2021 – Anul Bivolului de Metal – sub steaua norocului divin

Incepand cu data de 12 Februarie 2021 energia anului nou chinezesc, atrage oportunități noi, sanse, este anul ce se doreste a fi recunoscut si apreciat pentru evenimentele ce vor avea loc. Va fi un an ce va dori sa ne invete in toate domeniile cate ceva, este insa un an de consum pentru toti.

Recomand orice culoare de Pamant- galben, maro, crem, bej sau piatra, cristal dar si/sau culoare de metal- gri, alb, auriu, argintiu in mijlocul caselor, pentru a amplifica steaua anuala benefica .

Zodiile si energia ce ii va guverna in acest an, dar si remediile necesare sunt:

Sobolan: steaua bolilor este cea care anunta maxima atentie in acest an, aveti nevoie de protectie pe sanatate: Wu Lou, Medicine Buddha. Multe afectiuni isi vor cauta rezolvarea in acest an. Anul va este prielnic si ajutor veti primi de la energia acestuia, insa atentia catre sanatate trebuie sa fie prezenta.

Bivol: sunteti afectati de energia de pamant a anului acesta. Cardul Tai Sui trebuie sa fie prezent asupra voastra. Deoarece anul acesta aveti asupra voastra energia de multiplicare, o energie a norocului in viitor, va poate aduce prosperitate. De aceea este bine sa fiti protejati de energia de pamant pentru a nu multiplica lipsurile. Purtati asupra voastra, nodul mistic tibetan.

Tigru: energia norocului din viitor este cea care vi se alatura si voua in acest an, energie purtatoare de prosperitate. Atentie la furturi. Purtati asupra voastra nodul mistic tibetan, sau orice activator al acestei energii, dar si cardul Rinocer si Elefant pentru inlaturarea furturilor.

Iepure: energia dragostei si a invataturii, va va insoti pe parcursul anului. Deoarece in aceasta zona este prezenta si energia dezastrelor naturale- de evitat prezenta voastra in zone periculoase, ce pot atrage dezastre. Amuleta umbrela protectoare sa o aveti asupra voastra.

Dragon: zodie foarte afectata de energia anului, atentie marita deoarece steaua dezastrelor si a accidentelor este prezenta asupra voastra intregul an. PROTECTIE MAXIMA, cardul Tai sui, pagoda celor 5 elemente, trebuie sa fie nelipsite si pastrate asupra voastra tot anul.

Sarpe: zodia care inregistreaza si ea energia dezastrelor si a accidentelelor, insa acestia sunt protejati si de energia anului, care le este aliat. Totusi pagoda celor 5 elemente este cea ce trebuie sa fie asupra voastra, tot anul care vine. Mare atentie la tot pasul in tot ce intreprindeti.

Cal: zodia ce va avea asupra ei energia victoriei si a succesului. Cheia victoriei, ca remediu va functiona la nivel maxim in acest an. Sa o folositi tot anul in tot ce intreprindeti.

Oaie: energia de cearta si procese este asupra voastra anul acesta. Amuleta marul rosu asupra voastra va va proteja tot anul. Carlul Tai sui trebuie sa fie tot anul cu voi, pentru ca energia de pamant a Bivolului este o energie ce va ataca.

Maimuta: energia de cearta si procese este asupra voastra anul acesta. Amuleta marul rosu asupra voastra va va proteja tot anul.

Cocos: una din cele mai privilegiate zodii anul acesta, este zodia care inregistreaza asupra ei energia prosperitatii tot anul. Orice remediu de prosperitate este recomandat pentru potentatea acestei energii.

Caine: zodia este afectata de energia de pamant a Biviolului, energie ce poate fi controlata prin prezenta remediului Tai Sui- cardul trebuie sa fie asupra voastra. Pentru voi o mare protectie o asigura cardul sau amuleta Rinocer si Elefant asupra voastra tot anul, pentru a va proteja de pierderi si deposedari.

Mistret: energia ce va guverneaza este energia pierderilor si a deposedarilor.Pentru voi o mare protectie o asigura cardul sau amuleta Rinocer si Elefant asupra voastra tot anul, pentru a va proteja de aceste pierderi si deposedari.

Toate remediile ce contin mantre de protectie, functioneaza ca o prezenta ce protejeaza omul sau spatiul locuit. Din mosi stramosi suntem obisnuiti si in cultura noastra cu protectii, pe care le amenajam la usi si geamuri (busuioc, vasc, etc) pentru ca o anumita energie sa fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative.

Remediile fac exact acest lucru, doar ca unele sunt purtate asupra noastra. Energia trece peste si nu este invitata sa ramana sau dimpotriva pentru cea pozitiva, invitata sa ni se alature.

Vom analiza pentru toate zodiile anul din perspectiva trimestriala, lunara dar si pe zone de interes.

Trimestrul intai: energia predominanta – energia familiei – proiecte de crestere a proprietatilor familiei, business-uri noi cu familia- prosperitate pe aceasta zona

Trimestrul al doilea: energia predominanta -energia mentorilor – vom inregistra o deblocare pe zona calatoriilor, va exista o mai mare predispozitie catre comunicare prin arte (o deblocare pe aceasta zona)

Trimestrul al treilea: energia predominanta – energia prosperitatii- o mai mare rata de nasteri se va inregistra, oamenii vor fi mai aplecati catre hobby-urile lor

Trimestrul al patrulea: energia sanselor- transformari, schimbari cat mai mari de job-uri, cariere, macazul.

Dragoste: Relatii mai dificile cu copiii se vor inregistra in anul 2021. Zona relationala va fi mai afectata in lunile Octombrie-Noiembrie, Ianuarie-Februarie, mai ales pentru zodiile Cocos, Sobolan, Iepure si Cal. Atentie anul predispune si la infidelitate pe zona relationala.

Bani si cariera: Lunile cu impact negativ: Mai-Iunie 2021 , Septembrie- Octombrie 2021, Decembrie- Ianuarie 2022 si zodiile mai afectate Tigru, Maimuta, Sarpe si Mistret.

Sanatate: Cu sustinere pe zona aceasta, anul trimite energie pozitiva, este posibil ca unele zodii sa cunoasca remedii pentru a rezolva parte din problemele lor. Zodiile mai vizate sa le rezolve vor fi Cocos, Sobolan, Cal si Iepure.

Analiza energetica principala lunara dupa calendarul solar, pentru toate zodiile:

Luna Ianuarie vine cu energia benefica a norocului divin

Luna Februarie o mai mare atentie si protectie, fiind prezenta o energie mai mare de distrugere si dezastre

Luna Martie este protejata de steaua invataturii si a zonei relationale activand aceste domenii in viata noastra

Luna Aprilie sub patronajul stelei certurilor si a proceselor

Luna Mai vine sub steaua bolilor, fiind posibil un nou varf de imbolnaviri

Luna Iunie este prezenta cu steaua victoriei in orice domeniu.

Luna Iulie cu steaua norocului din viitor

Luna August si steaua prosperitatii, a castigurilor marite

Luna Septembrie cu steaua deposedarilor si a pierderilor prezenta, necesita atentie marita

Luna Octombrie vine cu energia stelei anuale a norocului divin

Luna Noiembrie ne aminteste atentie marita datorita prezentei pentru a doua oara a stelei dezastrelor

Luna Decembrie vine cu prezenta stelei invataturii si a relatiilor

Luna Ianuarie 2022 si ea sub patronajul stelei certurilor si a proceselor

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata! Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian