Anul 2021 – in numerologie, vine cu o mare energie de schimbare

Energia anului 2021 ne va aminti, ca in momentul in care observam schimbari in viata noastra, schimbari ce vor aduce modificari majore, va trebui sa nu opunem rezistenta si sa le imbratisam dand dovada de flexibilitate. Anul mai aminteste sa fim pregatiti pentru ce urmeaza. Schimbarile vor scoate la iveala si noi abilitati ce vor fi dobandite de oameni. In cateva cuvinte poate aduce: viziune, aventura, versatilitate, progres, impulsivitate, agresivitate. Vom mai plange sau ne vom agata, fiind dependenti de cate un lucru/ persoana/domeniu, insa schimbarile ne vor scoate din zona de confort.

Asa cum prezentam anul trecut energia anului ce ne paraseste acum- video pe canalul de youtube (Astrologie de suflet), voi trece in revista si pentru acest an energiile personale, ce ne vor guverna pe fiecare in parte.

In cazul in care nu stiti ce energie majora din punct de vedere numerologic aveti in viata dumneavoastra, este nevoie sa realizati un simplu calcul matematic si anume:

adunati toate cifrele ce compun data nasterii si rezultatul il adunati pana reduceti la o singura cifra, (cu exceptia numerelor 11 si 22, considerate maestre), acea cifra este cea a carei energie va ghideaza viata.

Ex: 17.03.2017

1+7+0+3+2+0+1+7= 21=3- energia personala a vietii

In continuare vom discuta despre fiecare energie personala in parte si ce influente are anul acesta pentru fiecare:

Pentru cei cu energia personala a vietii 1, in anul care vine: acest numar aduce in 2021 cu sine, iubirea familială, fidelitatea, seriozitatea.Vor fi romantici si devotati in dragoste, avand o mare iubire si atractie pentru frumos. Calea de urmat aminteste de a armoniza cu puterea lor totul in jur, de a se adapta cu usurinta oamenilor cat si situatiilor, Calea de evitat– acesti nativi vor avea tendinta sa fie extrem de incapatanati, sa se amestece cu vehementa in treburile celor din familie si prieteni, sa barfeasca, sa fie gelosi, anxiosi, intoleranti.

Pentru cei cu energia personala a vietii 2, in anul care vine: oamenii născuți sub acest numar vor avea in 2021, înclinații spirituale, filozofice, chestiunile ce țin de material neinteresandu-i in mod special. Pot avea puteri paranormale, fiind intuitivi. Calea de urmat ii indeamna spre intelepciune, spre o intelegere mistica a lucrurilor si oamenilor. Calea de evitat– sa fie introvertiti, rezervati, cinici, sarcastici, polemici, tristi, tipicari.

Pentru cei cu energia personala a vietii 3, in anul care vine: poate fi asociat cu mâhnirea dar si cu succesul in societatevor deține trăiri intense interioare, insa ramân neînțelesi de cei din jurpot fi anul acesta de incredere, energici, ambitiosi.  Calea de urmat ii indeamna la organizarea lucrurilor, implicand in mod eficient si pe ceilalti, ii indeamna sa fie cat mai corecti in a manifesta puterea, fara intrigi la tot pasul. Situatiile ivite in care vor trebui sa ajute pe ceilalti (exceptand familia) dezinteresat (chiar si cu bani), vor contribui si ele la aceasta alegere. Calea de evitat ii poate trăda prin atitudinea rece afisata, prin dominare, dorinta de putere, razbunare, lipsa scrupule, materialism excesiv, egoism.

Pentru cei cu energia personala a vietii 4, in anul care vine: pot fi niște luptători, sa iasa mai tot timpul victoriosi, filantropi, buni, fideli, plini de compasiune. Calea de urmat- este cea in care acestia isi folosesc trasaturile mentionate, in a ghida pe cei din jur spre o dezvoltare spirituala, fiind aleasa de cei care dețin inalte calități de curaj si iubire pentru ceilalți. Calea de evitat poate fi preluată de cei certareti din fire, materialisti, egoisti, posesivi, indiscreti.

Pentru cei cu energia personala a vietii 5 in anul care vine: vor actiona ca lider innascut, puternic, ambitios, activ, ajutat de acest număr puternic. Calea de urmat- presupune ambitie si impulsivitate controlate, activitate fara epuizare, manifestarea puterii neingradind pe ceilalti, iar calea de evitat ne poate prezenta acest nativ ca adoptând puterea prin tiranie, fiind adesea nemilos si incapatanat, egoist, critic excesiv, cariera primind un loc fruntaș in alegerile lui si in detrimentul celorlalte planuri, având de suferit mai ales planul personal si relațional.

Pentru cei cu energia personala a vietii 6, in anul care vine:  nativul va fi tot timpul in căutarea unui echilibru între bine si rău, intuitiv, idealist, generos. Calea de urmat este cea in care el poate împărtăși cu ceilalți viziunile si generozitatea sa, utilizând forța fizica si psihică de care dispune in slujba binelui. Calea de evitat il arunca intr-o existența in care atributele mentionate mai sus nu își au locul, o perioada a vietii in care persista sentimentul de inutilitate si regretul energiei interioare irosite, aruncându-l in depresie si suferința interioară, izolare si prada iluziilor.

Pentru cei cu energia personala a vietii 7 sau 11, in anul care vine: in 2021 acești nativi sunt energici, talentati, amabili, creativi, cu multe reușite in ceea ce întreprind, sunt independenți si dornici de a deține controlul. Calea de urmat este descrisa de modul in care isi folosesc energia si controlul, in realizarea telurilor. Calea de evitat adoptată poate fi cea, in care ei impun celorlalti părerile lor, cea in care detin o mare doza de superficialitate, manifestata prin neatenție la lumea exterioara (ramanand in admiratia vietii lor interioare), putand fi mincinosi, vanitosi.

Pentru cei cu energia personala a vietii 8, in anul care vine: 2021 aduce stabilitate si practica, eficienta, o enorma rezistența, ii determina sa vada/manifeste tot timpul un punct de vedere opus, aruncandu-i astfel, fara sa vrea in sfera rebelilor si a nonconformiștilor. Se pot deseori simți izolați, având prieteni putini. Calea de urmat  necesita munca in a fi practic, de folos si a investi energie in a mentine durabilitatea lucrurilor/relatiilor, iar calea de evitat adoptata  ii poate face incapatanati, inflexibili, avari, plictisitori.

Pentru cei cu energia personala a vietii 9 sau 22, in anul care vine: anul aduce energie ce ii predispune sa fie senzuali, vioi, avizi dupa plăcere, impulsivi, rapizi in gândire, repeziti. Se pricep la a face bani, insa se tem in caz de esec si bat in retragere. Calea de urmat este cea in care ei isi folosesc toate atuurile pentru a aduce schimbarea in bine, in orice domeniu/relatie sau moment al vietii in care sunt implicati. Calea de evitat aleasa poate aduce sensibilitatea excesiva aducătoare de probleme nervoase, impulsivitate si iresponsabilitate chiar desfranare.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian