Cineva acolo sus …ne priveste!

Eu

943908_10201343202737587_8457109014149781771_nPriveam pictura semifigurativa alaturata, inspirata fiind de dorinta de a creiona universul, asa cum mi-l imaginez eu si desenand, imi transmitea prin toti porii o privire infinit, patrunzatoare, dar in acelasi timp atotstiutoare, inteleapta. Atunci m-am hotarat sa aduc in prim plan, ideea despre univers si capacitatea lui de a ne percepe, "vedea".

Nu de multe ori am asistat la o credinta, adanc impamantenita, cum ca nu trebuie sa facem una sau alta, ca mai mult ca sigur ne vede CINEVA acolo sus, sau daca facem bine, va avea grija de noi. Astfel voi aduce in prim plan ideea, despre cum ne poate vedea si ce informatii despre noi poate înmagazina "sus" sau  chiar "jos" universul. In credinta aceasta este de la sine inteles, ca nu il vom putea amagi si ca orice am face, rau sau bun, se va inregistra acolo undeva.

Mediumurile din lumea intreaga sunt convinse, prin informatia accesata, ca exista asa numitele arhive akashice si ca acolo, in acest sistem universal de fisiere sunt stocate informatiile despre noi, faptele noastre, gandurile noastre, cuvintele, samd.

Hipnoterapeuti, ce au lucrat cu subiecti in stari hipnotice, au multe relatari  ale inregistrarilor akashice, prezente in aceasta arhiva supranumita "Cartea Vieții". Acestia transmit ideea conform careia, sufletele chiar inainte sa se reincarneze, viziteaza aceasta imensa arhiva (biblioteca), unde vad imagini referitoare la viata pe care o vor avea. Desi aceste evenimentele par ca se deruleaza, dupa un plan bine stabilit, sufletul alegand o familie, un corp, ce il vor ajuta in lectiile necesare evolutiei sale,  liberul sau arbitru va avea insa capacitatea sa schimbe caile, evenimente si chiar rezultatele.La unii dintre noi unele imagini supravietuiesc acelei asa zise "amnezii a nasterii" si vor ajuta intuitia pe tot parcursul vietii.

O alta lege a universului Legea corespondentei  " Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, ceea ce este jos este si ceea ce este sus"  ne explica corespondenta intre planuri, diferenta fiind intre nivelul de vibratii. Se spune chiar ca, gandul negativ fiind o forma de energie, capata in spatiu forme monstru,  cuvintele cu incarcatura negativa ajung sa se materializeze in imagini hidoase.Se pare ca asa de puternica este orice forma de energie manifestata aici. Si doar sa ne imaginam numai pret de o secunda, ce se intampla cu gandurile noastre frumoase "sus"...ele ajung poate sa construiasca magnifice teritorii, sa ne influenteze visele cele frumoase, sa imbrace si sa coloreze in nuante infinite "gradina Edenului".

De cealalta parte, " jos" universul va transmite, functie de ceea ce emitem noi catre el, asa numitul ajutor divin, atunci cand il asteptam mai putin,  sanse nenumarate sa realizam lucruri, sau de cealalta parte a baricadei, ghinioane ce nu se mai termina, piedici la tot pasul, cosmaruri etc.

Oamenii de stiinta au descoperit chiar, ca universul ar fi de fapt un infinit de universuri , supranumit multivers si ca acesta ar fi asemuit cu o carte cu multe file, neputand fi influentate intre ele, insa daca se va incerca o concentrare de particule intr-un punct, atunci se poate crea o poarta, catre un alt univers. Altii considera, ca trecerea se poate face prin intermediul gaurilor negre, iar altii ne invita sa ni-l imaginam ca pe un teanc de clatite, care pe orizontala privit, ne reda imaginea uneia singure iar vertical a unei multitudini. Ideea este ca pana nu vom fi pregatiti sa aflam, iar mintea noastra capabila sa inteleaga, toate teoriile vor ramane simple supozitii.

Ce pot spune eu cu siguranta este ca  pur si simplu accesez si primesc informatii prin intermediul viselor. Intr-una din nopti am avut o discutie cu cineva drag, care din pacate nu se mai afla printre noi si pe care o dojeneam, ca nu apare in vis altei persoane din familie. Raspunsul a venit fulger, "nu eu hotarasc unde este deschisa poarta" si m-am trezit. Aceste cuvinte ma urmaresc si astazi. Am inteles, ca exista porti si ca la un moment dat le putem deschide sau ne sunt deschise, ca sa primim informatii. Iarasi ne pot veni ganduri sau idei revelatoare transmise in vis, fiind chiar posibil ca persoanele, ce ne dau informatiile, sa fim chiar noi cei din viitor (cu aluzie la filmul Interstellar), sau dintr-un univers paralel. In cartea sa"Visul Activ" Robert Moss, ne povesteste, despre ce putem face cu aceste vise, unele premonitorii. Visele sunt ale visatorului, insa le putem impartasi, poate o informatie valabila tuturor se poate raspandi iar universul cel care vrea sa transmita ceva, o poate face astfel. Si in plus este bine, spune el sa fim atenti la toate mesajele din jur: cuvinte, idei venite din neant, senzatii, intalniri cu persoane, etc, ele toate putand fi mesageri pentru noi si ceilalti, deschizand porti catre alte cai ale destinului. De-a lungul timpului pictori, poeti, scriitori, muzicieni povesteau ca viseaza si a doua zi pun in practica ce li s-a transmis.

Este cert ca exista in jurul nostru persoane care au clarviziune, clarsimtire, clarauz.....ideea este ca in momentul in care avem/deschidem porti, putem sa primim si informatia va curge lin catre noi sau prin noi spre ceilalti.

Exista insa persoane care spun ca nu viseaza, dar este posibil sa fi inchis aceste porti prin simpla ignorare a unor semnale transmise si atunci universul va gasi o alta cale.

Trebuie sa fim insa deschisi si atenti la intuitie (legatura noastra proprie cu UNIVERSUL), ne poate ajuta sa percepem situatii, sa stim in anumite momente, ca ceea ce facem e bine, sa nu cautam si sa asteptam confirmarile unei alte persoane, la tot pasul.

Suntem suflete ce vrem sa stralucim aici intr-o dimensiune mica, sa experimentam tot ce se poate, sa adunam in vestita arhiva, inca o carte plina de peripetii, emotii, trairi, sa ne reintoarcem, pentru inca o calatorie si inca una......

Si ca sa inchei intr-o nota optimista, deunazi eram la masa cu niste amici si ne incantam papilele gustative cu ceva bun si atunci m-a strafulgerat un gand...am venit aici sa ne simtim bine si implicit, sa mancam bine. In alta parte a universului, pe o alta planeta sau in alta dimeniune, poate ca nu avem nevoie de mancare. Ne chinuim in prezent cu atatea diete si frustrari...si zambind, va spun ca sper sa nu fi venit aici pentru asta...am venit sa incercam si sa savuram TOTUL.

ro_RORomanian