13 Ianuarie 2021 – 11 Februarie 2021 perioada guvernata de steaua norocului divin

In perioada mentionata, vom fi predispusi la energia stelei norocului divin. Aceasta luna reprezinta radiografia la scara mica (lunara) a energiei anului 2021. Vine ca o incercare de a ne transmite,ca asa cum se deruleaza aceasta luna, asa se va derula si anul ce urmeaza, traseaza liniile generale ale anului, anuntate deja.

Incepand de astazi, aceasta luna putem atrage oportunități noi, sanse. Recomand orice culoare de Pamant– galben, maro, crem, bej sau piatra, cristal dar si/sau culoare de metal- gri, alb, auriu, argintiu in mijlocul caselor, pentru a amplifica steaua lunara benefica. Luna aceasta este luna Bivolului de Pamant. Vom putea auzi despre caderi de pamant, surpari dese, luna aceasta.

Zodiile si energia ce ii va guverna aceasta luna dar si remediile necesare sunt:

Sobolan: steaua bolilor este cea care anunta maxima atentie, aveti nevoie de protectie pe sanatate: Wu Lou, Medicine Buddha. Multe afectiuni isi vor cauta rezolvare. Luna va este prielnica, insa atentia catre sanatate trebuie sa fie prezenta, inca din aceasta luna.

Bivol: luna aceasta aveti asupra voastra energia de multiplicare, o energie a norocului in viitor, va poate aduce prosperitate. Purtati asupra voastra, nodul mistic tibetan.

Tigru: luna aceasta aveti asupra voastra energia de multiplicare, o energie a norocului in viitor, va poate aduce prosperitate. Purtati asupra voastra, nodul mistic tibetan.

Iepure: energia dragostei si a invataturii, va va insoti pe parcursul lunii.

Dragon: zodie foarte afectata de energia zodiei lunare, atentie marita deoarece steaua dezastrelor si a accidentelor este prezenta asupra voastra. PROTECTIE MAXIMA, pagoda celor 5 elemente, trebuie sa fie de nelipsit si pastrata asupra voastra inca de luna aceasta.

Sarpe: zodia care inregistreaza si ea energia dezastrelor si a accidentelelor, insa luna aceasta ei sunt protejati, de aliatul lor. Pagoda celor 5 elemente este cea, ce trebuie sa o aveti asupra voastra deja.

Cal: zodia ce va avea asupra ei energia victoriei si a succesului. Cheia victoriei, ca remediu va functiona la nivel maxim luna aceasta in tot ce intreprindeti.

Oaie: energia de cearta si procese este asupra voastra luna aceasta, va regasiti in opozitia lunii lunare si din pacate nu primiti ajutor de la aceasta. Amuleta marul rosu asupra voastra va va proteja.

Maimuta: energia de cearta si procese este asupra voastra luna aceasta. Amuleta marul rosu asupra voastra va va proteja.

Cocos: una din cele mai privilegiate zodii luna asta, este zodia care inregistreaza asupra ei energia prosperitatii. Orice remediu de prosperitate este recomandat pentru potentatea acestei energii.

Caine: energia ce va guverneaza este energia pierderilor si a deposedarilor. Pentru voi o mare protectie o asigura cardul sau amuleta Rinocer si Elefant asupra voastra luna aceasta ,care nu este prielnica prin prezenta Bivolului. Atentie la raniri dese.

Mistret: energia ce va guverneaza este energia pierderilor si a deposedarilor.Pentru voi o mare protectie o asigura cardul sau amuleta Rinocer si Elefant asupra voastra toata luna, pentru a va proteja de aceste pierderi si deposedari.

Toate remediile ce contin mantre de protectie, functioneaza ca o prezenta ce protejeaza omul sau spatiul locuit. Din mosi stramosi suntem obisnuiti si in cultura noastra cu protectii, pe care le amenajam la usi si geamuri (busuioc, vasc, etc) pentru ca o anumita energie sa fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative.

Remediile fac exact acest lucru, doar ca unele sunt purtate asupra noastra. Energia trece peste si nu este invitata sa ramana sau dimpotriva pentru cea pozitiva, invitata sa ni se alature.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata! Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian