Perioada 8 august – 7 septembrie 2021, guvernată de energia de prosperitate

În perioada menționată, vom fi predispuși la energia de prosperitate. Această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității, luând totuși în seamă energia anuală de producere de pierdere și în acest sector. Orice venit trebuie privit cu atenție, este posibil să intre pe o parte bani și pe altă parte ușor să îi și pierdem. Maximă precauție unor zodii menționate mai jos.

Recomandate culorile de foc, roșu, roz în centrul casei și al birourilor (ex: un covor, carpetă, element de design roșu), culori care vor amplifică energia pozitivă a prosperității și vor atenua luna aceasta energia anuală de pierdere.

Energetic, luna aparține zodiei  Maimuță de foc  și vom rămâne angrenați tot în sfera zonei de cuplu. Atenție însă la predispoziția de distrugere a unor relații datorită modului în care comunicăm și expunem punctul nostru de vedere. În plus, este o luna în care putem fi ușor păcăliți și atunci atenție la speculațiile financiare, care ușor pot duce către dispariția banilor ușor acumulați. Vom avea de asemenea tendințe de a controla tot și pe toți în jurul nostru.

 

 

Zodiile și energia ce le guvernează această luna, dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: Energia de dragoste și învățătură este prezența în această perioadă asupra voastră. Energia este ușor slăbită însă poate rezolva problemele cu care vă confruntați. Luna aceasta excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră. Energia benefică din această lună vă poate propulsa în a avea un salariu mai bun, a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele, a fi cu persoana mult dorită pe plan sentimental. O perioada bună în acest an, fiind luna în care și energia lunară vă este aliată, susținându-vă extrem de mult.

Bivol: Luna aceasta puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie destul de puternică luna aceasta pe zona îmbolnăvirilor: atenția trebuie să fie mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Puteți fi protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. De exemplu, în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, controale și mici intervenții stomatologice etc., pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine sa aveți lângă voi un nativ Șobolan sau Șarpe și Cocoș, pentru o mai mare protecție energetică.

Tigru: Și asupra voastră există energia foarte puternică ce ne predispune la îmbolnăviri. De aceea e important să aveți maximă prudență legat de tot ce însemnă grijă de corpul vostru. Nu este momentul să riscați anumite acțiuni, care vă pot dăuna, de ex. nu încercați să gustați lucruri noi, care vă pot afecta digestiv. Este bine să fie alături de voi un nativ Cal sau Câine, pentru o mai bună protecție energetică. Vă sfătuiesc să faceți voi investigații medicale de bună voie, pentru a nu fi împinși de nevoie către spital. Puteți fi pedepsiți pe nedrept luna aceasta.

Iepure: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la ameliorarea sănătății voastre sau a celor dragi. Puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Nativul Câine vă poate ajuta mult în această perioada, regăsindu-se poate și în doctorul la care apelați.

Dragon: Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această luna în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce pierderi, demisii cu impact financiar, dar și posibile procese cu partenerii de afaceri - procese din care există predispoziția să aveți de suferit financiar. Este bine că aveți o susținere energetică de la energia lunară pentru o mai mare protecție, însă înconjurați-vă de oameni nativi Cocoș, să vă ajute.

Șarpe: Energia pierderilor, puternică, este prezentă în această luna și în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce pierderi dar și procese cu partenerul de business/clienții, luna aceasta. Este bine însă că aveți o susținere energetică de la energia lunară pentru o mai mare protecție, aceasta fiindu-vă prietenă. Oricum nu strică să fiți prudenți în a nu împrumuta cum o făceați poate până acum, măcar luna aceasta. Este o lună de atac energetic financiar. Țineți aproape nativi Bivol sau Cocoș dar și Maimuță.

Cal:  Energia de ceartă, dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți să manifestăți certuri, pentru a vă susține părerea sau în apărarea faimei și prestigiului vostru. Din fericire energia este destul de slabă, dar vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă cu o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Câine, vă vor proteja energetic.

Oaie: Începe o luna energetică de maximă precauție pentru voi, deoarece nu există o foarte mare susținere energetică și rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna aceasta vine și cu o energie foarte puternică de succes redus. Nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese nici în relațiile voastre personale. Se pot înregistra rupturi sau renunțări, și vor exista poate momente de retragere. Păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/ dezastre/ accidente. Atenție când conduceți!

Maimuță: Luna voastră energetică, cea în care pătrundem, este și pentru voi o lună energetică de maximă precauție. Deși există o mare susținere energetică lunară am rugămintea să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna această vine și cu o energie foarte puternică de succes redus. Nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese, mai ales în relațiile voastre personale. Se pot înregistra rupturi sau renunțări. Vor exista poate momente de retragere. Păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/ dezastre/ accidente. Atenție și voi când conduceți sau la activitățile casnice, dar și la cu grad înalt de periculozitate!

Cocoș: Energie de mare succes pentru voi luna aceasta, în anul acumulărilor pe zona prosperității. Luna aceasta puteți fi avansați și să beneficiați de o creștere a salariului, să aveți un mare câștig de pe urmă descendetilor voștri (pot moșteni ceva, acumula multe venituri, să ii puneți sa joace la lotto). Perioadă foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile pe care le veți avea această perioada. Energia lunară vă conferă o mare susținere pentru idei de business de pus în practică, însă țineți aproape nativul Maimuță, pentru a beneficia numai de victorii în afaceri.

Câine: În perioada menționată veți fi predispuși la energia de multiplicare, nu foarte puternică. Anul acesta însă poate aduce în această perioada o multiplicare (din fericire atenuată) a energiei pierderilor, furturilor și deposedarilor. Există predispoziția să rămâneți fără susținerea unui șef, mentor, să plecați de pe o anumită poziție, să vi se diminueze salariul sau din atribuții. Încercați să petreceți timp cu nativii Cal, pentru a vă proteja.

Mistreț: Luna această poate fi luna în care să fiți pedepsiți pe nedrept, în încercarea de a primi susținerea unui mentor, tată etc. Există o energie de multiplicare a pierderilor pe care puteți să le suferiți anul acesta, însă este diminuată la voi în zodie. Rămâneți precauți în dorința de a tot obține acest suport, el întârziind să apară luna aceasta. Cu riscul să tot repet, nu este momentul pentru nicio activitate deosebită, ce necesită suport și susținere.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează ca o prezență ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amplasăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie să fie invitată la noi sau pentru evitarea unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă, energia  pozitivă este invitată să ni se alăture.

Pentru mai multe informații despre remedii potrivite vouă și celor dragi în această perioadă, vă stau cu drag la dispoziție.

Nicoleta

ro_RORomanian