Perioada 1 August- 27 August 2022 trebuie să ne ferim de o energie cauzatoare de probleme

Luna August este o luna energetică care ne aduce în prim plan o energie, ce poate pe alocuri cauza probleme destul de serioase.

Energia centrală realizată între lună și energia anuală ne poate aduce probleme pe toate planurile și este bine să fim precauți, când vrem să realizăm orice activitate. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne că o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Să păstram acolo luna această culoarea gri.

Luna aceasta este luna Maimuței de pământ, o lună în care prietenia și intuiția sunt primordiale, o luna favorabilă acestora. Este însă luna din opoziția energiei anuale și astfel vom putea înregistra maximul de stres și îngrijorare cu privire la posibile  îmbolnăviri sau alte evenimente tulburătoare- accidentări sau dezastre. Este o luna în care este bine să fim precauți și să încercăm să fim atenți la ceea ce ni se transmite, ascultându-ne la maxim intuiția. Luna această este o reprezentare la scară mică a energiei și evenimentelor anuale, toate energiile lunare ale zodiilor sunt extrem de puternice. Dezastre naturale se pot produce și pot porni în Sud, să fim atenți la incendii, focul poate fi amplificat mai ales în această perioada și poate fi cauzat de multiple surse.

Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Perioada aceasta vine cu tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprindeți. Veți obține un ușor succes și în carieră. Combinația anuală- lunară poate aduce bunăstare, prosperitate, noroc în carieră. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Dragon pentru maximă protecție și ajutor. Energia lunară va este prietenă și va susține în orice întreprindeți. Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: albastru și negru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Popularitate și mai mare prosperitate, învingători în competiții. În perioada această, veți fi predispuși la câștiguri mari și răsunătoare deoarece energia este puternică. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Ajutor financiar resimțit din partea șefilor. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Fiind zodia din opoziția zodiei lunare, puteți atrage și energii negative și este bine să fiți mai precauți când vine vorba de relații și sănătate, deoarece puteți atrage și pedepse pe nedrept. În perioada această, veți fi predispuși la câștiguri deoarece energia este puternică, însă atenție să nu le și pierdeți cu ușurință. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu, dar muncă va fi pe măsură . Încercați însă să petreceți timp cu nativii Câine, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit.. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.

Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Energia de ceartă, rânire, dispute și/sau posibile procese, destul de puternică luna această, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Puteți înregistra probleme cu persoanele nesincere. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Puteți și tăinui și anumite lucruri de la care să începeți să aveți probleme. Vizații parteneri de ceartă pot fi cei ce se opun creșterii voastre și a va atacă public. Combinația anuală- lunară poate aduce probleme datorate bârfelor dar și probleme juridice, politice, atenție la posibile detenții. Luna această va recomand să vă asociați cu cei din zodia Mistreț, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales alb, gri sau să purtați metale.

Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și vă va îndrumă pașii înspre activități noi ce vor duce la obținerea de sentimente bune în relații. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona relaționala dar și financiară. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi, job-uri noi, relații noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Energia lunară va este prietenoasă și va susține. Colori lunare recomandate sunt verde, olive, kaki.

Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Si la voi focusul  este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și vă va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în relații, fie ele pe plan personal sau profesional. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona  în care ați fost supuși acolo la stres emoțional. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi, job-uri noi, relații noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Energia lunară va este prietenoasă și va susține necondiționat și veți simți ajutor de unde nu sperați, atenție însă la ușoare pedepse pe nedrept. Colori lunare recomandate sunt verde, olive, kaki.

Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Luna această aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie puternică ce trebuie ponderată în zilele ce vin cu energie mai puțin benefică. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către noroc mare în carieră. Atenție însă la conflicte între generații. Țineți aproape nativul Tigru luna această, pentru a beneficia de protecție la nevoie, Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a stăvili puțin energia de multiplicare sunt alb și gri dar și metalele pot ajută.

Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

În această perioadă puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la relațiile voastre, ce ușor se pot „îmbolnăvi”. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna această. Că și un exemplu în această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune pe cei căsătoriți la stres relațional. Este bine să aveți lângă voi un nativ Mistreț pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna potrivnică vouă puteți fi predispuși la a va râni, atenție crescută la alimente sau lucruri care va pot pune în pericol. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt cele de nuanța alb, gri.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Aceasta este luna voastră însă este o perioadă în care este recomandat să întreprindeți activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la relațiile voastre, ce ușor se pot „îmbolnăvi”. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna această. Că și un exemplu în această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune pe cei căsătoriți la stres relațional. Este bine să aveți lângă voi un nativ Șobolan pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna potrivnică vouă puteți fi predispuși la a va râni, atenție crescută la alimente sau lucruri care va pot pune în pericol. Puteți ușor fi predispuși la pedepse pe nedrept. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt cele de nuanța alb, gri.

Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună și cum bine știți și în acest an în semnul vostru. Atenție însă și la câștigurile, care se pot risipi ușor, înregistrând mai multe pierderi materiale dar și non-materiale. Nu este luna potrivită pentru a lua sau da împrumuturi. Nu va aventurați în speculații financiare ce se dovedesc în câștig la început, pentru că mai târziu să înregistrați o mare pierdere. Rămâneți precauți și protejați-va mai ales în relațiile cu sexul opus. Combinația lunară-anuală poate aduce conflicte violente, agresivitate, operații, accidentări și probleme cu aparatul respirator, probleme cu copiii. Este bine să vă înconjurați de nativi Șarpe, că să vă ajute energetic dar și remedii să le purtați. Culorile pe care ar trebui să le adoptați  în această luna sunt roșu, portocaliu, roz, cărămiziu.

Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Atenție la accidentări cu obiecte ascuțite, mai ales în această luna. Un mare ajutor este posibil să resimțiți în această lună, de peste tot. Dacă luna trecută v-a lăsat poate cu anumite pierderi înregistrate, luna această energetic vă va susține pentru a vă reface forțele. Energia vă poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe, altfel va veți resimți iarăși neputincioși și nehotărâți. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales din punct de vedere al sănătății. Puteți avea parte și de noroc. Țineți aproape nativul Cal. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum ajutor sunt negru și albastru.

Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Și nativul Mistreț poate primi un mai mare ajutor luna această. Dacă luna trecută v-a lăsat poate cu anumite pierderi înregistrate, luna această energetic vă va susține pentru a vă reface forțele. Atenție mărită însă și la ușoare pedepse pe nedrept în continuare, combinația lunară-anuală va poate aduce însă și accidentări- atenție mărită la obiectele ascuțite. Energia vă poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă și voi orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales din punct de vedere al prosperității.. Combinația lunară și anuală de energii este extrem de favorabilă luna această. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt negru și albastru.

 

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă.

Rămân la dispoziție cu consultații referitoare la remedii și detalii zilnice pe Instagram.

ro_RORomanian