Perioada 1 Septembrie- 26 Septembrie 2022  energie de dragoste si invatatura

Luna Septembrie este o luna energetică, care ne aduce în prim plan o energie benefica in relații si de noi proiecte, ce pot sa apară, pentru ca noi sa învățam lucruri noi.

Energia centrală realizată între luna și energia anuală însă ne poate aduce probleme datorate stresului, oarece neplăceri in dragoste si învățătura si este bine sa fim precauți când vrem sa investim. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne că o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Sa păstram acolo luna aceasta culoarea verde.

Luna aceasta este luna Cocosului de Pământ, o lună în care învățătura, cursurile si noile proiecte sunt la rang de cinste. Posibil sa învățam mult din experiențe de viată pe care le traversam.

Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie slăbita însă ce trebuie potentată, care poate alimenta energia de prosperitate anuala, noroc de bani. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către noroc la bani. Atenție însă la conflicte intre generații. Țineți aproape nativul Maimuța luna aceasta, pentru a beneficia de protecție  împotriva energiei lunare, nu atât de prietena vouă si a nu înregistra blocaje diverse. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt albastru si negru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. Atenție însă și la câștigurile, care se pot risipi ușor, înregistrând mai multe pierderi materiale, dar și non-materiale. Nu este luna potrivită pentru a lua sau da împrumuturi. Nu va aventurați în speculații financiare, ce se dovedesc în câștig la început, pentru că mai târziu să înregistrați o mare pierdere. Rămâneți precauți și protejați-va mai ales în relațiile cu sexul opus. Combinația lunara-anuala amintește de o potențare prin remedii a prosperității. Energia lunara va este însă benefica si va susține eforturile. Este bine să vă înconjurați de nativi Șobolan că să vă ajute energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați  în această luna sunt albastru și negru.

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună si în semnul vostru. Atenție însă și la câștigurile, care se pot risipi ușor, înregistrând mai multe pierderi materiale dar și non-materiale. Nu este luna potrivită pentru a lua sau da împrumuturi. Nu va aventurați în speculații financiare, ce se dovedesc în câștig la început, pentru că mai târziu să înregistrați o mare pierdere. Rămâneți precauți și protejați-va mai ales în relațiile cu sexul opus. Combinația lunara-anuala amintește de amplificarea prosperității prin remedii. Este bine să vă înconjurați de nativi Cal, ca să vă ajute energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați  în această luna sunt albastru și negru.

Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

În această perioadă puteți întreprinde ușoare activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie slaba, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor  Iepure. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna aceasta. Ca și un exemplu în această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Fiind zodia din opoziție este posibil sa mai întâmpinați ușoare opreliști in ceea ce realizați.  Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune pe cei căsătoriți la stres relațional. Certuri, neînțelegeri si posibil întâlniri la tribunal. Este bine să aveți lângă voi un nativ Capra, pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna potrivnica vouă puteți fi predispuși la a va râni, atenție crescuta la alimente sau lucruri care va pot pune in pericol. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt cele de nuanța gri sau alb.

Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese, destul de puternica luna aceasta, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Puteți înregistra probleme cu persoanele nesincere. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Vizații parteneri de ceartă pot fi cei ce se opun creșterii voastre și succesului. Combinația anuala- lunara poate aduce probleme in relațiile de cuplu. Luna aceasta energia zodiei guvernatoare va este benefica si sa susține si e bine sa vă asociați cu cei din zodia Cocos, vă vor proteja profesional. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta, pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales culorile verde, kaki.

Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Energia de ceartă, rânire, dispute și/sau posibile procese, destul de puternica luna aceasta, planează acum si asupra voastră. Voi sunteți in parteneriat cu energia lunara si va susține in toate disputele ivite, sa se disipeze cat mai repede. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Puteți înregistra probleme cu persoanele nesincere. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri in relațiile de cuplu, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Puteți si tăinui si anumite lucruri de la care sa începeți sa aveți probleme. Vizații parteneri de ceartă pot fi cei ce se opun creșterii voastre și a va ataca public. Combinația anuala- lunara poate aduce probleme in cuplu. Luna aceasta va recomand sa vă asociați cu cei din zodia Cocos, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales culorile verde, kaki.

Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Popularitate si mai mare prosperitate, învingători in competiții. În perioada aceasta, veți fi predispuși la câștiguri mari și răsunătoare deoarece energia este puternică. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu, însă ușoare blocaje e posibil sa resimțiți pe alocuri. Încercați să petreceți timp cu nativii Capra, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit in cariera. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.

Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Perioada aceasta vine cu tendința de a avea succes în ceea ce întreprindeți. Veți obține un ușor succes si in relațiile existente dar si pe care le doriți. Combinația anuala- lunara poate aduce stres in căsătorie. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Cal pentru maximă protecție și ajutor.  Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: alb si gri sau sa purtați multe metale, negru si albastru.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Perioada aceasta vine cu tendința de a avea succes în ceea ce întreprindeți. Veți obține un ușor succes si in planul relațional. Combinația anuala- lunara poate aduce si stres in relații. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Șobolan pentru maximă protecție și ajutor.  Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: alb si gri sau sa purtați multe metale, negru si albastru.

Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Nativul Cocos poate primi un mai mare ajutor luna aceasta. Dacă luna trecută v-a lăsat poate cu anumite pierderi înregistrate, luna aceasta energetic vă va susține pentru a vă reface forțele. Combinația lunară-anuală va poate aduce însă și accidentări- atenție mărită la obiectele ascuțite. Energia vă poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă și voi orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales din punct de vedere al prosperității.. Combinația lunară și anuală de energii, poate aduce certuri de la bani, atenție si la obiectele contondente, atenție la îmbolnăviri pe zona plămânilor, renunțări si blocaje. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt negru și albastru.

Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Există o reducere ușoară pe zona energetică, probleme financiare ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera ajutorului, pe care va bazați diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție la probleme materiale unde, pot apărea dispute. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și prin casă. Este bine sa țineți aproape nativul Cal. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt verde, olive, kaki, metale.

Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Tot o  reducere ușoara pe zona energetică, probleme financiare ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera prosperității diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție și la probleme materiale, atenție cum conduceți, pot apărea dispute in trafic. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și prin casă. Nativul Capra vă va proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt verde, olive, kaki, metale.

 

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă.

Rămân la dispoziție cu consultații referitoare la remedii și detalii zilnice pe Instagram- Astrolog Nicoleta Ghiris.

ro_RORomanian