Legaturi puternice nevazute….o simfonie personala

12814397_10201440282644524_6626405858234051192_nStringurile sunt definite ca niste corzi de energie, nevazute, care ne leaga unii de ceilalti. Si pentru ca astazi este ziua  femeii, vom discuta despre mai multe corzi-legatura, printre care cea dintre mama si copil si cea care se formeaza in cadrul unui cuplu.

Aceste stringuri intre membrii familiei (des supranumite  "legaturi de sange") sunt extrem de puternice, ele desi nevazute cu ochiul liber, se pot intinde la infinit, iar comunicarea se realizeaza energetic, utilizand chiar si asa zisa telepatie.

Conform Wikipedia Burt Ovrut, profesor la Universitatea Statului Pennsylvania din University Park, Pennsylvania, USA a declarat: „Încă de când a luat naștere fizica s-a crezut că materia este făcută din particule. Acum ne-am schimbat acest punct de vedere. Acum credem că materia este făcută din corzi mici.” Așa a apărut teoria stringurilor, care spune că particulele sunt de fapt corzi mici invizibile, din care emană materia precum muzica din corzi: „Dacă o ciupești (coarda) într-un anumit fel, obții o frecvență anume, dar dacă o ciupești în alt fel, poți obține mai multe frecvențe, așa ai note diferite.”(Burt Ovrut). Michio Kaku, profesor la City University din orașul New York, spune că „universul este o simfonie, iar legile fizicii sunt armonii ale unei super-corzi.”

Asa cum multi adepti ai acestei teorii au remarcat, corzile se pot realiza ca o legatura intre oameni si pot fi de mai multe tipuri: unele de atasament bolnavicios, de orice tip: de obiecte, de propriul corp fizic, de tot ce ne epuizeaza, de persoane pline de energie negativa; altele de atasament ales cu entitati majore (mama si tata) sau cele cu sora, frate si de asemenea cele cu partenerul. Stringurile pot fi definite si ca atasamente de trecut, (de situatii neplacute), care ne leaga nevazut cu acesta si care ne impiedica sa vedem clar prezentul.

In momentul legaturii, energia depusa in cadrul relatiei, va ramane stocata acolo, chiar si daca noi hotaram sa rupem relatia (in cazul cuplului, relatiilor de prietenie etc.). Din pacate putem ajunge sa risipim energia noastra prin aceste stringuri de atasament, simtindu-ne din ce in ce mai epuizati (poate vi se pare cunoscuta senzatia, in momentul ruperii unei relatii amoroase, cu greu te decizi sa treci mai departe, oboseala fiind unul din primele lucruri invocate). Din fericire insa exista mai multe metode de indepartare a lor,  unul simplu fiind la indemana noastra, trebuie doar, sa ne imaginam mental (in stare de liniste, meditativa), cum ne desprindem  noi de persoanele repective, cum cineva- o entitate ne ajuta cu un foarfece de lumina si taie cordonul, sau chiar noi il taiem, dar nu inainte de a intelege sau ierta persoana respectiva.

Si pentru ca astazi ne gandim mai mult ca niciodata la mamele noastre, legatura mama- copil fiind in opinia mea un balsam sufletesc daruit noua tuturor, iar femeia in general- leaganul emotiilor tuturor.

Asadar dragele mele dar si dragii mei, in ziua aceasta minunata cadoul meu pentru voi toti, femei minunate si barbati ce admirati, sunteti alaturi si iubiti, ar fi: vizualizarea acestor stringuri ce ne unesc, cele corecte sa ramana, sa le hraniti cu energie benefica in continuare iar cele ce dauneaza, sa reusiti sa le taiati.

Fie ca simfonia voastra personala, sa fie cat mai melodioasa,"auzita" de toti, cei ce o fac cat mai incantatoare.

ro_RORomanian