14 Decembrie 2020 – 13 Ianuarie 2021 – perioada guvernata de steaua ce aduce o amplificare a energiei pierderilor si a deposedărilor

In perioada mentionata, vom fi predispusi la energia stelei de pierdere si deposedare. Aceasta luna reprezinta radiografia la scara mica (lunara) a energiei anuale, amplifica fiecare stea anuala, transmitand ca si o recapitulare a energiei anuale, o multiplicare a energiilor pentru fiecare zodie in parte. Steaua dublata a pierderilor, furturilor si deposedarilor este situata in centrului casei, biroului, al centrului tarii noastre, sau extrapoland centrului Europei si chiar al lumii.

Astfel vom observa in continuare aceasta energie de deposedare si pierdere amplificata, pe care oricum o resimtim in acest an. Este o energie a unei stele de metal cea din aceasta luna si pentru a o ajuta si pe noi sa resimtim mai putin deposedarea- avem nevoie de culoarea de FOC– rosie, portocalie sau chiar roz in centrul casei/zonei de birou- de catre toate zodiile. De evitat aducerea culorilor de metal: alb, gri si pamant: crem, bej, maro, galben in centru, in perioada mentionata. De purtat in centru un remediu de protectie (placa Rinocer si Elefant)

Incepand cu 14 Decembrie zodia SOBOLAN de Pamant este cea care guverneaza perioada pana pe 13 Ianuarie, elementul pamant ne va aduce o energie de distrugere prin prezenta apei in exces. De adus remedii feng-shui doar in aceasta perioada in sectoarele casei/biroului in:

Est-aici daca locuiti/stati preponderent- pericol accidentari – Pagoda celor 5 elemente adusa aici luna aceasta

Sud- aici daca locuiti/stati preponderent- risc de imbolnavire- purtati amuleta de sananate: inel Medicine Buddha sau Wu Lou, orice remediu de sanatate adus aici luna aceasta este benefic

Centru– in zona aceasta daca locuiti/sau stati preponderent- risc de furturi- aplasati in aceasta zona placa Rinocer si Elefant.

Nord- in zona aceasta daca locuiti/sau stati preponderent- risc de certuri- amplasati cele trei mere rosii aici.

Asa cum v-am obisnuit zodiile cu impact major si cu atentionari speciale vor fi:

Iepurele are o luna predispusa acum mai mult la accidentari si dezastre, MARE ATENTIE la orice pas si orice intreprindeti, nu este o luna buna pentru a incepe/derula ceva important pentru voi. Atentie in zona sanatatii de asemenea. Luna aceasta aveti nevoie de protectia Pagoda celor 5 elemente si culoarea de lemn: verde si plante. Iepurele nu va avea sustinere de la zodia lunara. ATENTIE MARITA!!!

Calul, zodia care inregistreaza asupra ei steaua bolilor dublata, cu impact luna aceasta si pe zona faimei si prestigiului, orice remediu de sanatate asupra voastra este benefic- inel medicine Buddha, Wu Lou, Buddha al medicinei in casa voastra- in zona de sud. Culoarea de purtat recomandata preponderent verde, olive si/ sau stati inconjurati de plante luna aceasta/ sau casele de lemn ofera protectie si metalele- de purtat dar si culoarea alb sau gri. Calul nu va avea sustinere de la zodia lunara, fiind chiar zodia opusa, impactul negativ este marit. ATENTIE!!!

Sobolanul, cu steaua certurilor si proceselor asupra lor luna aceasta, sunt predispusi la amplificarea acestor neintelegeri si la rabufniri cat mai dese. Atentie la zona de cariera, acolo pot exista discutii aprinse. De recomandat sa poarte amuleta mar rosu, sa aiba in casa remediul celor 3 mere rosii, pe care sa il mute luna aceasta in zona de nord a sufrageriei. De asemeni puteti purta amuleta mar rosu la voi, va atenua din certuri si va reduce spiritul excesiv combativ. Culoarea recomandata sa fie purtata, culoarea de foc- rosu, roz, portocaliu si culoarea de apa: albastru, negru. Luna este de sustinere a energiei Sobolanului.

Restul zodiilor sunt bine aspectate:

Cocosul  cu steaua multiplicarii dublata in zona descendentilor, este posibil sa inregistreze excese mai ales in zona copiilor . Recomand culoare de pamant si o amuleta a prosperitatii pentru potentarea stelei de crestere- amuleta, bratara nod mistic. Cocosul nu va avea mare sustinere de la zodia lunara. Recomand sa purtati culorile de pamant luna aceasta: crem, bej, maro, galben.

Oaia si Maimuta cu steaua invataturii si a relationarii/dragostei alaturi de ei, pot inregistra si momente de acumulare rapida a informatiilor, de implinire, de liniste si iubire alaturi de cei dragi. Recomand culori de apa- albastru si negru. Oaia poate avea momente de neliniste in zona relationala, pe cand Maimuta este cea sustinuta de energia lunara.

Dragonul si Sarpele cu steaua norocului divin- indirect dublata, se pot astepta la un noroc neasteptat, mai ales in zona prosperitatii. Recomand culorile de apa- albastru si negru dar si amuleta activatorului divin- de intarire a stelei- steaua norocului din viitor. Dragonul este cel sustinut de energia lunara.

Bivolul si Tigru cu steaua victoriei dublata, asupra lor aceasta luna, pot inregistra o victorie mai mare, mai ales in zona acumularii de informatie si cunostinte. Este posibil sa li se aduca la cunostinta informatii esentiale pentru ei. Recomand culori de pamant- maro- bej, crem, galben si de apa- negru si albastru pentru a potenta stelele lor. Recomand amuleta steaua victoriei, amuleta cheia victoriei.

Cainele si Mistretul cu steaua prosperitatii dublata, vor inregistra multe castiguri, mai ales barbatii din zodiile mentionate. Recomand sa purtati un remediu de prosperitate si in casa sa aveti Nodul Mistic Tibetan, Optar etc. De purtat luna aceasta culorile de pamant: maro, galben, crem, bej.

Bineinteles, ca fiecare zi din aceasta perioada este posesoarea unor noi stele si zodii ale zilei. Recomand sa apelati la un astrolog, specialist in metafizica chineza, pentru a va da indicii despre acestea, mai ales in situatia, in care aveti ceva important de rezolvat intr-o zi anume.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!

Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian