11 Mai 2021 – 10 Iunie 2021, perioada guvernată de energia afecțiunilor medicale

În perioada menționată, vom fi predispuși la o energie de posibile îmbolnăviri.

Recomand orice culoare de Lemn– verde, olive, kaki sau plante, dar și culori de Metal- alb, gri, auriu, argintiu sau poziționarea unei statuete de metal în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia aceasta să se produca. În această perioadă este indicat să evitați să petreceți timp în mijlocul caselor voastre și să nu lăsați copiii să se joace acolo.

Luna aceasta este luna Șarpelui de apă.  Vom putea auzi despre o perioadă în care ne vom simți mult mai stresați, mai dornici să ne întâlnim cu prietenii, însă este o perioadă în care este bine să fim mai precauți și să ne ascultăm intuiția. Dacă primim informația că nu trebuie să mergem undeva sau simțim că nu trebuie să fim într-un anumit loc sau la un anumit moment, atunci este important să ne ascultăm intuiția. Ne poate salva de la o potențială îmbolnăvire. Energia lunară este asociată distrugerilor, cutremurelor, existând posibilitatea să auzim despre ele, acestea manifestându-se pe parcursul lunii acesteia.

Zodiile și energia ce vă va guverna luna aceasta, dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: Pentru voi, nergia pierderilor, destul de puternica, este prezentă în această lună în semnul vostru. O mare protecție o asigură remediile împotriva pierderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toata luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări. Această energie vă poate aduce pierderi, dar și procese pe zona de carieră, însă atenție și la sănătate. Protecție mărită pe zona sănătpții tot anul acesta pentru voi.

Bivol: Aveți un mare aliat în energia lunară, și acest lucru vine ca o protecție scut pentru voi în orice întreprindeți în sfera de învățătură. Luna aceasta există o energia de succes redus și accident este asupra voastră. Este o energie foarte puternică și vă sfătuiesc să vă protejați atât voi, cât și în mașină, motocicletă, etc. (cu protecție de mașină, vehicul), să aveți asupra voastră o pagodă, chiar daca sunteși susținuți de energia din această lună, rămâneți prudenți și protejați. Luna aceasta sunt preconizate examenele de evaluare pentru anumiți ani, copiii care sunt Bivol trebuie protejați.

Tigru: Luna aceasta energia de succes redus este asupra voastră. Este o energie foarte puternică și vă sfătuiesc să vă protejați în mașină (cu protecție de mașină), să aveți asupra voastră o pagodă și să rămâneți protejați, mai ales cu energia anuală de multiplicare - pot exista mai multe evenimente cu impact. Se pot întâmpla situații în care pe nedrept sunteti pedepsiți, mai ales la examenele ce pot urma în perioada discutată. Rămâneți protejați și dați copiilor Tigru protecție asupra lor în această perioadă.

Iepure: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, care vă poate aduce o creștere a oportunităților de rezolvare a probemelor pe zona de sănătate, dar și de multiplicare a oportunităților pe zona de iubire și învățătură. Daca veți înregistra o victorie, ea nu vine singură, în domeniile menționate.

Dragon: Energia este extrem de puternică luna aceasta și puteți ieși ușor victoriși. Cu energia lunară faceți magie și o să primiți informatii pe zona de spiritualitate. Folositi-le!!!! Energia victoriei este alaturi de tot ce intreprindeti, mai ales in zona prosperitatii. Se vor modifica substantial in bine veniturile, Este una dintre cele mai bune luni ale voastre, nu o ratati!!!. Un potentator al victoriei, ca si remediu este bine venit si poate amplifica energia.

Șarpe: Este luna voastră, energetic, și puteți “muta munții din loc”. Energia victoriei este alături de voi în tot ceea ce întreprindeți, mai ales în zona prosperității. Se vor modifica substanțial în bine venituril - este una dintre cele mai bune luni ale voastre, nu o ratați!Un potențator al victoriei, ca și remediu, este bine venit și poate amplifica energia. Energia este extrem de puternică luna aceasta și puteși ieși ușor victorioși și acumula cât mai mulți bani.

Cal: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi, o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva care o să contribuie la faima voastră. Puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin.

Oaie: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de prosperitate, așadar purtați orice activator de prosperitate. Toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie să ieșiți victorioși în a atrage cât mai mulți bani. În încercarea de a câstiga mai mult este posibil însă, să vă simțiți epuizați, în încercarea de a convinge și a contracara părerile opuse vouă. Nu vă certați, luna este prea prețioasă să o ratați cu certuri mărunte și neînsemnate.

Maimuța: Și voi aveți asupra voastră, în această perioadă, energia de prosperitate - așadar, purtați orice activator de prosperitate. Toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie, să ieșiți victorioși, în a atrage cât mai mulți bani. Voi sunteți protejați de energia lunară și sunteți și mai victorioși în a înregistra aceste câștiguri. Atenție însă la pedepse pe nedrept, ce pot fi înregistrate luna aceasta de către voi.

Cocoș: Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia nu este extrem de puternică, însă mai poate rezolva probelemele cu care vă confruntați. Luna aceasta excelează în sprijin pentru voi, fiind aliata voastră - energia benefică din această lună vă poate propulsa în relațiile mult visate. Chiar și relațiile cu descendenții (copiii) sunt favorizate și se îmbunătățesc.

Câine: Energia de ceartă și dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți să manifestați certuri pentru a vă susține părerea. Energia este destul de puternică și vă puteți certa cu superiorul sau cu orice mentor/profesor, în încercarea de a vă susține punctul de vedere. Rămâneți protejați de o amuletă împotriva certurilor.

Mistreț: Nu există nici cea mai mică susținere din partea energiei lunare, putând să înregistrați piedici, pentru că este o energie conflictuală. Depinde de voi să rămâneți liniștiți și neutri. Energia de ceartă și dispute diverse planează acum și asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți să manifestați certuri pentru a vă susține părerea. Energia este destul de puternică și vă puteți certa cu superiorul sau cu orice mentor/profesor, în încercarea de a vă susține punctul de vedere. Rămâneți protejați de o amuletă împotriva certurilor.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție functioneaza ca o prezență ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc.) pentru ca o anumită energie să fie invitată la noi sau pentru evitarea unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastra. Energia negativă trece peste, și nu este invitată să rămână. Eneriga pozitivă este invitată să ni se alăture.

Îți stau la dispoziție pentru consultații referitoare la remedii.

Gândurile sunt energia și darul cel mai de preț, iar alegerile cu gândul ne definesc viața! Alege ce e bine pentru tine, mai întâi cu gândul.

Cu drag pentru noi toți,

Nicoleta Ghiriș

Astrolog astrologie occidentală, metafizica chineză (astrologie chinez, specialist feng-shui) și numerologie

 

ro_RORomanian