Perioada 1 Aprilie- 30 aprilie 2022 perioadă guvernată de o energie de multiplicare, ce ne îndeamnă la maximă precauție

Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan, o extrem de sensibilă energie de multiplicare și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort. Orice energie care amplifică o energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem în continuare cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând și noi această energie.

Energia centrală realizată între lună și energia anuală poate aduce în continuare și probleme de sănătate în jurul nostru (pericol de rănire în zona oculară), dar și pericol de foc. Să fim atenți în casele noastre și să nu încercăm să improvizăm rețeaua electrică, aviz zonelor centrale ale țării noastre- Sibiu, Covasna, Brașov etc, atenție maximă la pensiuni și nu numai. Zonele centrale ale lumii pot înregistra iarăși dezastre multiple, dar si foc. La nivelul caselor noastre încercați să solicitați un control din partea celor ce se ocupă de electricitate și gaze, în acesta perioadă. Sfătuiți clienții, dacă dețineți pensiuni, case, în această zona să fie precauți cu lumânările șamd.  Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, dar și culorile de apă (negru, albastru) în centru- pentru a împiedica energia să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (dacă dețineți acolo o canapea).

Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție.

Luna aceasta este luna Dragonului de Lemn, o lună în care putem distruge extrem de ușor, ce am construit până acum. Predispoziția ne va duce pașii către investiții, însă este bine să fim precauți dacă o facem. Atenție la speculații financiare, riscați să rămâneți fără banii investiți, mai ales în decursul acestei luni. Este posibil să ne și despărțim ușor în relații, dacă încercăm să păcălim sau să înșelăm. Posibil să ne simțim ușor stresați și de aceea să nu uităm de tehnica respirației, ne poate ajuta în momente dificile pe parcursul lunii acesteia.

Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor, care anunță în sfera carierei diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție și la probleme de sănătate, mai ales la organele de auz. Încercați să stați departe de lucruri inflamabile și să vă protejați de acum pe zona de incendiu în casă/birou. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și în casă. Nativul Dragon dar și energia lunară vă va susține și proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru protecție sunt alb și gri, negru și albastru, purtați multe metale pe voi: cercei, brățări, coliere în cazul doamnelor și brățări, ceas în cazul domnilor.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese, puternică luna aceasta, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Vizații parteneri de ceartă pot fi colegii dar și profesorii. Luna vă este energetic potrivnică și dacă va certați riscați  să stricați anumite relații inutil. Este excelent că există o combinație energetică lunară, ce va duce către  succes în carieră și noroc de bani, însă rămâneți precauți și mai mult în defensivă și protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Șarpe, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta,  pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales culorile de foc- roșu, roz, portocaliu, iar cele de pământ vin că susținere- crem, bej, maro, galben.

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese, slăbită, planează acum și asupra voastră. Luna aceasta vă poate susține energetic, însă este bine să fiți mai diplomați și să nu iscați discuții din orice. Nu este nici momentul și nici locul să începeți să doriți să aveți dreptate cu tot dinadinsul. Este bine să mai lăsați de la dumneavoastră și să ascultați și părerea celorlalți. Din nefericire energia este puternică și de distrugere și riscați să distrugeți iremediabil ce ați construit. O excelentă combinație energetică vă va putea aduce însă succese și noroc la bani. Trebuie totuși să rămâneți precauți și mai mult în defensivă și mai ales protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Cal, vă vor proteja energetic, dar și energia lunară vă este prielnică, în a reduce cât mai mult posibil aceste tendințe de ceartă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu.

Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia anului o combinație de susținere posibil să atenueze aceste pierderi, ce se pot înregistra și pe sănătate luna aceasta (există pericol de accidente ale membrelor). Atenție însă și la câștigurile, care se pot risipi ușor. Sfatul este să mergeți la control luna aceasta, să investigați și minore afecțiuni. Energia lunară nu conferă mare susținere. Este bine să vă înconjurați de nativi Mistreț să vă ajute energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați in această luna sunt albastru și negru.

Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

În perioada aceasta, veți fi predispuși la câștiguri, nu neapărat mari și răsunătoare deoarece energia nu este atât de puternică. Veți putea însă să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Pe plan al sănătății va veți simți mai bine, revigorați și de ce nu, plini de energie. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

În perioada aceasta, veți fi predispuși la ușoare câștiguri. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Dragon, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și de producere, amplificată de energia anuală poate rezolva problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona prestigiului/faimei. Este luna în care veți rezolva anumite probleme relaționale, veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. O combinație cu energia anuală va va aduce autoritate și popularitate dar și o mai mare bogăție. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine. Colori recomandate sunt verde, olive, kaki.

Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Vă aflați energetic această perioadă sub umbrela ajutorului divin. Este o energie puternică luna această și va poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, pentru că energia lunară nu va este chiar prietenă, tot vă veți simți protejați, mai ales că din punct de vedere relațional va simțiți protejați. Atenție la problemele digestive, ale stomacului. Nativul Mistreț va poate susține luna această. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt alb și gri.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Nativii maimuță sunt energetic în această perioadă sub umbrela ajutorului.. Este o energie puternică luna aceasta și va poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Energia lunară vă este chiar prietenă și vă veți simți protejați, mai ales că vă poate ușor spori faima și prestigiul. Nativul Dragon vă poate susține acum. Luna aceasta sunteți predispuși la noroc, relațional vorbind. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum, pentru a potența acest ajutor sunt alb și gri.

Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

În această perioadă puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor ce ușor pot trece și la dumneavoastră.  Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie, atenție la persoanele însărcinate, urmăriți îndeaproape sarcina luna aceasta. Ca și un exemplu în această luna puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu acest an vă va predispune și spre un noroc financiar/ material deosebit. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon pentru o  și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna de Dragon ,vă va susține necondiționat și veți simți un ajutor din orice parte. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.

Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Perioada aceasta vine cu tendința de a avea un succes răsunător în tot ce întreprindeți, dar mai ales în plan social- cariera, o lună predispusă la romantism și căsătorie. Nu vă puteți baza însă pe energia Dragonului, pentru că sunteți în opoziția ei și obstacole puteți înregistra toată luna. Este bine însă să fiți însă precauți și să căutați pe cât posibil să începeți o nouă relație de business sau să înregistrați succes în a restabili o relație existentă. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Cal pentru maximă protecție și ajutor.  Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: alb și gri.

Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Avem în față datorită combinației energetice anuale cu cea lunară, o perioada de succes răsunător  în zona de câștiguri și mai ales în ceea ce întreprindeți, în plan social, romantism și căsătorie pentru cei ce își doresc acest lucru. Există perspectiva unor relații benefice, care să vă propulseze mai departe și să aveți parte de ușoară prosperitate și mai ales creștere. Veți obține ușor aprecierea unui mentor sau figura paternă a casei. Culorile ce vor potența această energie de succes luna această sunt: albastru, negru.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă.

Rămân la dispoziție cu consultații referitoare la remedii.

ro_RORomanian