Ghid pentru a potența sau a evita anumite energii în anul 2022 la noi în casă/birou

Este bine să cunoaștem, ce fel de energii anuale avem de evitat sau invitat să se alăture nouă în noul an, ce va porni în forță la inceput de Februarie.

Vom porni de la dorințele noastre și amplasarea noastră în spațiu, funcție de energia ce ne tranzitează.

  1. Dacă avem o dorința, ce are legătură cu succesul în carieră, un potențial ajutor pentru a putea merge mai departe în ceea ce ne propunem- va trebui să încercăm să stăm în zona de Nord a casei/ biroului nostru, pentru a înregistra creștere în carieră.
  2. Dorim să stăm departe de îmbolnăviri- este recomandat să evităm zona de Sud-Vest a casei- acolo se pot amplifica problemele de sănătate. Este bine să amplasăm metal în acea zona.
  3. Evitarea certurilor în relație și o mai bună comunicare, pentru aceasta suntem invitați să evităm zona de Est a casei, pentru orice discuție importantă, mai ales pe zona relațională cu partener/business.
  4. Pentru a învăța și a avea succes la examene, zona de Sud-Est a casei/biroului este benefică, putem chiar acumula multe cunoștințe rapid și atinge noi aptitudini.
  5. Este recomandat să evităm posibile dezastre și accidente și succesul redus, prin a nu sta în zona centrală a casei  noastre, de evitat tot anul și de amplasat metal sau lemn-/culoarea verde în această zona.
  6. Dacă vrem să acumulăm respect, să fim importanți și să avem parte de ajutor, zona de Nord-Vest a casei este benefică pentru acest lucru.
  7. Pierderile și deposedările își pot avea în zona de Vest manifestare, este de preferat să încercăm, să nu realizăm acolo activitățile importante, să nu încercăm să ducem discuții pe zona relațională, să fim atenți să nu ne accidentăm, să nu ne tăiem cu metale. Cei ce călătoresc către Vestul tarii, lumii, atenție cum conduc!!!
  8. Pentru mai mulți bani și venituri în creștere, planificări de noi creșteri salariale- zona de Nord-Est este de maxim ajutor.
  9. Dacă vreți să profitați în viitor de anumite investiții sau să vă faceți planuri de investiții, sau noi planuri pe zona de faimă, zona de Sud a casei este benefică să întreprindeți aceste activități.

Bineînțeles că există remedii pentru fiecare zona în parte, iar acestea pot amplifica sau atenua o energie sau alta.

Pentru a verifica zonele menționate, este necesar să vă situați în mijlocul casei/camerelor/birourilor și să aveți în mâna o busolă care indică nordul. Mijlocul casei se situează la intersecția a două diagonale, ce traversează casa. Planul casei ajută la identificarea cu exactitate al acestuia.

Să nu uităm, în primul rând, să gândim pozitiv și că există anumite mantre (există afirmații specifice ce pot ajuta la materializarea dorințelor noastre).

An cu reușite cât mai multe și cu concretizarea planurilor noastre, bine definite în prealabil.

 

ro_RORomanian