Perioada 1 Iunie- 29 Iunie 2022 atenție la pierderi si deposedări

Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o energie de pierderi si avem mare nevoie de protecție

Energia centrală realizată între luna și energia anuală ne poate aduce probleme datorate bârfelor dar si conflicte violente, trădări si accidentari. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne că o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Să păstram acolo luna aceasta culoarea albastră.

Luna această este luna Calului de foc, o lună în care diplomația si experiențele din care vom învăța ceva sunt primordiale, o luna favorabila învățăturii si cursurilor. Este posibil sa ne simțim nemulțumiți in anumite arii ale vieții si sa ne simțim neputincioși in a le rezolva pe toate acolo. Destul de justițiari si luna aceasta, observăm in lume si la noi in tara o tendință de a judeca pe cei din jur cu ușurință.

Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese, destul de slabă luna aceasta, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Puteți înregistra probleme cu persoanele nesincere. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Vizații parteneri de ceartă pot fi cei ce se opun creșterii voastre și succesului. Combinația anuala- lunara poate aduce probleme datorate bârfelor dar si probleme juridice. Luna aceasta sunteți si in opoziție energetica cu Calul si va recomand sa vă asociați cu cei din zodia Dragon, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales culorile negru și albastru, alb si gri.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Perioada aceasta vine cu tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprindeți. Datorita energiei lunare este bine să fiți însă precauți și să nu investiți fără a vă asigura în prealabil, luna aceasta. Veți obține un usor succes si academic. Combinația anuala- lunara poate aduce bunăstare, prosperitate si relații bune cu prietenii. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Șarpe pentru maximă protecție și ajutor.  Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: negru si albastru.

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Si pentru voi perioada aceasta vine cu tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprindeți. Este bine însă să fiți însă precauți și să nu investiți fără a va asigura în prealabil, luna această. Atenție si la vacantele pe care le organizați si la termenii contractelor de turism. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Caine pentru maximă protecție și ajutor, oricum energia lunara va excela in a vă proteja pe voi. Combinația anuală- lunară vă poate aduce bunăstare, prosperitate si relații bune cu prietenii. Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: negru si albastru.

Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera sănătății diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție și la probleme materiale, pot apărea dispute. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și prin casă. Nativul Capra vă va proteja deoarece exista un atac din partea energiei lunare ca sa abandonați lucrurile si relațiile. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt alb și gri, purtați multe metale pe voi: cercei, brățări, coliere în cazul doamnelor și brățări, ceas în cazul domnilor.

Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Un mai mare ajutor este posibil să resimțiți în această lună, de peste tot. Dacă luna trecută v-a lăsat poate cu anumite pierderi înregistrate, luna aceasta energetic vă va susține pentru a vă reface forțele. Energia vă poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe, altfel va veți resimți iarăși neputincioși si nehotărâți. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales din punct de vedere al prosperității. Puteți avea parte și de noroc, mai ales femeile- atenție mărită femeilor însărcinate. Nativii Șarpe si Maimuță vă pot susține luna aceasta. Combinația lunară atrage chiar șanse multiple.  Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt negru si albastru.

Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Si nativul Șarpe poate primi un mai mare ajutor luna aceasta.. Dacă luna trecută v-a lăsat poate cu anumite pierderi înregistrate, luna aceasta energetic vă va susține pentru a vă reface forțele. Energia vă poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă si voi orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales din punct de vedere al prosperității. Puteți avea parte și de noroc, mai ales femeile- atenție mărită femeilor însărcinate. Nativul Bivol vă poate susține luna aceasta. Combinația lunară si anuală de energii este extrem de favorabila luna aceasta. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt negru si albastru.

Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

În această perioadă puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie ușoară însă, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor nativi Cal. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna aceasta. Ca și un exemplu în această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către multiplicare probleme de sănătate. Este bine să aveți lângă voi un nativ Tigru sau Caine pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna voastră a nativului Cal puteți fi predispuși la a va auto sabotați- cu buna știința, atenție crescuta la alimente sau lucruri care va pot pune in pericol. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.

Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și vă va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi, job-uri noi, relații noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Mistreț pentru amplificare energetica benefică si a combate combinația energetica lunara cu anuala ce poate aduce boli ale organelor interne. Colori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Focusul lunii este tot pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă si asupra voastră. Energia este puternică și vă va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Vă poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine pentru amplificare energie benefică si a combate combinația energetica lunara cu anuala ce poate aduce boli ale organelor interne. Colori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.

Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie destul de puternică, care poate alimenta un conflict între generații in familie. Sentimentul de pierdere si separare se poate accentua deoarece acestea pot veni din mai multe direcții. Nu investiți in această lună, este periculos si puteți pierde, energia lunară nu va este extrem de prietenoasă. Atenție si la sănătate. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către o mai mare vulnerabilitate datorată sexului opus, agresivitate, trădări si râniri. Țineți aproape nativul Șarpe, Dragon sau Bivol luna aceasta, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt crem, bej, maro, galben si alb si gri.

Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Popularitate si mai mare prosperitate. În perioada aceasta, veți fi predispuși la câștiguri, nu neapărat mari și răsunătoare deoarece energia nu este atât de puternică. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Tigru, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Ajutor financiar resimțit din partea unei figuri masculine. Este o luna de ajutor energetic pentru voi. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Combinația lunara- anuala va predispune către popularitate si mai mare prosperitate. În perioada aceasta, veți fi predispuși si voi la ușoare câștiguri. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Capra, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă.

Rămân la dispoziție cu consultații referitoare la remedii și detalii zilnice pe Instagram.

Sursa foto: internet

ro_RORomanian