Anul 2022- să invatăm să relaționăm cu responsabilitate

Anul va aduce cu sine în prim plan zona relațională, dar și iubirea familială, fidelitatea și seriozitatea, devotamentul și romantismul, o mare iubire pentru frumos, artele pot prospera în acest an, cu condiția sa punem in practică imaginatia si ideile. Trebuie să ne amintim să armonizăm lucrurile, să ne adaptăm ușor oamenilor și situațiilor. Este bine să evităm încăpățânarea, să nu ne amestecăm cu vehemență în treburile celor din familie sau in cele ale prietenilor, să ne abținem să bârfim lumea sau să devenim geloși și anxioși, dar mai ales să ne ferim să fim intoleranți. Este un an în care vom fi predispuși la o energie a posesivitatii și a dependenței de lucruri/oameni- și vom resimți această dependență extrem de mult, pe tot parcursul anului- putem fi chiar noi ținta dependențelor altor persoane și vom resimți în acest caz o mare greutate. Nu ar trebui să luăm absolut nimic de-a gata și ușor, ci mai degrabă să le apreciem când le primim.

Acțiunile noastre ce ar ține de singurătate, nu sunt din cele agreate de energia anului. Anul este favorabil celor ce vor să își întemeieze o familie, copiii născuți sub această vibrație, în acest an, vor fi familiști convinși.

Business-urile ce țin de casă sau familie vor prospera. Amenajările interioare sau exterioare vor avea un salt financiar pozitiv. ONG-urile vor prospera în a ajuta și mai mult cazurile de care se preocupă, deoarece orientarea spre umanitate și întrajutorare va fi îndelung susținută. Responsabilitatea este cuvântul de ordin al anului.

Sursă foto: internet

ro_RORomanian