Linistea gandurilor….

Cunoaștem cu toții cuvintele Mântuitorului "Fericiți cei săraci cu duhul,  căci a lor este împărăția cerurilor" (Matei, 5, 3), dar mult mai important este sa intelegem printre rânduri întelesul acestora, cum ca este minunat sa încercam sa "ne golim" din cand in cand mintea, sa nu mai fim doar mentali, lăsând sufletul si intuiția sa primeze.

De cele mai multe ori, nu lasam loc, decât nenumăratelor planuri mentale, iar majoritatea din păcate nu duc nicăieri, la imagini care se derulează cu rapiditate, doar pentru ca ceva/ cineva ne-a atras atenția cat si pentru o secunda, momente care ne încarcă inutil, momente ale trecutului sau ale unui viitor utopic.

Celebrul dicton "Trăieste clipa" are si el ceva de spus,  pentru ca din păcate alergam, ori dupa noi cei din trecut,  ori dupa noi cei din viitor. Oricum, ori de cate ori am ocazia sa discut cu cineva, care este prea ancorat intr-o stare plină de remuscari, regrete, bolnava de perfecționism, aduc aminte despre aceasta PACE A GÂNDURILOR,  atât de la îndemâna noastră si care nu ne costa nimic, ea chiar poate fi cea, care ne ajuta sa evoluam, sa devenim mai intelepti, sa simțim mai mult si chiar poate sa deschidem coduri interioare, necesare acestei Evoluții a Sufletului, atât de râvnită de noi toți.

Acest articol este adresat tuturor, dar mai ales celor născuți in Gemeni, Fecioara, sau celor cu ascendentul sau luna  in aceste zodii guvernate de vestitul Mercur.

ro_RORomanian