Perioada noua energetica 9, perioada 2024-2044

Începând cu anul 2024 este bine sa primim noile energii ale casei, prin a face curățenie generala, văruit tavan, podeaua de făcut reparații sau schimbat anumite elemente in casa: un nou obiect de mobilier, o noua ușa, o noua oglinda, flori etc, pentru  a primi corect noile energii, pentru următorii 20 de ani.

Energia centrala este cea de amplificare energii in familia noastră, funcție de energia anuala, energiile se pot multiplica in negativ sau pozitiv si suntem sfătuiți sa adoptam anumite culori, an de an, la noi in casa, pentru a potoli aceasta energie de amplificare in anii cu energie centrala negativa, acest lucru putând fi făcut prin amplasarea unui element de pământ (crem, bej, maro, galben) la noi in centrul casei sau al business-ului nostru. Peste acesta, an de an, se mai adaugă un alt element sau o culoare specifica, in anul 2024 spre exemplu, culoarea roșie.

Direcția de orientare NV - SE extrem de benefica in aceasta perioada (însemnând intrare in casa pe aceasta direcție. Direcția V-E destul de jos energetic-o casa cu aceste direcții de orientare poate aduce dificultăți. Intrarea in case pe N, NE, E si V aduce cu sine si multe neplăceri.

Timp de 20 ani femeile mature–mamele vor primi ajutor din toate direcțiile, divin, ajutor pentru boli cu care se confrunta (cancer de sân etc). Bărbații maturi-tații- stâlpii caselor-șefii- pot înregistra succes in ceea ce întreprind.

Fiica cea mare dintr-o familie poate înregistra bogăție si prosperitate, fiica cea mica  atenție la sănătate, cea mijlocie va fi concentrata pe învățătura si relații. Fiul cel mare este predispus la pierderi, fiul ce mic la certuri, iar cel mijlociu atenție la accidentari.

Timp de 20 de ani prosperitatea in case se poate amplifica, sănătatea in schimb poate suferi pierderi, pot exista dispute cu profesori si mentori, carierele multora se vor termina brusc, mentoratul in orice domeniu va aduce succes, copiii  pot întâmpina probleme de sănătate- o afecțiune noua, ce ii poate viza si necăji pe aceștia, de asemenea vom putea primi ajutor in relaționări si casnicii.

Extrapolând la nivelul orașului, tarii noastre si spre exemplu la nivelul  globului, direcția de Nord a lumii, (Europei, tarii etc) poate fi presărata cu dezastre si accidente, NE dispute, V afecțiuni, E-deposedări si pierderi. Însă in S- vom asista la job-uri, ce necesita cursuri de dezvoltare noi, SV ajutor venit din toate direcțiile, SE prosperitate, iar NV succes.

Emoțiile negative pot aduce dezastre si de aceea este bine sa ne păzim de acestea prin tehnici de gândire eficiente. Veți putea găsi pe www.nicoletaghiris.ro o metoda practica de combatere a acestora. In cursul înregistrat ALEG, curs- ghid, cu mesaje de deblocare primite prin channeling.

Curajul, creativitatea si puterea poate aduce succes in noua perioada.

Zodiile privilegiate in perioada 9 sunt Câinii, Mistreții- ce vor înregistra succes. Zodiile Dragon si Șarpe câștiguri si prosperitate in tot ce întreprind. Zodia Cal învățătura si iubire, Zodiile Capra si Maimuța susținute energetic din toate direcțiile, mai ales in relaționare. Zodia Cocos trebuie sa fie atenta la sănătate, zodia Iepure la pierderi bani, dar si pe sănătate, zodia Șobolan atenție la accidentari, iar zodiile Bivol si Tigru cu atenționări speciale pe zona de dispute si procese.

In perioada 9 vor beneficia de energii cei energici, activi, cei ce se lupta pentru idei. Exista însă si un revers al medaliei si anume energie haotica câteodată, putând fi mai temperamentali, mai impulsivi si emoționali, revoluționari- vom distruge lucrurile vechi, pentru a aduce noi reguli, va trebui sa găsim alternative la orice întâmpinam.

Apa poate deveni o resursa scumpa in acesta perioada, pot fi dezastre provocate de apa , tsunami- frecvente ,cicloane, ce predispun apa sa se reverse peste orașele de coasta.

Vom asista in anii ce urmează la schimbări radicale, planetare, dar si in interiorul familiilor, mai ales in interiorul nostru.

Nu ne rămâne decât sa folosim tehnici de protecție si sa încercam, sa ne transformam viața in bine.

 

 

ro_RORomanian