Perioada 10 Iunie 2021 – 10 Iulie 2021, perioadă guvernată de energia de succes

În perioada menționată, vom fi predispuși la energia de succes în orice întreprindem.

Recomand orice culoare de Apă– albastru, violet-albăstrui sau negru, dar și culori de Metal - alb, gri, auriu, argintiu sau poziționarea unei statuete de metal în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a potența această energie. În această perioadă încercați să petreceți timp în mijlocul caselor voastre sau acolo să purtați discuțiile esențiale pentru voi și business-ul vostru.

Luna această este luna zodiei CAL de lemn.  Va fi o perioada în care vom fi mai diplomați, mai orientați către acumulare de informații sau învățătură, cursurile vor fi din ce în ce mai căutate. Este o perioada în care vom vedea organizate cât mai multe evenimente, per total o lună în care vom produce lucruri și vom clădi ceva durabil.

Zodiile și energia ce le va guverna această lună, dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva care o să contribuie la cariera voastră. Puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru ușor diminuată însă, de energia lunară, care nu vă este atât de prielnică în această luna. Nativul Bivol dar și energia voastră personală vă pot ajuta mult, acum.

Bivol: Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioada asupra voastră. Energia este puternică, poate rezolva problemele cu care vă confruntați. Luna aceasta excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră, energia benefică din această lună vă poate propulsa în relațiile mult visate. Chiar și relațiile cu profesorii voștri sunt favorizate și se îmbunătățesc, fiind posibil să vă înscrieți la cursuri/tabere educaționale, în această lună. Relația dintre energia voastră lunară și energia anuală, ce vă guvernează, este una de excepție, aducând sporirea energiei pozitive și diminuarea celor negative. Este o perioada excepțională și e bine să mențineți alături de voi nativi Șarpe și Șobolan, dar este luna în care și energia proprie vă susține extrem de mult.

Tigru: Și asupra voastră umbrela energetică duce către rezolvarea relațiilor existente și îmbunătățirea lor, unii dintre voi chiar având planuri de oficializare a unor relații. Luna această excelează în suport pentru voi creându-vă chiar protecție energetică. Veți avea susținerea celor ce vă învăță lucruri și veți putea folosi parte din aceste informații acumulate acum, cu diverse cursuri pentru viitorul vostru. Susținere energetică de la nativii Dragon și Mistreț, în această perioadă, dar și voi singuri energetic sunteți susținuți de către voi înșivă.

Iepure: Aveți asupra voastră, în această perioada, energia de prosperitate, purtați orice activator de prosperitate, toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie în a atrage cât mai mulți bănuți. Nefiind foarte protejați de energia lunară, va trebui să fiți atenți astfel la momente de retragere, ce pot apare din ciocnirile energetice cu luna în curs. Nativii Dragon, Șarpe dar și Câine vă pot susține energetic luna această.

Dragon: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, care vă poate aduce o creștere a oportunităților de rezolvare a problemelor, pe zona de prosperitate dar și de multiplicare a oportunităților. Atenție mărită în discuțiile purtate și mai ales la tonul folosit, deoarece unele relații, ce implică veniturile voastre, se pot distruge iremediabil. De asemenea, atenție la multiplicarea posibilelor accidente și dezastre, atenție cum conduceți și mai ales să aveți protecție asupra voastră, deoarece această energie de multiplicare poate aduce și acest lucru în mod repetat în perioada menționată. Nativii Cocoș și Tigru vă pot susține energetic luna această, mențineți-i în preajma.

Șarpe: Această perioadă vine cu încărcătură energetică a norocului în viitor, vă poate aduce o creștere și multiplicare a oportunităților pe zona de venituri, însă depinde de voi să le captați și să vă ajute în prosperitate și pe viitor, pe timp îndelungat. Energia este puternică și vă poate ajută pozitiv pe viitor, însă poate, la fel de rapid, să vă aducă multiple neplăceri pe zona de accidente și dezastre, posibil și financiare. Atenție la speculațiile financiare. Nu este un moment potrivit pentru aceste activități. Păstrați alături de voi nativii Bivol și Mistreț pentru atenuarea energiilor negative.

Cal: Este luna energetică a voastră și aveți susținere energetică, însă rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna aceasta vine cu o energie de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succes și faima. Vor exista poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre. Energia nativilor Oaie, în preajma voastră, vă poate aduce beneficitate, în aceste momente.

Oaie:  Energia pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. O mare protecție o asigură remediile împotriva pierderilor. Acestea trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce pierderi dar și procese, mai ales pe zona de relații. Energia lunară este una de susținere a voastră și vă poate proteja această energie pe parcursul lunii. Mistreții și Caii pot fi aliații voștri energetici luna aceasta.

Maimuță: Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această lună și în semnul vostru. O mare protecție o asigura, remediile împotrivă pierderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce pierderi dar și procese cu partenerul, sau orice relație aveți. Mențineți o poziție defensivă, pentru că energia anuală și cea lunară mențin o atmosfera de neînțelegeri permanente. Să îi aveți în preajma pe cei în zodia Șarpe și Câine, pentru a nu fi atacați constant de această energie. Ei vă oferă protecție.

Cocoș: Energia de ceartă, dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioada. Nu este nici momentul și nici locul să începeți să manifestați certuri, pentru a vă susține părerea. Energia este destul de puternică și vă puteți certa și cu copiii voștri în încercarea de a vă susține punctul de vedere. Rămâneți protejați de o amuleta împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Dragon și chiar zodia Iepure luna aceasta, vă vor proteja energetic, deoarece energia lunară nu vă este aliată.

Câine: Luna aceasta puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie destul de puternică, ce vă poate guverna luna aceasta pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie, dar și având alături zodiile Iepure și Maimuță puteți să vă protejați.

Mistreț: În această perioada puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Mențineți în preajma zodiile Oaie și Tigru pentru plus de protecție.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție funcționează că o prezență ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amplasăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie să fie invitată la noi sau pentru a evita energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia care ne este potrivnică trece peste și nu este invitată să rămână sau energia benefică este invitată să ni se alăture.

Rămân la dispoziție cu consultații referitoare la remedii.

Nicoleta

 

 

 

ro_RORomanian