11 Februarie – 13 Martie 2021 – perioada guvernata de steaua distrugerilor

In perioada mentionata, vom fi predispusi la energia stelei distrugerilor.

Recomand orice culoare de Lemn – verde, olive, sau plante dar si/sau culoare de metal - gri, alb, auriu, argintiu in mijlocul caselor, pentru a atenua steaua lunara. Luna aceasta este luna Tigrului de metal. Vom putea auzi despre taieri de copaci frauduloase, distrugeri in zonele de centru tara sau Europa, centrul lumii. Recomand o mica pagoda in zona centrala a casei/spatiului de business.

Zodiile si energia ce ii va guverna aceasta luna dar si remediile necesare sunt:

Sobolan: zodia ce va avea asupra ei energia victoriei si a succesului in cariera. Cheia victoriei sau orice remediu- activator al acestei stele ca remediu, va functiona la nivel maxim luna aceasta in tot ce intreprindeti. Luna nu va este potrivnica.

Bivol: luna aceasta aveti asupra voastra energia de prosperitate, purtati orice activator de prosperitate, amuleta sau pandantiv etc. Toate vor functiona la capacitate maxima. Veti inregistra prosperitate prin tot ce invatati si acumulati.

Tigru: luna aceasta fiind si luna energetica a voastra, aveti deasupra energia de prosperitate, purtati orice activator de prosperitate, amuleta sau pandantiv etc. toate vor functiona negresit si vor activa aceasta stea. Atentie insa si la unele pedepse pe nedrept aplicate voua, mai ales cei ce urmeaza scoala sau acumuleaza informatii.

Iepure: energia de cearta si procese este asupra voastra luna aceasta, inclusiv pe zona de sanatate. Puteti avea certuri cu doctorii sau cu cei din lumea medicala. Amuleta marul rosu, sau orice alt remediu importriva certurilor asupra voastra va va proteja.

Dragon: energia dragostei si a invataturii, va va insoti pe parcursul lunii. Puteti sa invatati ceva nou sau sa incercati sa acumulati prosperitate alaturi de persoanele dragi sau datorita unor cursuri de perfectionare.

Sarpe: energia dragostei si a invataturii, va va insoti pe parcursul lunii. Sarpele poate primi o pedeapsa pe nedrept in relatie cu energia acestei luni, putand fi omul nepotrivit la locul nepotrivit in ceea ce reprezinta pierderea prosperitatii.

Cal: luna aceasta aveti asupra voastra energia de multiplicare, o energie a norocului in viitor, va poate aduce si mai multa faima. Zodia va fi privilegiata zodiacului in a avea succes multiplicat in tot ce intreprinde. Daca observati ca va veni ceva favorabil, sa va ganditi ca veti incepe sa aveti surprize multe si placute in continuare. Nodul mistic tibetan si orice activator al energiei de multiplicare ca remediu, va functiona la nivel maxim luna aceasta in tot ce intreprindeti.

Oaie: steaua bolilor este cea care anunta maxima atentie, aveti nevoie de protectie pe sanatate: Wu Lou, Medicine Buddha. Multe afectiuni isi vor cauta rezolvare. Luna va este prielnica, insa atentia catre sanatate, trebuie sa fie prezenta in aceasta luna. Certurile pe zona de iubire va pot scade toleranta la boli.

Maimuta: steaua bolilor este cea care anunta maxima atentie, aveti nevoie de protectie pe sanatate: Wu Lou, Medicine Buddha. Multe afectiuni isi vor cauta rezolvare. Luna nu va este atat de prielnica, atentia catre sanatate trebuie sa fie prezenta, in aceasta luna. Aceasta stea poate actiona si in zona relatiilor si a dragostei, voi fiind zodia mai afectata de acesta energie a lunii, fiind si zodia din opozitie. Pedepse pe nedrept pot fi acumulate.

Cocos: energia ce va guverneaza este energia pierderilor si a deposedarilor. Pentru voi o mare protectie o asigura cardul sau amuleta Rinocer si Elefant asupra voastra toata luna, pentru a va proteja de aceste pierderi si deposedari.

Caine: energia ce va guverneaza este energia stelei ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigura orice amuleta reprezentativa a acesteia. Veti primi suport nesperat din partea unei persoane mentor, profesor barbat.

Mistret: energia ce va guverneaza este energia stelei ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigura orice amuleta reprezentativa a acestei stele. Veti primi suport nesperat din partea unei persoane mentor, profesor barbat. Puteti fi pedepsiti insa pe nedrept in anumite situatii. Aveti insa sustinere de la energia lunii in curs si acest lucru va mai poate salva usor pe alocuri.

Toate remediile ce contin mantre de protectie, functioneaza ca o prezenta ce protejeaza omul sau spatiul locuit. Din mosi stramosi suntem obisnuiti si in cultura noastra cu protectii, pe care le amenajam la usi si geamuri (busuioc, vasc, etc) pentru ca o anumita energie sa fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative.

Remediile fac exact acest lucru, doar ca unele sunt purtate asupra noastra. Energia trece peste si nu este invitata sa ramana sau dimpotriva pentru cea pozitiva, invitata sa ni se alature.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata! Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian