Anul 2024 si anul nostru personal- umbrela energetica a anului de prosperitate va putea fi atinsa prin vibratia anului nostru personal in acest an, definind calea ce trebuie urmata!!!

Vibrația generala a anului, va activa ca o umbrela energetica si este reprezentata de numărul 8,  asociat in astrologie planetei Saturn. Reprezentând dublul lui 4, preia si contradicțiile si răzvrătirile acestuia, putând fi asociat cu mâhnirea, dar si cu succesul in societatePutem întâmpina trăiri intense interioare si poate o sa fim neînțeleși de cei din jurVom fi mai de încredere, energici, ambițioși. De asemenea numărul 8 amintește de prosperitate si oportunități, câștigul plantând fi material, emoțional, spiritual, oportunități ce se pot ivi pe parcursul anului. Important este sa înțelegem cum putem sa le atingem, care ar fi direcția.

Calea de urmat in anul 2024 ne îndeamnă la organizarea lucrurilor, implicând in mod eficient si pe ceilalți, ne îndeamnă sa fim cat mai corecți in a manifesta puterea, fără intrigi la tot pasul. Situațiile ivite, in care vor trebui sa ajutam pe ceilalți (exceptând familia) dezinteresat (chiar si cu bani), vor contribui si ele la aceasta alegere. Zeciuiala din bătrâni își va regăsi acum calea de manifestare, in momentul in care vom câștiga mai mulți bani, este bine sa donam aceasta suma către cei ce au nevoie.  Calea de evitat ne poate aduce la atitudinea rece afișata, prin dominare, dorința de putere, răzbunare, lipsa scrupule, materialism excesiv, egoism.

Vibrația si influenta anului nostru personal in 2024 se calculează după cum urmează:

Ex: Calculam pornind de la vibrația anului personal 12.03.1977=1+2+0+3+1+9+7+7= 30=3+0=3 acesta reprezentând si calea de urmat in aceasta existenta (mult mai jos puteți regăsi descrierile).

Acum in aceeași maniera, calculam influenta anului acesta (schimbând doar anul 1977 cu 2024 in cadrul datei noastră de naștere).

Reiese astfel vibrația anului personal 2024 pentru persoana cu data nașterii de mai sus 12.03.2024= 1+2+0+3+2+0+2+4= 14=5- aceasta energie însoțind aceasta persoana pe tot parcursul anului acesta (mai jos puteți regăsi descrierile).

Am aflat ca deși aceasta persoana care s-a născut sub vibrația 3, pe parcursul anului ce urmează va primi si vibrația 5, ce prin descrierea de mai jos aduce pe lângă ceea ce deține -energie, talent, creativitate daca urmeza calea buna a numărului cu care a venit,  in 2024 aduce cu sine situații pline de senzualitate, impulsivitate, rapiditate, mișcare, însă uneori si probleme nervoase, desfrânare, iresponsabilitate . Atenție la calea buna de urmat in 2024, pentru a atinge mai repede vibrația anuala de prosperitate!!!

Pentru a identifica mai ușor vibrația personala, aveți mai jos descrie, ce va vor ajuta după calcul.

 Vibrația 1 a anului personal 2024  aduce situații active, impulsivitate, ambiție dar uneori poate aduce situații de manifestare pentru încăpățânare, egoism, nerăbdare, orientare către cariera in detrimentul intimității in toate acțiunile întreprinse.

Vibrația 2 a anului personal 2024  poate aduce pasivitate, adesea înclinații artistice, farmec, intuiție, toleranta, sociabilitate, diplomație, dar poate aduce si viclenie, hipersensibilitate, indecizie.

Vibrația 3 a anului personal 2024  poate aduce energie, talent, creativitate, dar si superficialitate, vanitate, minciuna, intoleranta.

Vibrația 4 a anului personal 2024  ii aduce pe nativi in sfera practicii si eficientei, a rezistentei, însă se poate manifesta si prin încăpățânare, inflexibilitate, plictiseala.

Vibrația 5 a anului personal 2024  aduce cu sine situații pline de senzualitate, impulsivitate, rapiditate, mișcare, însă uneori si probleme nervoase, desfrânare, iresponsabilitate.

Vibrația 6 a anului personal 2024  te aduce sub umbrela fidelității, a iubirii familiare, a seriozității, a dragostei si romantismului, atracția către frumos. Însă câteodată si reversul încăpățânarea, vehementa, bârfa, gelozia, animozitatea, intoleranta.

Vibrația 7 a anului personal 2024  aduce inclinații spirituale, intuitivitate, puteri paranormale, misticism, manifestându-se uneori si prin tristețe, polemici, cinism, introvertire.

Vibrația 8 a anului personal 2024  este umbrela pentru acțiuni ambițioase, energice, însă uneori si răceala, materialism, lipsa de scrupule, răzbunare, dominare.

Vibrația 9 a anului personal 2024  indica umbrela filantropiei si a compasiunii, dar poate aduce si cearta, materialism, egoism, indiscreție, posesivitate.

Sa ne uram tuturor, sa evitam situațiile, in care vibrația negativa își poate găsi loc de manifestare, funcție de acțiunile noastre si sa nu uitam acum, ca echilibrul si înțelepciunea pot alcătui o umbrela, ce poate găzdui acțiuni benefice noua.

Una din legile universului spune Nimic nu sta, totul se mișcă, totul vibrează”.. Așa ca nu ne rămâne decât, sa ne mișcăm……pe VERTICALA, orizontala fiind buna la învățarea lecțiilor, la materiile la care unii dintre noi rămânem repetenți.

sursa foto reprezentativa internet

ro_RORomanian