12 Aprilie 2021 – 11 Mai 2021 perioada guvernata de energia certurilor si a proceselor

In perioada mentionata, vom fi predispusi la mentionata energie a certurilor.

Recomand orice culoare de Metal– alb, gri sau argintiu/auriu dar si/sau culoare de foc rosu, roz, caramiziu, portocaliu in mijlocul caselor/spatiului de birou, pentru a impiedica energia de cearta in aceasta perioada.

Luna aceasta este luna Dragonului de apa.  Vom putea auzi despre inundatii sau rauri care ies din matca, despre oameni care isi vor sustine vehement si zgomotos (certaret) parerile, este o perioada stresanta, dar care este plina de informatii din astral, la tot pasul. Este foarte posibil sa visam cat mai multi, lucruri care se vor petrece imediat asa cum ni se transmite, sa capatam veleitati extrasenzoriale la nivel de perceptii. Oricum va curge informatia catre noi, atentie marita la tot ce putem receptiona.

Zodiile si energia ce ii va guverna aceasta luna dar si remediile necesare sunt:

Sobolan: Luna aceasta aveti asupra voastra energia de prosperitate, purtati orice activator de prosperitate, amuleta sau pandantiv etc. Toate vor functiona la capacitate maxima. Veti inregistra prosperitate si faima, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitati de orice ocazie, sa iesiti victoriosi, in a atrage cat mai muti banuti, o data cu faima de care puteti avea parte. In incercarea de a castiga mai mult este posibil insa sa va simtiti foarte obositi.

Bivol: Energia ce va guverneaza este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigura orice amuleta reprezentativa a acestei energii. Veti primi suport nesperat din partea profesorilor sau a lucrurilor, pe care le studiati acum. Nu exista mare sustinere din partea energiei lunare, putand sa inregistrati oarece piedici, fiind o energie conflictuala, insa cu energia de care dispuneti, alaturi si de cea anuala, puteti intalni oameni, care sa va sustina, oameni noi sau de ce nu, sa simtiti acel ajutor divin.

Tigru: Si voi veti resimti o energie a ajutorului divin. Veti primi suport nesperat din partea celorlalti. Aveti sustinere din partea energiei lunare si puteti intalni oameni, care sa va sustina, oameni noi sau de ce nu, sa simtiti un ajutor divin. Vor iesi la suprafata talente ascunse, care va vor putea sustine si pe viitor. Este un oarecare consum aici luna aceasta, insa cu impact benefic pe viitor, sa fiti atenti la tot ce se va intampla in aceasta perioada.

Iepure: Energia victoriei este alaturi de tot ce intreprindeti, mai ales in zona sanatatii, puteti gasi o rezolvare la o afectiune, ce v-a dat batai de cap. Un potentator al victoriei, stindardul victoriei ca si remediu este bine venit si poate amplifica energia. Energia este extrem de puternica luna aceasta si puteti iesi victoriosi si in incercarea de a fi cu cineva mult iubit, dar si in a studia ce doriti voi.

Dragon: Luna aceasta fiind si luna energetica a voastra, puteti intreprinde niste activitati in sfera prosperitatii, Exista o energie (din fericire diminuata la voi in sector) ce va guverneaza luna aceasta pe zona imbolnavirilor. Puteti da bani pentru investigatii in general. Atentia trebuie sa fie insa marita si orice afectiune mai suparatoare trebuie investigata. Ramaneti protejati de orice remediu de sanatate, Wo lou sau Medicine Buddha.

Sarpe: Exista o energie din fericire la fel de diminuata si la voi in semn, energie ce va guverneaza luna aceasta si pe voi pe zona imbolnavirilor. Si finantele voastre pot avea de suferit. Atentia trebuie sa fie insa marita si orice afectiune mai suparatoare trebuie investigata. Ramaneti si voi la fel de protejati de orice remediu de sanatate, Wo lou sau Medicine Buddha.

Cal: Pentru voi- energia pierderilor, este prezenta in aceasta luna in semnul vostru. O mare protectie o asigura, la fel, remediile impotriva perderilor- amuleta Rinocer si Elefant, ce trebuie mentinute asupra voastra toata luna, pentru a va proteja de aceste pierderi si deposedari. Nu este foarte puternica energia, insa va poate aduce usoare pierderi pe zona de faima.

Oaie: Luna aceasta aveti asupra voastra energia de multiplicare, o energie a norocului in viitor, va poate aduce o crestere a oportunitatilor pe planul incercarilor de a deveni parinti (energia este foarte puternica si mai ales in sfera femeilor va activa). Exista un atac energetic asupra voastra din partea energiei lunare si fiindca energia este puternica, va activa si energia de cearta ce va guverneaza anul acesta. Este luna predispusa celor mai mari certuri pe zona de iubire. Atentie marita!!!!! Ramaneti protejati de amuleta anuala importriva certurilor.

Maimuta: Si voi sunteti la fel de predispusi la energia amplificata de cearta si o mai mare intelegere aplecata asupra partenerilor, va dezamorsa momentele de conflict, care se pot ivi din senin. Ramananeti protejati de amuleta anului impotriva certurilor si veti trece cu bine peste energia de amplificare a disputelor.

Cocos: Luna aceasta energia de potential accident si succes redus este asupra voastra. Este o energie foarte puternica si va sfatuiesc, sa va protejati in masina (cu protectie de masina), sa aveti aupra voastra o pagoda a celor cinci elemente si sa incercati sa nu folositi obiecte foarte ascutite, deoarece puteti, sa va taiati foarte usor.

Caine: Energia de dragoste si invatatura este prezenta in aceasta perioada asupra voastra, Energia nu este extrem de puternica, insa mai poate rezolva din pierderile cu care va confruntati acest an. Luna aceasta nu exceleaza in suport pentru voi, fiind opusa voua, insa putina energie benefica din aceasta luna, va poate scoate din oarece minore incurcaturi.

Mistret: Tot o predispozitie catre dragoste si invatatura in aceasta perioada si pentru voi. Va veti simti mai iubitori si mai dornici de activitati, care sa va binedispuna. Este o luna mai buna din acest punct de vedere si e posibil sa resimtiti un suport al cuiva drag voua.

Toate remediile ce contin mantre de protectie, functioneaza ca o prezenta, ce protejeaza omul sau spatiul locuit. Din mosi stramosi suntem obisnuiti si in cultura noastra cu protectii, pe care le amenajam la usi si geamuri (busuioc, vasc, etc) pentru ca o anumita energie, sa fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar ca unele sunt purtate asupra noastra. Energia trece peste si nu este invitata sa ramana sau dimpotriva pentru cea pozitiva, invitata sa ni se alature.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata! Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: https://www.facebook.com/nicoletaghirisastrolog

Instagram: Astrolog Nicoleta Ghiris

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

ro_RORomanian