cele trei mere rosii aici

Asa cum v-am obisnuit zodiile cu impact major si cu atentionari speciale vor fi:

Oaia si Maimuta au o luna predispusa acum la accidentari si dezastre, MARE ATENTIE la orice pas si orice intreprindeti, nu este o luna buna pentru a incepe/derula ceva important pentru voi. Luna aceasta aveti nevoie de protectia Pagoda celor 5 elemente si culoarea de lemn: verde si plante dar si de culoarea de metal- alb si gri sau metale. Oaia este putin mai privilegiata, pentru ca are un aliat in Mistret si atunci impactul este usor diminuat insa atentie marita.

Bivolul si Tigrul, zodiile care inregistreaza asupra lor steaua bolilor, cu impact luna aceasta luna si pe zona invataturii si examenelor, orice remediu de sanatate asupra voastra este benefic- inel medicine Buddha, Wu Lou, Buddha al medicinei in casa voastra- in zona de nord-est. Culoarea de purtat recomandata preponderent verde, olive si/ sau stati inconjurati de plante luna aceasta/ sau casele de lemn ofera protectie si metalele- de purtat dar si culoarea alb sau gri. Tigrul, spre deosebire de Bivol are in Mistret un prieten secret insa trebuie sa ramana vigilent si cu bagare de seama la predispozitii de boala.

Calul cu steaua certurilor si proceselor asupra lor luna aceasta, sunt predispusi la amplificarea acestor neintelegeri si la rabufniri cat mai dese. Atentie la zona de succes si faima, acolo pot exista discutii aprinse. De recomandat sa poarte amuleta mar rosu, sa aiba in casa remediul celor 3 mere rosii, pe care sa il mute luna aceasta in zona de sud a sufrageriei. De asemeni puteti purta amuleta mar rosu la voi, va atenua din certuri si va reduce spiritul excesiv combativ. Culoarea recomandata sa fie purtata, culoarea de foc- rosu, roz, portocaliu.

Dragonul si Sarpele cu steaua lunara ce predispune la furturi si deposedari, mai ales pe zona prosperitatii, atentie marita la momente ce pot alimenta aceasta stea, de recomandat remediul cardul Rinocer si Elefant de purtat si orice remediu de inlaturare a acestei stele asupra voastra. Culoarea de purtat luna aceasta orice culoare de apa- albastru, negru. Sarpele in schimb este zodia cea mai afectata luna aceasta, deoarece este zodia opusa Mistretului si aveti nevoie de aliati in preajma, poate aveti in familie sau partenerul intr-o zodie de Bivol si/sau Cocos pentru a depasi nu atat de greu perioada mentionata.

Restul zodiilor sunt bine aspectate:

Mistretul si Cainele cu steaua multiplicarii in zona mentorilor, este posibil sa inregistreze o crestere a numarului de oameni si in a primi suportul necesar in anumite situatii. Recomand culoare de pamant si o amuleta a prosperitatii pentru potentarea stelei de crestere- amuleta nod mistic.

Sobolanul cu steaua invataturii si a relationarii in zona carierei, poate inregistra si momente de acumulare rapida a informatiilor, implinire si de liniste si iubire alaturi de cei dragi. Recomand culori de apa- albastru si negru.

Iepurele cu steaua norocului divin- indirect, se pot astepta la un noroc neasteptat, mai ales in zona sanatatii. Recomand culorile de apa- albastru si negru dar si amuleta activatorului divin- de intarire a stelei- steaua norocului din viitor.

Cocosul cu steaua victoriei asupra lor aceasta luna si cea a multiplicarii anuala, pot inregistra o victorie mai ales in zona descendentilor, a copiilor. Recomand culori de pamant- maro- bej, crem, galben si de apa- negru si albastru pentru a potenta stelele lor. Recomand amuleta steaua victoriei, amuleta cheia victoriei.

Bineinteles, ca fiecare zi din aceasta perioada este posesoarea unor noi stele si zodii ale zilei. Recomand sa apelati la un astrolog, specialist in metafizica chineza, pentru a va da indicii despre acestea, mai ales in situatia, in care aveti ceva important de rezolvat intr-o zi anume.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!

Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian