Perioada 10 iulie- 8 august, guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

În perioada menționată, vom fi predispuși la energia stelei de multiplicare, această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității. Anul acesta însă poate aduce în acestă perioada o multiplicare (din fericire atenuată), a energiei pierderilor, furturilor și deposedarilor din centrului casei, biroului, al centrului țării noastre sau extrapolând, centrului Europei și chiar al lumii.

Luna aceasta, avem nevoie pentru diminuare de culoarea albastră și/ sau negru pentru toate zodiile. De evitat aducerea culorilor de pământ- galben, maro sau  lemn- verde sau plante în centru.

Energetic luna aparține zodiei Oaie de lemn și vom rămâne angrenați tot în sfera zonei de cuplu, respectiv a căsătoriilor, , în sfera cursurilor și a învățăturii dar și a adoptării unei poziții de conducere în orice domeniu de activitate întreprindem.

Zodiile și energia ce le va guverna în această luna, dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: Începe o luna energetică de maximă precauție pentru voi, deoarece nu există o foarte mare susținere energetică și rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna această vine și cu o energie de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese în carieră - mai ales. Se pot înregistra demisii sau renunțări la proiecte. Vor există poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/ dezastre/ accidente. Atenție când conduceți!

Bivol: Energia de ceartă, dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioada. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri, pentru a vă susține părerea. Energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a susține ce studiați în detaliu. Rămâneți în defensivă și protejați de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Șarpe, vă vor proteja energetic, deoarece energia lunară nu vă este aliată, fiind o lună de atac pentru voi.

Tigru: Și asupra voastră planează o energie de conflict. Energia este puternică și vă poate face să o manifestăți și pentru lucruri și crezuri nu atât de importante. Nu este momentul propice pentru susținere de cauze sau orice poate cauza certuri. Rămâneți mai degrabă în defensivă și păstrați-va calmul, energia va trece și este păcat să rămâneți cu relații distruse în urma ei. Păstrați lângă voi nativii Dragon, vă pot susține luna aceasta.

Iepure: Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotrivă pierderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări. Această energie vă poate aduce pierderi dar și procese cu partenerul, sau orice relație aveți anul acesta, însă și pierderea unei sume de bani investită într-un curs care nu se va mai susține, sau poate veți considera că va fi o pierdere de vreme dacă îl faceți. Este bine însă că aveți o susținere energetică de la energia lunară pentru o mai mare protecție.

Dragon: Aveți asupra voastră, în această perioadă, energia de prosperitate, purtați orice activator de prosperitate, toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre - noi oportunități ce pot aduce venituri suplimentare sau chiar noi oportunități de angajare, luna această fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie, în a atrage cât mai mulți bănuți. Voi nefiind foarte protejați de energia lunară, atenție astfel la momente de retragere, ce pot să apară din ciocnirile energetice cu luna în curs. Nativii Tigru vă pot susține energetic luna aceasta.

Șarpe: Și la voi în semn se manifestă în această perioada energia de prosperitate, purtați orice activător de prosperitate. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre - noi oportunități ce pot aduce venituri suplimentare sau chiar noi oportunități de angajare, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie, în a atrage cât mai mulți bănuți. Energia lunară va este prietenă și vă poate susține în a acumula cât mai mult pe zona de venituri, însă și  nativii Bivol vă pot susține energetic luna această.

 Cal: Energia de dragoste și învățătură este prezența în această perioada asupra voastră. Energia este puternică, poate rezolva problemele cu care vă confruntați. Luna această excelează în suport pentru voi, fiind aliată voastră, energia benefică din această lună vă poate propulsa în a atinge faima mult dorită, a vă căsători, a vă reuși proiectele, a fi cu persoană mult dorită. Relația dintre energia voastră lunară și energia anuală ce vă guvernează este una de excepție, aducând sporirea energiei pozitive. O perioadă excepțională, este luna în care și energia proprie vă susține extrem de mult.

Oaie: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la ameliorarea relațiilor voastre de iubire/ parteneriate. Puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru, care este la putere în această luna. Nativul Mistreț dar și energia voastră personală vă pot ajuta mult, în această perioada.

Maimuță: Ajutor din partea tuturor această luna, vă simțiți susținuți din toate direcțiile. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la menținerea relațiilor voastre. Este posibil să stabiliți și data nunții voastre, să vă susțină cât mai mult partenerul de viață, și o ameliorare a oricăror relații. Puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Nativul Câine, din anturajul vostru, vî poate susține mult energetic luna aceasta.

Cocoș: Luna aceasta puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie destul de puternică, ce vă poate afecta luna această, pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exeplu în această perioada puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă.

Câine: Energie de succes pentru voi luna aceasta, în anul greu încercat de pierderi și deposedări, încercați luna aceasta să ieșiți victorioși în a primi un șef cu o mai mare susținere pentru voi, a primi ajutor de la un mentor sau patriarhul familei voastre. Perioada foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile pe care le veți avea această perioada. Energia lunară nu vă conferă o prea mare susținere, însă țineți aproape nativul Maimuță pentru a beneficia numai de victorii.

Mistreț: Tot o energie de victorie vă protejează și ghidează ca o umbrela în orice întreprindeți luna aceasta, este bine să fie activată pentru a o potența. Nativul Oaie și luna această energetică a sa vă sunt de mare susținere, poate aveți un șef sau un părinte în această zodie și atunci prezența lui vă poate ridica energia de victorie lunară.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează ca o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amplasăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc etc) pentru ca o anumită energie să fie invitată la noi sau pentru a alunga energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia neprielnică trece peste și nu este invitată să rămână, iar cea pozitivă este invitată să ni se alăture.

Rămân la dispoziție cu consultații referitoare la remedii.

Nicoleta

 

ro_RORomanian