Cum stam cu dragostea in toamna anului 2021?

Cu un sfarsit de Septembrie si inceput de Octombrie, in care am resimtit o tendinta generala de a nu ne simti iubiti, asa cum ne doream noi, ne-au incercat poate tendinte de gelozie si posesivitate, vrand sa stam mai mult cu persoana iubita, decat poate ne era ingaduit, ca mai apoi sa trecem usor in aceasta perioada, catre o tendinta de a exagera in iubire. Ne dorim schimbari in relatie, cei singuri pot impartasi tendinta de a fi nestatornici si a flirta mai mult, pentru a finaliza in Noiembrie prin a fi mai practici, a oficializa relatiile si a ne lupta si munci pentru relatia dorita.

 

Berbec: Cei singuri pot cunoaste pe cineva, care va avea legatura cu strainatatea, sau il poate intalni intr-o calatorie. Pot incepe chiar o relatie la distanta. Intuitia o sa le fie alaturi in aceasta perioada. Exista insa tendinta de a-si crea conceptii gresite asupra persoanei iubite. Se cere profunditate in sentimente in aceasta perioada, chiar si in relatiile existente. Spre final de toamna unii nativi pot avea parte si de oficializare relatii. Nu uitati seriozitatea este cheia in relatii.

Taur: Ati inceput toamna cu sentimente fluctuante, puteti sa fi exagerat in raceala afisata iar caldura sufleteasca va poate ajuta in continuare. Veti dori sa ramaneti in relatii, ce va ofera confort, fie el si material. Posibil ca un amic sa nu va raspunda la sentimentele afisate. Cheia consta in a iubi spiritual,nu neaparat material si a incerca sa calatoriti cu persoana iubita chiar si in calatorii scurte, acestea va pot apropia.

Gemeni: Foarte atrasi de frumusetea exterioara, multi nativi vor avea multiple posibilitati de materializare relatii. Posesorii unei mari senzualitati e bine totusi sa evite conflictele. Sentimentele pot fi fluctuante. Caldura si puritatea sentimentelor ii va ajuta. Se pot insa multi casatori -pot lua decizia aceasta in aceasta toamna.

Rac: Pot intalni jumatatea la munca sau prin intermediul colegilor. Incercati sa va destresati si sa lasati rutina in relatii deoparte. Nu exagerati cu munca si sa neglijati relatiile. Sfarsitul de toamna va indeamna sa va asumati relatiile prin seriozitate.

Leu: Gasiti frumosul in orice situatie, deschisi la flirt si noi relatii. Puteti cauta noul si in relatia existenta, fiind haiosi puteti oricand destinde atmosfera si a condimenta relatiile. Idei aveti, creativi sunteti- folositi-le! Spre sfarsitul toamnei insa va puteti retrage in munca si sa necesite relatiile in sine multa munca in a le stabiliza. Renuntati la stress, care nu face bine nici in relatii.

Fecioara: Tendinte de a face caminul dar si relatiile mai confortabile. Poate exista predispozitia sa va simtiti inselati in asteptarile, pe care le aveti de la partener. Trebuie sa va multumiti cu ce vi se ofera si nu neaparat infidelitatile pot ajuta, ci mai degraba adanci prapastia. Trebuie sa va feriti de aventuri pasagere.

Balanta: Este bine sa vorbiti mai putin, insa cand o faceti sa dati dovada de intelepciune, pentru ca partenerul sa receptioneze ce trebuie. E posibil sa va simtiti usor pacaliti in eforturile, pe care le depuneti in relatii. O perioada in care tb sa va multumiti cu putin si sa mentineti relatiile armonioase.

Scorpion: Aveti tendinta de a cheltui mai multi bani pentru relatii- ii folositi pentru distractii si a crea confort partenerului. Chibzuinta este insa cheia in a demonstra iubirea. Trebuie mai mereu sa oferiti persoanei iubite o condimentare a relatiei si nu totul deodata. Unii nativi insa pot intampina intreruperi bruste ale relatiilor. Nu manifestati raceala excesiva si nici nerabdare in a rezolva conflictele ivite.

Sagetator: Se simt darnici si grijulii cu pesoana iubita. Unii nativi se pot indragosti usor, dar e nevoie de lupta pentru mentinere relatii. Nu abandonati!!! Cei in relatii stabile o sa fie nevoie de atentie la cheltuieli inutile, ce pot starni certuri in relatia de cuplu.

Capricorn: Pot avea probleme emotionale si dificultati in a comunica ce doresc, neincrederea ar putea fi un obstacol important. Sinceritatea si deschiderea sunt cheile de iesire din orice conflict. E nevoie sa afisati o pozitie corecta a voastra, sexul frumos pastrand insa feminitatea si gingasia, iar cel masculin fermitatea prin a fi mai intelegatori.

Varsator: Foarte prietenosi daruiesc iubire, cand se simt iubiti. Pot fi tinta geloziilor, pentru ca pot avea tendinta de a petrece in afara cuplului. Pot inregistra probleme emotionale spre sfarsit de toamna, avand tendinta sa se insingureze voit, ascunzand iubirea, pe care o poarta. Perioada are nevoie de sinceritate si deschidere.

Pesti: Talent in a fi placuti. Pot oficializa relatii si trebuie sa ia in serios relatiile existente. Apelati la intuitie si ce va transmite in a rezolva problemele in relatia voastra. Posibil unii nativi sa doreasca o relatie cu un prieten apropiat, dorind insa majoritatea pestilor cu orice pret, sa se simta iubiti spre sfarsit de toamna.

ro_RORomanian