Astrologul ideal – De ce să mergem la astrolog? Cum îl alegem?

Cum ne dăm seama că un astrolog este bun și că ne este potrivit nouă?

Din experiența mea, un bun astrolog este cel care va crea în cadrul consultațiilor o atmosferă de cunoaștere profundă a ta, ca manifestare aici, cu detalii multiple ale vieții parcurse deja, dar și cu predispoziții și informații despre căile deschise la un anumit moment.

Există energii în orice moment, energii ce ne guvernează aici și fiecare va reacționa separat ca o entitate de sine stătătoare, funcție de harta astrală a momentului. Cei ce mă vizitează cunosc că pentru un eveniment semnificativ vor trebui să mă întrebe despre aceste energii. Nu este indicat să faci o activitate importantă (ex. să faci o intervenție chirurgicală sau o procedură ce necesită atenție din partea specialistului, să dai un examen, să pui în vânzare o casă/mășină, să intentezi un proces, etc.) fără să cunoști auspiciile zilei și chiar orei la care se petrec.

Cunoaștem cu toții istorioarele ce ne-au însoțit, povești adevărate multe dintre ele, cum că regii aveau astrologi și cei trei magi de la răsărit erau mai degrabă astrologi, ghidați fiind după stele. Așa și în zilele noastre acești astrologi sunt prezenți în preajma marilor conducători existenți, și nu numai în preajma lor.

Mie îmi place mereu să spun că astrologul este un doctor ce studiază sufletul.

Așa cum avem cu toții doctor de familie, așa și unii astrologi sunt și alții vor deveni - doctori ai sufletelor unei familii, ei rămânând în contact permanent cu aceștia și fiind apelați mereu, atunci când e nevoie de sfatul și ghidajul lor.

Există legile fundamentale ale universului și una dintre cele pe care le observ zilnic este legea rezonanței. Atâta timp cât rezonezi cu un astrolog, atunci vei ajunge la acesta. Există un alt tip de “chemare” în univers și acesta este clar bazat pe atracție- altfel nu vei putea accesa nicio persoană sau nicio informație, fără să o atragi.

Mulți din cei care ajung la mine sunt întrebați la rândul lor- de ce m-au ales? Unii spun că au cerut, anterior întâlnirii noastre, claritate universului, alții îmi spun că au simțit că trebuie să ajungă la mine.

Studiind de-a lungul anilor mai multe ramuri astrologice, ajungem să ne specializam într-una, care ne este mai dragă. Eu mărturisesc că am fost fascinată, încă de la prima întâlnire, de metafizica chineză. Este o vastă știință și nu voi înceta niciodată să o tot studiez și să aduc oamenilor informații de acolo, deoarece cred cu tărie că îi ajută enorm de mult.

Însă, am observat că având o privire de ansamblu, holistică, asupra acestor ramuri, fie ele din astrologia vestică (occidentală) dar și cea chineză (orientală) și acordând un loc de cinste numerologiei – vom avea o analiză holistica a unei persoane. Informațiile extrase din toate aceste ramuri sunt extrem de importante nouă.

Nu este vorba aici de o împrăștiere și o analiză la suprafață a lucrurilor, este vorba despre mai multe unelte- așa cum le consider eu- unelte ce ascund informații pe care ar fi bine să le cunoaștem, de-a lungul vieții noastre- astfel, vom putea să ne ajutăm și singuri, cunoscându-le la momentul potrivit.

O altă pildă a mea- nu vom ajunge niciodată la o informație, decât atunci când suntem pregătiți să o auzim și mai ales să o folosim.

Când ne dăm seama că astrologul din fața noastră este bun și de încredere?

Atunci când aflăm de la el despre momente și evenimente petrecute deja în viață noastră, că ceea ce ne va transmite despre viitor se și îndeplinește, dacă în momentul sesiunii astrologice- primim și mesaje de la univers prin el. ASTROLOGUL ideal este cel care are mediumitate. Fără legătura sa cu universul, tot ce ne va transmite va fi un simplu exercițiu de știință, pură tehnică și nimic mai mult.

Dacă atunci când pleci de la un astrolog te simți mai bine, mai împlinit și plin de informații valoroase, cu care știi ce ai de făcut- atunci vei ști că ai găsit ASTROLOGUL.

Mereu spun că și cuvintele folosite sunt ale universului și nu ale noastre, suntem căi/canale de transmitere a unor informații, iar informația folosită la momentul potrivit poate face minuni.

 

UN SINGUR CUVÂNT POATE SCHIMBA UNIVERSUL UNUI OM!

INFORMAȚIA OBȚINUTĂ LA MOMENTUL POTRIVIT ESTE MAI PREȚIOASĂ DECÂT AURUL!

 

Să avem grijă, astfel,  de tot ce gândim și rostim, dar mai ales de ce punem în practică.

Din grijă pentru noi toți,

Nicoleta Ghiris

Astrolog

 

ro_RORomanian