Anul chinezesc 2023 – anul Iepurelui de Apa

Nativii anului de IEPURE sunt ca niște prieteni calzi, afectuoși, inteligenți, care își doresc pace. Îmbina ospitalitatea cu distracția, aducând înțelegere si grija, câteodată misterioși ca alta data sa fie superficiali. Mândria face parte dintre trăsăturile mai puțin lăudabile ale semnului, de unde își si pot trage mai multe ponoase decât foloase. Grijile excesive pe care le pot transmite ii fac temători si fugari in anumite circumstanțe. Iepurele de apa se poate adapta ușor la orice împrejurare si noua locație. Sunt extrem de influențabili funcție de ce se petrece in jur, își pot schimba părerea imediat. Au nevoie de cineva sa ii impulsioneze pentru ca așa vor avea excepționale rezultate. Daca vor simți ca nu ii mai susține cineva se retrag si nu mai vor sa înainteze. Cu abilitați reale de a rezolva problemele. Vor întâmpina schimbări de stare si cel mai nimerit ar trebui sa își controleze spiritul. Un an in care vigilenta si puterea de observație trebuie sa fie la cote înalte. Trebuie învățată toleranta. Atenție la cheltuieli nefondate si inutile. Într-un an de IEPURE, trebuie să încercăm să consolidam si sa creștem, ceea ce am realizat bun in anul precedent prin îndrăzneală, si este recomandat sa nu ne împotrivim evenimentelor (imaginea vizuala descriptiva a acestui an, este cea a lemnului care plutește deasupra apei).

Michael Jordan este un veritabil Iepure de Apa.

La nivel mondial este un an ce aduce avertizări pe zona de îmbolnăviri dintre Est-ul lumii (China, Taiwan etc), dispute si conflicte in Sud-Est (Tarile Arabe, Turcia etc), energie de dezastru in Nord-Vest-ul lumii (Alaska- calote glaciare dar si o noua boala ce se poate ivi prin topirea acestora, Canada etc), pierderi si deposedări in Nord-Est-ul lumii (Rusia, Ucraina etc), Vestul este traversat de o energie ce poate aduce ajutor aparent, însă instabilitate si accidente multiple (America, vest Europa), tarile Nordice cu perioade de suișuri si coborâșuri, Sudul (Italia, Grecia, Africa de Sud traversate de câștiguri). Tarile din centru si Europa vor trebui sa învețe ceva din experiențele noi ivite in acest an si mai ales sa adapteze unor noi cerințe si relații.

Analizând harta astrologică a României, ne vom adresa unui an de Iepure cu ascendent Tigru. Vom asista astfel pe parcursul anului la energii generate de Tigru, Șarpe și Iepure. supunându-ne pe mai departe în anumite perioade avansate ale anului unor pedepselor pe nedrept (cu precădere în lunile Mai-Iunie, dar și în luna August-Septembrie, însă nici începutul de an Februarie- Martie si sfârșitul Noiembrie- Decembrie, nu vor fi străine de energia de pedeapsă). Această energie blocantă ne poate face să avem in continuare amânări și blocaje la nivelul relațiilor de cuplu,  zonei de business, zona de sănătate, dar si un regres, ca imagine a țării noastre. Zona de est a României poate fi traversata de îmbolnăviri dese, cei ce călătoresc des către Vest sa fie atenți la accidente si sa aibă protecții energetice in mașini. La fel si cei ce călătoresc către Nord-vest. Zona de Sud-Est este o zona ce poate traversa dispute multiple (Constanta etc)

Se pot realiza adesea certuri și neînțelegeri între părinți și copii, între parteneri/de business.. Deoarece lemnul rămâne si anul acesta elementul in exces al anului, ne va transmite loialitate extremă oamenilor sau crezurilor, ajungând la dezamăgiri datorită faptului că, putem avea așteptări imense și realitatea se poate dovedi diferită. Este un an în care, dacă nu suntem atenți, putem pierde foarte ușor ce agonisim din greu.

Din punct de vedere al sănătății pot exista probleme cu oasele, atenție mărită si la depresii. Să fim atenți la problemele cu pielea, oasele, dar și la probleme ginecologice mai ales la cei ce se află la o vârstă înaintată și probleme cu sistemul digestiv, dar și cu chisturi- noduli in intern. Excesul de lemn poate aduce si probleme cu coloana vertebrală, vezica biliară, ficat, musculatură. Atenție sporită la accidentări în sporturile de performanță si anul acesta.

Lipsa metalului si a pământului din harta anului, ne poate face pe noi românii sa tânjim după recunoaștere si putere, ce isi poate face apariția mult așteptată către mijlocul anului. Putem deplânge o lipsa de resurse si suport, care își pot face apariția mai degrabă după luna Mai. In relații- trebuie să fim mai cu picioarele pe pământ. Putem asista si auzi despre multe infidelități in cuplu ce duc la distrugere de relații, divorțuri dese. Putem deveni anxioși in raport cu copiii, dar si cei mai in vârstă din familie. In business șefii ne pot da bătăi de cap, Vara si Iarna anului poate sa aducă mai multe angoase in aceste privințe. Creativitatea este posibil să vină în exces și să nu ne fie de mare folos, pentru că nu ajungem să o materializăm la fel de ușor. Trebuie să ne canalizăm ideile spre a produce. Un element nefavorabil al anului in România este focul, lemnul in exces generând probleme si industriilor de foc, mai ales celor din zona de restaurante etc. Business-urile se pot confrunta cu lipsa de capital, personal, vor trebui sa se împrumute ca sa reziste.

Din a doua parte a anului, favorizate business-urile ce țin de hoteluri, ferme și imobiliare, iar cele ce țin de zona de hârtie (tipografii etc) – mai defavorizate deoarece se vor lupta cu lipsa resurselor. O scădere vor înregistra și industriile lemnului, textile etc. Recunoașterea dar si resursele în orice domeniu vor rămâne mai departe o piatra de încercare si in acest an.

Există in cadrul anului mai multe stele benefice, ce ne vor aduce ajutor real. Ni se vor închide uși pentru a se deschide unele noi, vom fi obligați sa realizam anumite lucruri, ce se vor dovedi in favoarea noastră, anul având steaua nobilului alături. Mai exista stele mici, mărunte de singurătate- ce vor încerca sa ne aducă către o zona de exil, mai ales relațional.

Depresia sa nu uitam, ca va fi o mare piatra de hotar de străbătut in acest an, multiplicarea cazurilor vor ridica semne de întrebare, dar vor si spori activitatea celor ce acorda ajutor prin consultații psihiatric si psihologice.

Vom avea tendințe de agresivitate in familie, când cu cei in vârstă, când cu cei mici. Este bine sa ne folosim de istețimea de care dam dovada in anumite industrii pentru a o exporta cu ușurință. Ne putem regăsi in luna Aprilie cu precădere in competiție, fie ea relațională cu risc de trădări, fie ea in business cu competiție sănătoasă, care sa stimuleze calitatea serviciilor noastre.

Începând cu luna Aprilie până în Iunie- vom începe să călătorim si multa comunicare, schimbări de domiciliu in interes de serviciu.

În perioada Iulie- Septembrie- vom avea dezvoltare si creșteri bruște, creștere demografica si mutări in alte locuri, multiple decese in familii/ părinți- bunici

Perioada Octombrie- Ianuarie- aduce cu sine proiecte de cariera si business-uri multe de familie, se vor crea nume importante de business si o mare recunoaștere in presa si media.

Începe un an energetic ce are ca energie principala iubirea si experiențele din care sa învățam cat mai multe, dar si un an plin de reconversii profesionale. Fiecare in felul lui va trebui sa învețe in acest an, ori sa studieze, ori din experiențe relaționale, ceva important. Este un an cu energie de producere pe imagine si suntem toți îndemnați sa creștem acolo.

Bineînțeles- fiecare zodie va fi impactată pozitiv sau negativ mai mult într-un anumit domeniu de viață. Posibil să ne încerce felurite idei, ce nu își au susținere, să nu uităm tot anul că diplomația poate să dea roade, oricând este folosită, mai ales în zona de relații și tonul adoptat va putea ajuta conflictele de orice tip.

Recomandate ca și remedii coloristice în centrul caselor și al birourilor sunt culorile de pământ: crem, bej, maro, galben (ex: un covor, carpeta, element de design), culori care vor întări sectorul familiei, supus unor zdruncinături.

Sa încercăm să nu luam decizii importante și să petrecem timp în mijlocul caselor și al birourilor, mai ales pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție relaționala.

Anul aduce posibilitatea de înflorire a zonei imobiliare, mulți investind in noi case sau terenuri/ proprietăți.

Un an în care vom acumula multe informații și cei ce vor face cursuri vor prospera.

Atenție la tendința de împrăștiere, putem să facem rând pe rând lucrurile și să le lăsăm în așteptare pe cele mai multe. Concluzionând, concretizarea ideilor va fi mare problemă a anului.

Zodiile și energia ce îi va guverna această luna dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Anul aceasta va veni cu o amplificare ușoară a lucrurilor și a evenimentelor în semnul vostru, o energie ce anunță schimbări in viitorul vostru. Energia anului de iepure la rândul ei nu este una de mare susținere si ajutor pentru voi. Anul vă poate aduce momente de suiș si coborâș si este bine sa nu avansați noi idei de business in perioade nefavorabile vouă. Atenție astfel la lunile în care energia multiplică energia lunară, ce vă poate scoate din zona de confort, lunile acelea vor fi anunțate din timp, pentru a ști cum să va protejați. Țineți aproape nativul Maimuța pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul aceasta pentru a maximiza energia benefică sunt verde, olive, kaki, roșu, roz, portocaliu.

Stelele secundare pozitive, care vă guvernează anul acesta sunt legate prosperitate si longevitate, un real ajutor pentru neutralizarea anumitor stele negative, pot atrage oameni puternici in ajutor. O stea care ajuta sa transforme energia negativa in pozitiva de-a lungul anului, ajutând la o reducere semnificativa a obstacolelor întâlnite.

Prezenta unor oameni nobili ce disipa energia negativa, protejându-va. Pentru cei ce doresc sa oficializeze relațiile, un ajutor in celebrarea relațiilor, dar si relaționarea- networking-ul, care ajuta indirect cariera, având asupra voastră o excelenta stea de relaționare. Cele negative avertizează asupra implicării in anumite conflicte si trebuie mare sensibilitate si atenție sa treceți peste situațiile ivite. Pot exista bârfe din exterior in zona de networking.

Daca nu sunteți atenți puteți ușor traversa anumite probleme legale si complicații. Este indicat sa evitați sa fiți in centrul bârfelor pentru ca va aduce necazuri. Unii nativi in căutarea dragostei pot experimenta relatii de scurta durata, flirt-uri- relațiile fiind foarte volatile si vulnerabile. In familie se pot prefigura certuri mici, mărunte si ar trebui sa abandonați cearta si sa va vedeți de treburile importante.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009,2021

Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică este prezentă în acest an în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva pierderilor, ce trebuie menținute asupra voastră, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări. Această energie vă poate aduce, pierderi, demisii cu impact financiar, dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri de afaceri, discuții pe plan financiar existând predispoziția să aveți de suferit. O pierdere posibilă din zona suportului profesorilor dumneavoastră, pentru cei ce încă învață dar si a cursurilor practicate fără a avea susținere mai departe. Este bine să vă înconjurați de nativi Bivol si Șarpe, să vă ajute. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.

Stelele minore ce vă guvernează, transmit celor ce susțin examene, un succes, faima si o creștere a autorității, o ridicare a statutului social si a imaginii- recunoaștere si mai mare si faima, popularitate.

Atenție mărita însă, la cicatrici, tăieturi, pierderi de bani din furturi si accidentari. Un membru de familie poate suferi pe zona de sănătate si este bine sa ii fiți alături. Datorita distragerilor puteți pierde ușor prin neglijenta. Este bine sa stați departe de zonele de plângere (spital, înmormântări), existând totuși posibilitatea de evenimente mai puțin fericite. Poate exista o excesiva grija pentru mama sau membrii mai in vârstă din familie. Puteți manifesta mult mai multa încăpățânare si iritabilitate, neliniște si este bine sa fiți mai precauți in preajma obiectelor ascuțite. Relațiile pentru cei ce au o familie nu sunt extrem de liniștite, armonioase, familiei lipsindu-i posibil pacea si stabilitatea (copiii si partenerul pot fi afectați de aceasta stea).

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010,2022

Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică este prezentă în acest an si în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva pierderilor, ce trebuie menținute asupra voastră, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări. Această energie vă poate aduce, pierderi, demisii cu impact financiar, dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri de afaceri, discuții pe plan financiar existând predispoziția să aveți de suferit. O pierdere posibilă din zona suportului susținătorilor dumneavoastră, pot fi si profesori. Atenție si la modul cum manevrați metalele si la condus. Este bine să vă înconjurați de nativi Cal să vă ajute. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.

Stelele minore anunță recomandări sa rămâneți liniștiți, deoarece poate sa va fie indusa anxietatea, neliniștea si grijile. Câștigați însă pe zona statutului social. Trebuie sa mențineți un echilibru intre job si viața personala si sa țineți grijile deoparte. Pot exista complicații legale, astfel o mai mare atenție ajuta, in semnarea contractelor, evitând orice relație de business dezavantajoasa. Zona de îmbolnăviri fiind activata, cu posibilitatea, sa aveți si o intervenție minora, însă in lunile predispuse către îmbolnăviri sa nu traversați ceva mai dificil. De asemenea puteți pierde portofelul, pașaport, chei, telefon, deci mai mare atenție la articolele personale.

 Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Anul aceasta puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie nu foarte puternica, ce vă poate guverna pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în acest an puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine să aveți lângă voi un nativ Capra pentru o mai mare protecție energetică. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki.

Există o stea ajutătoare, care va va ajuta in business si cariera. Veți avea capacitatea sa acumulați bani anul acesta. Puteți fi privilegiați in a primi sporuri si împrumuturi mult așteptate, marindu-va conturile. Anul va aduce autoritate, daca lucrați in slujba statului, oricum veți simți o îmbunătățire a statutului social.

Sunteți însă avertizați sa nu călătoriți pe distante mari, pentru ca puteți fi magneți pentru a trai anumite momente nu tocmai plăcute, îmbolnăviri, accidentari. Cu precădere femeile sa fie atente la sănătate, pot ușor sa își piardă direcția, fiind fără ambiție. In timpul lunilor cu energie pozitiva pe parcursul anului nativii vor întâmpina autoritate, îndrăzneală si curaj, iar in cele negative operații si posibile râniri, stres si stări depresive. Este anul in care, nu trebuie sa înotam împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acești nativi doar ca, aduce in lunile bune lucruri favorabile si in cele negative obstacole si dificultăți si evenimente mai puțin fericite. Pot avea acești nativi tendința de a cheltui in exces si ar trebui sa folosească perioada pentru a învăța si a crea momente memorabile.

Sensibilitate exacerbata, putând plânge ușor la evenimente din preajma lor, fiind cumva afectați de instabilitate emoțională, anxietate, atacuri si neliniște, putând plânge cu ușurința si fără motiv. Pentru împătimiții jocurilor de noroc/criptomomede, trebuie mai multa chibzuință si este bine sa evitați pe cat posibil speculațiile financiare. Alegerile proaste pot duce la pierderi si mai mari.

Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în acest an. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Maimuța, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a diminua energia de ceartă sunt roșu, roz, portocaliu.

Stelele adiacente, ce vă guvernează posibil sa va aducă o ușurință, in a realiza anumite lucruri. Susținere, promovare, sponsorizare, o stea care se lupta cu energiile negative ce ii pot străbate. Daca aveți un rol de salvator pentru ceilalți, va ajutați implicit pe voi. Puteți beneficia de calatorii, comunicare, relocare, deplasare. Puteți avea beneficii din deplasări si mai ales va puteți găsi șansa in a va construi un drum in alta tara. Trebuie sa ieșiți din zona de confort, pentru a va axa pe beneficii. O stea ce poate duce uneori la retragere, schimbare de atitudine brusca si răbufniri necontrolate, datorita anxietăților, depresiei etc. Puteți însă sa exagerați in anumite privințe si sa aveți așteptări peste măsura.

Posibil sa întâmpinați o neputința si o împotmolire, ca lucrurile sa meargă ușor, daca va orientați către ceilalți, uitându-va si comparând viețile voastre. Exista predispoziția de a întâmpina neplăceri in ceea ce constau afacerile, sa vi se ia in ultim moment un proiect, o idee de către altcineva si asta sa aducă frustrări de ultim moment. Momentele de izolare ce pot cauza turbulente emoționale, va pot lăsa cu pierderi financiare. Atenție la atacuri pe la spate din partea femeilor- apropiați-va de bărbați prieteni sau colegi, pentru ca va puteți confrunta cu oameni ce va contrazic si nu sunt alături de voi.

Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează anul acesta si asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în acest an. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Maimuța, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a diminua energia de ceartă sunt roșu, roz, portocaliu.

Oportunități de călătorie pentru acești nativi, colaborări cu străinii si străinătatea, departe de casa. Puteți calatori pentru job sau cu noi proiecte, fiind o super experiența pentru cariera viitoare. Fiți incantați de ele si pentru experiențe, dar si oportunități.

Stelele adiacente negative pot aduce accidente si neplăceri, lovituri ale unor obiecte in cădere. Mare atenție ce aveți asupra capului. Se poate produce o stopare a comunicării, ce poate avea impact negativ in reputație si imagine, false lucruri spuse de alții, ce va pot afecta social.

Posibile pierderi de oameni, însă sunteți sfătuiți sa nu vizitați spitale sau funeralii in mod special. Atenție la sănătatea celor din preajma voastră, mai ales a celor mici. Pot întâmpina procese sau sa fie jefuiți, sa simtă stavila celor din familie. Atenție si la durerile musculare. Pot exista relații nu tocmai pașnice cu soțul, va trebui sa mergeți mereu in natura, ca sa nu suferiți o depresie.

Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

În perioada aceasta, veți fi predispuși la multiple câștiguri, fiind extrem de puternică energia, vă va aduce mai mulți bănuți. Anul acesta sunteți predispuși la maxime reușite în zona de acumulare noi cunoștințe sau chiar urmând un cu totul nou parcurs, unde trebuie să acumulați din ce în ce mai multe informații noi, veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Încercați să petreceți timp cu nativii Capra, pentru a maximiza eforturile voastre. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.

Stelele adiacente pozitive, va aduc celor singuri, întâlniri cu cineva, cu care sa aveți o relație de lunga durata si care sa se finalizeze cu o căsătorie. Puteți fi ajutați de femei puternice, ideile si oportunitățile antreprenoriale venind către voi.

Stelele negative pot aduce supărări la munca si in relații. Atenție la comunicarea deschisa si este bine sa nu folosiți cuvinte dure. Tactul sau cum se spune in popor „tonul face muzica”, este cel ce trebuie îmbrățișat pentru a depăși lipsa comunicării. Agresivitatea si direcția către un venit pot atrage bârfele celor din jur.

Atenție la zone, ce ușor pot deveni calamitate sau sa atragă evenimente nefericite, puteți sa va regăsiți la locul si momentul nepotrivit.

Oaie: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Anul aceasta veți avea tendința de a avea succes în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera carierei și a business-urilor. Să nu uităm că zona sănătății a fost greu încercată anul trecut și anul aceasta poate veni și cu vindecare și găsire de remedii pentru afecțiunile ce v-au necăjit. Este un an în care energia de succes nu este extrem de puternica la voi in zodie, însă va poate ajuta in demersuri iar energia Iepurelui este de ajutor, pentru ca va este benefica. Este bine să aveți lângă voi un nativ Cal, pentru o mai mare protecție energetică. Culorile ce vor amplifica această energie de succes sunt: albastru, negru, violet-albăstrui.

Stelele adiacente pozitive va aduc faima si creșterea autorității. Se pot deschide noi usi pe zona de cariera si bani. Abilitatea de a traversa cu ușurința evenimentele nefericite si posibilitatea de a transforma negativul in pozitiv. Veți rezolva conflicte, puteți deține ce trebuie pentru a depăși orice.

Cele mai puțin pozitive stele, pot aduce restricționare si posibilitate de „a fi ținut ostatec”- a nu părăsi domiciliul, pentru ca ceva va împiedica. Pot surveni probleme cu documentele si lucrurile personale, cu care puteți fi neglijenți. Atenție mărită pe zona de penalități, datorii, daca nu plătiți la timp, neașteptate procese si certuri sau bârfe.

In momentele de retragere, va vor veni idei ce sa faceți. Atenție la tăieturi membre, accidente, operație sau frecvente vizite la spital. Mare atenție in trafic, accidente de mașină, ce pot duce către rănire. Va poate caracteriza o îngreunare in personalitate cu noroc instabil- traversându-va insecuritatea si incertitudinea.

Trebuie sa stați departe de oamenii josnici, pentru ca puteți suferi pierderi financiare de la vorbe aruncate in vânt, va pot ușor răni acești oameni.

Mare atenție la semnat acte legale, contracte si evitați sa va băgați in afaceri păguboase.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Anul aceasta veți avea tendința de a avea succes în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera relaționării. Să nu uităm că zona sănătății a fost greu încercată anul trecut și anul aceasta poate veni și cu vindecare și găsire de remedii pentru afecțiunile ce v-au necăjit. Este un an în care energia de succes exista, chiar daca nu la cote înalte. Este bine să aveți lângă voi pentru o mai mare protecție energetică, culorile ce vor amplifica această energie de succes: albastru, negru, violet- albăstrui.

Din fericire aveți stele bune adiacente, care disipa energiile negative și le transformă în benefice, având abilitatea de a trece peste evenimente dificile și transformarea lor în pozitive. Conflictele se rezolva și aveți cu ce trece peste obstacolele ce vin către voi în toate zonele de viață. Susținere de la oameni de ajutor, realizând noi relații bune- ajutătoare.

Stelele adiacente mai puțin bune vă pot aduce deficit in zona financiara de la prieteni, de aceea primiți sfatul clar de a nu împrumuta bani nimănui, pentru ca nu se vor mai întoarce cauzând pierderi financiare din senin. Încercați sa fiți mai chibzuiți cu cheltuielile, sa nu fiți luat de bun si sa fiți păcăliți. Cu titlul de ținut minte, sa nu neglijați pe cei buni de lângă voi, din viața voastră – mai ales bărbații mai tineri din familie.

Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Vă aflați energetic sub umbrela ajutorului divin. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Anul acesta va regăsiți in opoziția anului si este posibil sa iesiti din zona de confort. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben.

Stelele minore negative pot aduce retragere si obstacole, fără motiv apărând dificultăți si obstacole. Pot exista probleme cu legea sau retragere (închisoare) blocaje emoționale. Pentru a depăși orice obstacol este recomandat sa fiti pozitivi. Turbulente si pierderi de planuri, ce se prăbușesc, iar discuțiile cu oamenii pot părea greoaie. Bani cheltuiți si averi pierdute, putând exista pierderi majore financiare!!

Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Există o reducere ușoara pe zona energetică, probleme financiare ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera ajutorului, pe care va bazați diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție la probleme materiale unde, pot apărea dispute. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și prin casă. Este bine sa țineți aproape nativul Cal. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt alb, gri, metalele.

Stele pozitive aduc putere si autoritate, statut, rezolvarea situațiilor periculoase si sa se întoarcă lucrurile in favoarea voastră, o suprimare a perioadelor negative aducând abundenta de bani, multe contracte, asocieri, ce pot aduce parteneriate bune.

Pe de alta parte atenție la cele negative care aduc asocieri cu oameni rai, atenție deci cu cine va asociați, căderi si neplăceri/probleme. Oamenii puternici vor ajuta si când le va veni o perioada buna mai ușor le va merge in acea luna.

Sunteți un magnet pentru căzături si râniri (căderi psihice), atenție la obiecte metalice, atenție la sport nativii copii, sa nu riște in împrejurimi riscante.  Pot atrage entități care sa le cauzeze evenimente neplăcute, calamități.

Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Tot o  reducere ușoara pe zona energetică, probleme financiare ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera prosperității diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție și la probleme materiale, atenție cum conduceți, pot apărea dispute in trafic. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și prin casă. Nativul Capra vă va proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt alb, gri. metalele.

Stelele adiacente negative va pot aduce probleme si întârzieri in planuri si obstacole in ceea ce întreprindeți. Nu călătoriți in special, pentru ca puteți atrage accidente, atenție la boli si alimentație cu ingrediente, ce va pot dauna, fără sa știți. O îngreunare in comunicare, neplăceri si o comunicare defectuoasa.

Imaginea afișată: preluata din internet

ro_RORomanian