Ghid pentru a potența sau a evita anumite energii în anul 2023 la noi în casă/birou

Este bine să cunoaștem, ce fel de energii anuale avem de evitat sau invitat să se alăture nouă în noul an, ce va porni în forță începând cu data de 4 Februarie în România.

Vom porni de la dorințele noastre și amplasarea noastră în spațiu, funcție de energia ce na tranzitează.

  1. Dacă avem o dorința, ce are legătură cu succesul în carieră, un potențial ajutor pentru a putea merge mai departe în ceea ce ne propunem- va trebui să încercăm să stăm în zona de SUD-VEST a casei/ biroului nostru- pentru a înregistra creștere în carieră. Culorile ce vor amplifica această energie de succes sunt: albastru, negru, violet-albăstrui
  2. Dorim să stăm departe de îmbolnăviri- este recomandat să evităm zona de EST a casei- acolo se pot amplifica problemele de sănătate. NU trebuie sa facem săpături in acesta zona sau sa trântim ușa daca avem acolo uși samd. Este bine să amplasăm metal în acea zona. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki.
  3. Evitarea certurilor în relație și o mai bună comunicare, pentru aceasta suntem invitați să evităm zona de SUD-Est a casei, pentru orice discuție important, mai ales pe zona relațională cu partener/business. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a diminua energia de ceartă sunt roșu, roz, portocaliu.
  4. Pentru a învața și a avea success la examene, zona CENTRALA a casei/biroului este benefică, putem chiar acumula multe cunoștințe rapid și atinge noi aptitudini. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul aceasta pentru a maximiza si proteja sectorul familiei energia benefică sunt culorile de pământ: crem, bej, maro, galben si albastru, negru.
  5. Este recomandat să avitam posibile dezastre și accidente și succesul redus, prin a nu sta în zona NORD-VEST a casei  noastre, de evitat tot anul și de amplasat metal sau lemn-/culoarea verde în această zona. Remediu: alb, gri (ex: un covor, carpeta, element de design)
  6. Dacă vrem să acumulăm respect, să fim importanți și să avem parte de ajutor, zona de Vesta casei este benefică pentru acest lucru, doar ca nu cu spatele la VEST si cu fata către EST pentru ca înfruntam energiile puternice ale anului. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben.
  7. Pierderile și deposedarile își pot avea în zona de NORD-EST manifestare, este de preferat să încercăm, să nu realizăm acolo activitățile importante, să nu încercăm să ducem discuții pe zona relațională, să fim atenți să nu ne accidentăm, să nu ne tăiem cu metale. Cei ce călătoresc către NE tarii, lumii atenție cum conduc!!! Posibile majore accidente. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a fi protejați sunt albastru, negru, violet, roșu, portocaliu.
  8. Pentru mai mulți bani și venituri în creștere, planificări de noi creșteri salariale-zona de SUD este de maxim ajutor. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a maximiza veniturile în acest an sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.
  9. Dacă vreți să profitați în viitor de anumite investiții sau să va faceți planuri de investiții, sau noi planuri pe zona de faima, zona de NORD a casei este benefică să întreprindeți aceste activități. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul această pentru a maximiza energia benefică sunt verde, olive, kaki, roz, roșu.

Pentru a verifica zonele menționate este necesar să va situați în mijlocul casei/camerelor/birourilor și să aveți în mâna o busola care indica nordul. Mijlocul casei se situează la intersecția a două diagonal, ce traversează casa. Planul casei ajută la identificarea cu exactitate al acestuia.

Să nu uităm în primul rând să gândim pozitiv și anumite mantre (exista afirmații specifice vor ajuta la materializarea dorințelor noastre).

An cu reușite cât mai multe și cu concretizarea planurilor noastre, bine definite în prealabil.

 

 

ro_RORomanian