13 Martie 2021 – 12 Aprilie 2021 perioada guvernata de steaua ce aduce sanse in dragoste si potential noroc in invatatura

In perioada mentionata, vom fi predispusi la energia stelei de dragoste si invatatura.

Recomand orice culoare de Lemn – verde, olive, sau plante dar si/sau culoare de apa negru, albastru, violet - albastrui in mijlocul caselor/spatiului de birou, pentru a potenta steaua lunara.

Luna aceasta este luna Iepurelui de metal. Vom putea auzi despre activitati artistice (mai ales cele ce se vor desfasura in aer liber) dar si demararea de multe cursuri- online. Recomand o mica pagoda a invataturii in zona centrala a casei/spatiului de business mai ales pentru cei, care au copii la scoala sau tin cursuri/au cursuri. Exista o incarcatura energetica, care ne va impinge catre a obtine bani din activitati de conducere si o sa observam, ca oamenii vor deveni mai priceputi in a sti, de unde si cum sa atraga venituri substantiale.

Zodiile si energia ce ii va guverna aceasta luna dar si remediile necesare sunt:

Sobolan: Luna aceasta aveti asupra voastra energia de multiplicare, o energie a norocului in viitor, va poate aduce o crestere, insa nu foarte mare, a oportunitatilor pe planul carierei (steaua fiind destul de slaba luna aceasta). Aceasta energie insa poate multiplica in sens usor negativ problemele pe zona de sanatate. Ramaneti protejati de orice remediu de sanatate, Wo lou sau Medicine Buddha. Exista un atac energetic asupra voastra din partea energiei lunare, insa protectia va poate sustine.

Bivol: Energia ce va guverneaza aceasta perioada este energia pierderilor si a deposedarilor. Pentru voi o mare protectie o asigura remediile, ce diminueaza acesta energie care este asupra voastra. Amuleta rinocer si elefant necessara, pentru a va proteja de aceste pierderi si deposedari, amplificate fiind si de steaua anuala a multiplicarilor. Atentie marita la deposedari in sfera invataturii si a examenelor.

Tigru: Pentru voi-aceeasi energie a pierderilor, este prezenta in aceasta luna. O mare protectie o asigura, la fel, remediile impotriva perderilor- amuleta Rinocer si Elefant, ce trebuie mentinute asupra voastra toata luna, pentru a va proteja de aceste pierderi si deposedari, amplificate si la voi de steaua anuala a multiplicarilor. Atentie marita la deposedari in sfera invataturii si a examenelor (pot fi note la care sunteti nedreptatiti, sau pierdeti suportul cuiva ca profesor- mentor).

Iepure: Luna aceasta fiind si luna energetica a voastra, puteti intreprinde niste activitati in sfera medicala (sanatate), Exista o energie (din fericire diminuata la voi in sector) ce va guverneaza luna aceasta pe zona imbolnavirilor. Atentia trebuie sa fie insa marita si orice afectiune mai suparatoare trebuie investigata. Ramaneti protejati de orice remediu de sanatate, Wo lou sau Medicine Buddha.

Dragon: Energia certurilor va poate afecta si mai mult activitatile, pe care le intreprindeti. Exista marea posibilitate sa pierdeti si bani, in incercarea de a va sustine certaret un punct de vedere, sau in incercarea de a transmite pe un ton autoritar celorlalti, ce au de facut. Dictonul”Vorba dulce, mult aduce”-va trebui sa va insoteasca, daca nu vreti totusi sa aveti de suferit pe acest plan si sa va deteriorati relatiile in detrimentul veniturilor voastre. Amuleta marul rosu sau cei trei gardieni celesti, sa va insoteasca luna aceasta ca si protectie.

Sarpe: Luna aceasta energia certurilor este si peste semnul vostru si cu steaua 5 galben, asupra voastra, este posibil sa aveti oarece dispute din privinta banilor, ori vor fi oameni care vor critica tarifele impuse de voi, vor comenta foarte mult referitor la ele. Patrati-va calmul si bateti in retragere, decat sa va sustineti vehement punctul de vedere. Nu aveti mare suport, sa iesiti victoriosi din acesta incercare, mai ales acum. Amuleta mar rosu va poate diminua/disipa certurile.

Cal: Luna aceasta aveti asupra voastra energia de prosperitate, purtati orice activator de prosperitate, amuleta sau pandantiv etc. Toate vor functiona la capacitate maxima. Veti inregistra prosperitate si faima, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitati de orice ocazie, sa iesiti victoriosi, in a atrage cat mai muti banuti odata cu faima de care puteti avea parte. Calul poate primi un atac energetic de la energia lunara, insa cu energia de care dispune, poate combate mici neintelegeri.

Oaie: Steaua victoriei este alaturi de tot ce intreprindeti, mai ales mamele, in orice domeniu puteti iesi victorioase,chiar si in ce intreprindeti in casa. Un potentator al victoriei, stindardul victoriei ca si remediu este bine venit si poate amplifica steaua. Sustineti-va punctul de vedere, luna aceasta, steaua nu este extrem de puternica luna aceasta in anul de cearta, ce va guvernreaza, de aici si ideea potrivit careia, trebuie potentata. Senzatia va fi de neputinta si ca nu puteti face mare lucru, sa va intelegeti intr-o anumita privinta cu cineva.

Maimuta: Guvernati anul acesta de cearta si dispute, luna aceasta este singura in care puteti iesi usor victoriosi si va puteti sustine punctul de vedere, insa izbanda se poate lasa in unele dispute asteptata. La fel si voi, puteti avea senzatia luna aceasta de neimplinire in aplanarea unor conflicte existente. O amuleta de potentare a victoriei va poate ajuta.

Cocos: Energia ce va guverneaza este energia stelei ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigura orice amuleta reprezentativa a acestei stele. Veti primi suport nesperat din partea descendentilor. Nu exista mare sustinere din partea energiei lunare, putand sa inregistrati oarece piedici, fiind zodia din opozitie, insa cu cele doua stele alaturi cea anuala de prosperitate si ce lunara, puteti intalni oameni care sa va sustina, oameni noi sau de ce nu, sa simtiti un ajutor divin.

Caine: Exista o stea a succesului scazut, asupra voastra, energia accidentelor si a dezastrelor anunta in sfera patriarhului unei case, diverse neplaceri raportate la acesta. Pot exista deposedari de sanatate, de banuti sau legate de lipsa de sustinere a unui mentor barbat, fie el sef sau prieten. Nu disperati, va trece luna si auspiciile vor reveni cat de cat la normalul anului. Protectie impotriva acestei stele, este MAXIM recomandata, iar amuleta pagoda celor cinci elemente este cea recomandata. Puteti fi predispusi la accidente cu metale- daca lucrati cu ele, mai mare atentie, sa nu va taiati.

Mistret: Steaua 5 galben va guverneaza si pe voi si aceeasi energie de deposedare amplificata de steaua accidentelor poate face ca in aceasta luna, sa pierdeti sustinerea unui profesor barbat, a sotului, a tatalui etc, insa puteti fi si deposedati de oportunitati sau job. Protectie marita si prin remedii impotriva stelei- amuleta pagoda celor cinci elemente- trebuie sa va insoteasca. Si voi puteti fi predispusi la accidente cu metale- daca lucrati cu ele mai mare atentie, sa nu va taiati.

Toate remediile ce contin mantre de protectie, functioneaza ca o prezenta, ce protejeaza omul sau spatiul locuit. Din mosi stramosi suntem obisnuiti si in cultura noastra cu protectii, pe care le amenajam la usi si geamuri (busuioc, vasc, etc) pentru ca o anumita energie, sa fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar ca unele sunt purtate asupra noastra. Energia trece peste si nu este invitata sa ramana sau dimpotriva pentru cea pozitiva, invitata sa ni se alature.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata! Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet,

Instagram: Nicoleta Ghiris

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian